Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

alumínium kerítés

2021. 12. 15. 07:16:00
A kerítés alapvetően határozza meg otthonunk arculatát, hiszen ez az egyik olyan dolog, ami mindig szem előtt van. Sokan szeretnék lecserélni régi kerítésüket, azonban nincs meg hozzá a költségkeretük. Jó hír azonban, hogy végre teljes lehet a harmónia a ház körül is: az otthonfelújítási program segítségével régi álmunk válhat valóra egy új kerítés megépítésével.
2021. 06. 23. 00:00:00
Ha most építkezünk, vagy csak meguntunk jelenlegi portánk kinézetét, akkor a GUARDI kerítésrendszerek segítségével úgy alakíthatunk ki egy harmonikus környezetet, hogy nem kell majd minden munkafolyamathoz külön szakembert hívnunk.
2021. 01. 27. 10:39:00
A szíve mélyén mindenki egy szép és korszerűen kialakított otthonról álmodik. A legtöbb ingatlan életében azonban eljön az a pillanat, amikor igencsak ráférne egy felújítás, legyen az a lakáson belül, vagy éppen kívül.
2020. 11. 25. 10:34:00
Ön is bizonytalan, hogy milyen legyen az új kerítése vagy hogyan újíttassa fel a régi kerítését, kapuját, erkélykorlátját? Hogyan valósulhatna meg álmai kerítése? Milyen sorrendben kellene a kerítésépítéssel, felújítással kapcsolatos feladatokat megszervezni?
2020. 01. 08. 14:36:08

Modern kerítés hatékony elektronikai megoldásokkal. A Kerítéstrend modern kerítései nem csak kivételesen strapabíróak és hosszú életűek, hanem kifejezetten smartok / okosak is. Manapság a hatékony elektronikai megoldások még biztonságosabbá és megbízhatóbbá teszik az olyan intelligens szerkezeteket, mint az automatikus ajtó- és kapunyitó, a kamerás kaputelefon vagy az ujjlenyomat-olvasó. Ezek azok a kiegészítők, amelyek egy mai modern kerítésrendszernél nem hiányozhatnak!

2020. 01. 08. 14:30:47

Az idők során a kerítések is rengeteg változáson mentek keresztül. A technikai, technológiai, demográfiai és társadalmi fejlődéssel párhuzamosan igazodtak a kerítések is az adott korszak elvárásaihoz, az emberek igényeihez. Nem csak a kerítések szerepe és formája változott a történelem során, hanem a felhasznált anyagok is.

2020. 01. 08. 14:26:09

Az elmúlt évtizedek kutatásainak és kísérleteinek köszönhetően gyártó cégünknek sikerült egy teljesen egyedülálló felületkezelési technológiát kifejleszteni az alumínium kerítéseink és alumínium korlátaink számára. Ezért tudunk ma a piacon szinte egyedüliként 15 év garanciát adni alumínium kerítéseink tartósságára.

Keresés