Kerítéstrend logó
Alumínium kerítés
hogy ne kelljen többé kerítést festeni!
Modern kerítések a Kerítéstrend kínálatából
Ebben a cikkben:

Árajánlatkéréstől a kész GUARDI alumínium kerítésig

2020. november 15.
427
Árajánlatkéréstől a kész GUARDI alumínium kerítésig

Ön is bizonytalan, hogy milyen legyen az új kerítése vagy hogyan újíttassa fel a régi kerítését, kapuját, erkélykorlátját? Hogyan valósulhatna meg álmai kerítése? Milyen sorrendben kellene a kerítésépítéssel, felújítással kapcsolatos feladatokat megszervezni?

Ezeken a kérdéseken ill. döntési szituációkon szeretnénk a kedves Olvasót végigvezetni a mostani blogunkban, hogy a legoptimálisabb döntéseket hozhassa meg mindenki az álmai kerítése megvalósításához.

Azonnali kérdése esetén ne tétovázzon, hívjon bátran most! 

+36 70 881 8101

GUARDI alumínium kapu
TRIEST típusú levegőben úszó kapu alumínium rendszerben, RAL7016 antracit színben, alumínium oszlopba rejtett kapuautomatikával (rendelhető akár 8 m hosszig!)

1. DÖNTÉS: MINŐSÉG, ÉLETTARTAM, RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ ANYAGI FORRÁS

Mennyire fontos az Ön lakóházának és annak környezetének a rendezettsége, tisztasága? Fontos Önnek a stílusok és színek harmóniája akár a ruházattól a családi autón át egészen a lakberendezésig, építészetig? Vásárláskor csak a minőséget, csak az árat vagy esetleg mindkettőt megvizsgálja? Tapasztalataink alapján azok az érdeklődők, akik valamilyen olcsó kerítést szeretnének "csak azért, hogy legyen valami", hogy "ne lásson át a szomszéd" vagy "ne szaladjon ki az utcára a házi kedvenc", nem egy minőségi és hosszú élettartamú, alumínium kerítést fognak választani, nem az az ideális megoldás számukra. Azoknak az éreklődőinknek sem javaslom a GUARDI alumínium kerítéseket, akik szeretnék megtartani a régi már rozsdás vagy új és hamarosan rozsdásodó acél kerítésvázakat, kereteket. Acélnak acél, alumíniumnak alumínium a barátja! Már csak a kontaktkorrózió (lsd. következő blogunkban hamarosan) miatt is. A GUARDI cég minden alumínium kerítést, lépcsőkorlátot, erkélykorlátot vagy teraszkorlátot rendszerben gyárt le milliméter pontosan szakembereink helyszíni felmérése alapján. Ez azt jelenti, hogy termékeink minden alkatrésze - kerettől a profilokig, lamellákig - színterezett alumínium zártszelvényből készül, amelyeket rendkívül esztétikus módon, rejtett és rozsdamentes csavarozással szerelnek össze a gyárban. Minden rögzítőcsavar ill. kötőelem rozsdamentes acél. Mi készre csomagolt alumínium kerítést, kapukat és korlátot szállítunk Önnek. A helyszínen nem barkácsolunk, nem kell méretre vágnunk semmit. A GUARDI Magyarország Kft. Ügyfelei hosszútávon gondolkodnak, mindenből a legjobb minőséget vásárolják úgy, hogy közben természetesen ésszerűen mérlegelik a kiszemelt termékek ár-értékarányát, várható élettartamát. Fontos számukra, hogy kerítésük, korlátjuk hosszútávon gondozásmentes, masszív szerkezetű és kívül-belül esztétikus legyen. A GUARDI alumínium kerítésmezőknél, kétszárnyú vagy levegőben úszó kapuknál sem az utcafronton sem pedig az Ön rendezett kertjéből nézve nem láthatók a profilokat rögzítő csavarok. Ügyfeleink nagy része legalább egyszer már csalódott a különböző acél, acéllemez, kovácsoltvas, fa vagy műanyag ill. WPC kerítések, korlátok silány minőségében és ezek felületkezelésében.

GUARDI alumínium kapu és a megbízhatóság

2. DÖNTÉS: AZ ÖN KÉNYELME, AZ ÖN EGYEDI IGÉNYEI, GYORSASÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, GARANCIA

Manapság a súlyos szakemberhiány és az ezzel együttjáró szakmunka díjak drasztikus emelkedése miatt az sem utolsó szempont az Ön kerítését kivitelező cég kiválasztásánál, hogy az adott kerítésépítő cég mely munkafolyamatokat végzi el egykézből? Milyen rövid határidőkkel vállalják a szállítást és kivitelezést? Országszerte bárhonnan megrendelheti álmai kerítését?

Számunkra az Ön kényelme és az Ön egyedi igényei a legfontosabbak. Ezek kompromisszummentes kielégítése a cégünk egyik fő erőssége. Mindössze annyiben kérjük az Ön segítségét, hogy álmodja meg a saját ingatlanához leginkább illeszkedő kerítést, erkélykorlátot. Ehhez gyűjthet ötleteket a honlapunkon található, PDF formátumban letölthető, 196 oldalas "Online katalógusból". Esetleg készítsen egy vagy több kerítés, korlát skiccet az Ön elképzeléseinek megfelelően. Melyik verzió tetszene jobban? Kő vagy látszóbeton (DOKA zsalus beton) pillérek közé szeretne GUARDI alumínium kerítésmezőket, személyi, kétszárnyú vagy levegőben úszó kapukat építtetni? Esetleg a nyugat-európai trendeket szeretné követni és csak egy a talajból minimálisan kilátszó sávalapra rögzítené a GUARDI alumínium kerítést rendszerben teljesen gondozásmentes alumínium oszlopokkal, kerítésmezőkkel és GUARDI kapukkal? Mi mindenben a partnerei vagyunk.

Bármilyen elképzelése van, bármekkora kerítés- és kapuméretre lenne szüksége, kérem, jelezze felénk bátran e-mailben
info@keritestrend.hu

vagy telefonon!

+36 70 881 8101

Biztosan van optimális megoldásunk az Ön számára is. Az Ön hozzávetőleges és egyedi kerítésméretei (mezők, kapuk szélesség x magasság) és akár kézzel készített vázlatrajza alapján 3 munkanapon belül küldünk Önnek egy hozzávetőleges, írásos árajánlatot. Amennyiben ezt elfogadja, időpontegyeztetést követően minden esetben mi mérjük föl a kerítését, kapuját, lépcső-, erkély- vagy teraszkorlátját, előtetőjét országszerte ingyenesen*. Ha Önnek sem kedve, sem ideje nincs a jövőbeni kerítését tervezgetni, rajzolgatni, méregetni, akkor is szívesen állunk rendelkezésére. Ezesetben 1 héten belül személyes konzultációt, helyszíni felmérést tartunk az Ön építkezésén az ország bármely pontján, amely során bemutatjuk Önnek mobil, kerítés és korlát mintadarabjainkat, színmintáinkat is élőben. Ezután mi tervezzük meg a kerítését és ez alapján adunk pontos árajánlatot. Az árajánlatunk elfogadását és 50 % előleg megfizetését követően a GUARDI cég 6 héten belül (alap RAL színek "Online katalógos" 188. oldal) legyártja a megrendelt alumínium kerítés- és korlátrendszert. A GUARDI GmbH. több mint 20 éves, alumínium kerítés gyártói tapasztalatának, a milliméter pontos gyártásnak és a gyárban történő összeszerelésnek köszönhetően minden kerítést, kaput, korlátot, carportot és előtetőt egy napon belül szakszerűen beépítünk Önnél.

Nem hiába a szlogenünk "Mindent egykézből országszerte". Önnek gyakorlatilag csak egy kőművesre van szüksége új kerítés építésekor a sávalap elkészítéséhez és elektromos kapuk esetén egy villanyszerelőre a villamossági kábelek kiépítéséhez. Amikor a sávalap, a kő pillérek és a villamossági kábelek a helyükön vannak a GUARDI Magyarország Kft. szakemberei mindent kézbe vesznek. Helyszíni felmérés, árajánlat, megrendelés, szállítás és beépítés egész Magyarországon egykézből. Nálunk aki felméri a kerítést, az be is építi azt. Ezáltal minden felelősséget átvállalunk Ügyfeleinktől és így garantáljuk a GUARDI alumínium termékek minőségét hosszú évtizedeken keresztül. A GUARDI alumínium kerítésrendszerek felületkezelésére 15 év cseregarancia érvényes és rozsdásodás soha nem fordulhat elő.

*Kizárólag megrendelőinknek! Megrendelés esetén a helyszíni felmérés díja levonásra kerül.

GUARDI alumínium kerítés

3. DÖNTÉS: GUARDI ALUMÍNIUM KERÍTÉS, KAPU, KORLÁT TÍPUSÁNAK, SZÍNÉNEK KIVÁLASZTÁSA

Amennyiben Ön hosszútávon gondolkodik, kedveli az esztétikai szépséget és a ma kapható legjobb alumínium kerítésrendszert szeretné otthona díszéül, akkor már csak az épületéhez, családi vagy társas házához, nyaralójához, kastélyához, ipari ingatlanához stílusban és színben leginkább megfelelő GUARDI alumínium kerítés, kapu és korlát típust kell kiválasztania. Ebben segít Önnek a legújabb, PDF formátumban letölthető GUARDI "Online katalógus". Több mint 25 kerítéstípust kínálunk a klasszikus formavilágtól kezdve mint pl. Merlin, Venezia, Umbria, Siena egészen a legmodernebb Linea, Triest, Vista, Trento dizájnig. A letisztult, minimál stílus kedvelőinek ajánljuk figyelmébe a Linea, Vista és Epos Porsche Design típusú alumínium kerítés- és korlátrendszereinket. Minden kerítéshez, kapuhoz tudunk stílusban és színben azonos lépcső-, erkély- és teraszkorlátot is szállítani. Színek tekintetében az "Online katalógus" 188. oldalán több mint 250 RAL egyedi színből és többféle fahatású kivitelből választhatnak Ügyfeleink. Ha sikerült kiválasztania a típust és színt, kérjen azonnal árajánlatot és max. 8 héten belül beépítjük Önnek az új GUARDI alumínium kerítés- és korlátrendszerét.

GUARDI Linea S
Linea S típusú alumínium kerítésrendszer, alumínium oszlopok elé építve, minimál stílus, személyi kapu designer kilincsekkel (egyszárnyú kapuk rendelhetők akár 4 m szélességig!)

Ha már konkrét elképzelése van, hívjon azonnal a hét bármely napján!

+36 70 881 8101

Árajánlatkérés telefonon vagy e-mailben:

info@keritestrend.hu

GUARDI alumínium kétszárnyú kapu
PLISSÉE típusú alumínium kétszárnyú kapu, RAL9006 színben, zárt kivitelben, Sommer kapuautomatikával, gumiabroncs-kímélő botlóval, rozsdamentes acél pántokkal (kétszárnyú kapuk rendelhetők akár 6 m szélességig)

ÁRAJÁNLATKÉRÉSTŐL A KÉSZ GUARDI KERÍTÉSIG RÖVIDEN 10 LÉPÉSBEN:

1. E-mailben vagy telefonon adja meg a hozzávetőleges méreteket (szélesség x magasság körülbelül) és mennyiségeket mind a kerítésmezők, mind a kapuk (személyi, kétszárnyú, úszó) esetében!

2. Adja meg www.keritestrend.hu honlapunk "Online katalógus" menüpontjában kiválasztott pontos típust és színt!

3. Adja meg, kérem, a nevét, építkezés címét, telefonszámát! Ha kérdésünk merülne föl, azonnal kereshessük Önt személyesen.

3. Előzetes, hozzávetőleges árajánlatot adunk Önnek írásban vagy szóban max. 3 munkanapon belül.

4. Ha az előzetes, hozzávetőleges árajánlatunkat elfogadta, hívjon a helyszíni felmérés időpontja miatt! Országszerte házhoz jövünk.

5. A helyszíni felmérés és az Ön egyedi igényei szerint pontosítjuk az árajánlatunkat.

6. Ha Ön a végleges árajánlatunkat is elfogadta, előlegbekérőt küldünk a termék bruttó árának 50 % -áról.

7. Az előleg beérkezésekor megrendeljük a terméket.

8. A GUARDI GmbH. 6 héten belül legyártja az Ön egyedi alumínium kerítés-, korlátrendszerét.

9. A GUARDI Magyarország Kft. szakemberei 1 napon belül szakszerűen beépítik Önnek a készre gyártott kerítést, kaput, korlátot, előtetőt, carportot, stb.

10. Műszaki átadás-átvétel, tanácsok/ hasznos tippek a rendeltetésszerű napi használathoz, duplán biztosított Ügyfeleink nevére szóló GUARDI garancia.

ELÉRHETŐSÉGEINK:

06 70 881 8101
06 30 953 0757

info@keritestrend.hu

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása