Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

2D táblás kerítés

Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Hosszú élettartam, sokoldalú felhasználhatóság, biztonság, esztétikus megjelenés a legkedvezőbb áron
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Büszkék vagyunk, hogy 2D táblás kerítéseinkkel van bekerítve Bécs főpályaudvara, számos ipari terület, ipari park, társasház, óvoda, játszótér, kórház, idősotthon, rendőrség és iskola. Ezek a könnyen telepíthető és kedvező árú, tüzihorganyzott valamint tüzihorganyzott + porszórt felületvédelemmel ellátott kerítésrendszerek a lakossági ügyfelek körében is rendkívül népszerű.

  • A dupla vízszintes szállal merevített kerítéselemek huzalszálai könnyű típusnál 4 mm-es függőleges és 5+5 mm-es vízszintes, normál típusnál 5 mm-es függőleges és 6+6 mm-es vízszintes, erős típusnál 6 mm-es függőleges és 8+8 mm-es vízszintes, extra erős típusnál 8 mm-es függőleges és 10+10 mm-es vízszintes átmérőjűek.
  • A táblánál a függőleges száltávolság 50 mm, míg a vízszintes száltávolság 200mm.
  • E kerítéstáblák 600-800 N/mm2 szilárdságú acélhuzalból ponthegesztéssel készülnek. A kerítéstáblák a dupla vízszintes szálkialakításuk miatt merevek és erősek.
Alkalmazási területek

Iparterületek, telephelyek, sportlétesítmények, repülőterek, középületek, közterületek, iskolák, játszóterek, lakóházak, családi házak, kertek, parkok, stb...

Termék jellemzői

Dupla vízszintes szállal erősített kivitel.

Biztonságot nyújtó vastag huzalátmérők.

Esztétikus megjelenés.

Tűzihorganyzott, utólagosan tűzihorganyzott vagy tűzihorganyzott felületen porszórt felületvédelemmel is rendelhető, a RAL színskála színeiben.

Alapszín: RAL6005 zöld és RAL7016 antracit.

Rendszerbe építés lehetőségei

A 2D kerítéstábláink számtalan elemmel kombinálhatóak azért, hogy a megrendelői igényeknek leginkább megfelelő kerítésrendszer legyen megépíthető. Legyen szó a különböző kerítésoszlopokról, táblarögzítőkről, előre gyártott lábazati betonelemekről vagy akár a biztonságot fokozó szöges-, pengés drót védelemről és kiegészítőiről.

A 2D táblás kerítéseinkhez rendelkezésre állnak rendszerbe illeszkedő kapuink, a személy és a teherforgalom megfelelő biztosításához egyaránt. A széles termékválaszték megismeréséhez tekintse meg az oszlopokat, szerelvényeket, kiegészítőket és a kapuinkat bemutató ismertetőinket is.

A kerítéstáblák, oszlopok és a kiegészítők külön-külön is megvásárolhatóak.

Keresés