Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Alumínium lamellás kerítés

alumínium lamellás kerítés modern és időtálló

 

Az alumínium lamellás kerítés típusok nem véletlenül a ma elérhető, legkeresettebb kerítéstípusokba tartoznak, hiszen innovatív kialakításukkal, funkcionálisan betöltött szerepükkel és időtálló anyagukkal modern külsőt kölcsönöznek lakókörnyezetünknek.

 

Miért olyan népszerűek a lamellás kerítés típusok?

Kerítést nem mindennap csináltat, vagy újíttat fel az ember. Egy megfelelő kerítés kiválasztása legalább ugyanannyi fejtörést okozhat, mint egy padlóburkolat csere, vagy csak egy megfelelő konyhabútor kiválasztása: a döntés meghozatalakor tudatában vagyunk annak, hogy az, amit választunk, nagy valószínűséggel nem csak pár évre szól majd.

Ha már teljesen elvesztünk volna a kerítések sokaságában, és hirtelen azt sem tudjuk, hogy mi lenne a jó döntés, érdemes elgondolkodni a lamellás kerítés adta előnyökön és megismerkedni a GUARDI egyedülálló kollekciójával.

 

Egy kerítés, amely minden szempontból megállja a helyét!

Egy átlagos kertvárosi utcán sétálgatva, ha egy röpke pillantást vetünk a lakóotthonokra, számos kerítéstípussal találjuk magunkat szembe: azonban ha jobban megfigyeljük, hogy melyik az a kerítéstípus, amely már messziről kémlelve is királynőként emelkedik ki a többi közül, valószínűleg mi sem akarunk majd mást választani. Az alumínium lamellás kerítés típusok nagyon közkedvelt megoldások a jelenkori, modern lakóházak körbekerítésére, és rengeteg oka van, amiért egyre több mindenki választja ezt a típust védőbástyájaként. A vizuális megjelenésén kívül azonban nem mehetünk el szó nélkül azon tulajdonságok mellett sem, amelyek igazán jó választássá teszik az alumínium lamellás kerítés típusokat.

 

Az alumínium időtállóságának ötvözése a legmodernebb stílussal: ez a GUARDI lamellás kerítés típus!

A kerítés anyagát figyelembe véve, az alumínium az egyik legjobb választás, hiszen innovatív tulajdonságai messze felülmúlják várakozásainkat. Az alumínium anyaga az évek során szépen lassan elkezdte felváltani a hagyományos fa kerítéseket, amelyek habár tényleg gyönyörűen festenek, sajnos az idő vasfoga előbb-utóbb kifog rajtuk.

Ismerje meg a GUARDI minőséget! Minden, nálunk forgalmazott GUARDI alumínium kerítés nagyon jól ellenáll az időjárás összes viszontagságának, nem rozsdásodik, nem vetemedik, nem kell a folyamatos újracsiszolással, lakkozással és festéssel törődnünk, hiszen évek múlva is ugyanolyan minőségben pompázik majd, akárcsak amikor megvettük. A Kerítéstrendnél elérhető GUARDI alumínium lamellás kerítés típusok egyik másik titka, hogy minden egyes alumínium kerítés felülete egy speciális, lakkvédő eljárással lesz impregnálva, amelyet Nano technológiának is nevezünk. Ezáltal nem csak a víz, de a különböző szennyeződések is könnyedén leperegek majd a felületéről, így nem csak időtálló, de teljesen gondozás-és takarításmentes is lesz. Így tehát egy GUARDI alumínium lamellás kerítés anyagi megfontolásból is kitűnő választás és egy igazán hosszú távú befektetésnek számít.  Az alumínium ezen felül nagyon jól formázható, megújítható és később is könnyen variálható anyag.

 

aluminium lamellás kerítés egy időjárást álló biztos megoldás

Teremtsen idilli környezetet egy szempillantás alatt és válogasson kedvére a kiváló minőségű alumínium lamellás kerítés típusaink között!

 

Sőt, mi több, egy alumínium kivitel nem csak kívül-belül praktikus, de pofon egyszerűen beépíthető is. A beépítés szempontjából roppant könnyedén telepíthető, így nem kell hetekig várnia arra, hogy végre kerítéssel vehesse körbe otthonát. Gondolta volna?! A GUARDI GmbH-nál, mivel a kerítések méretei pontosan előre legyártása kerülnek, nem kell napokig, vagy hetekig a munkásokat kerülgetni kertjében, hiszen a GUARDI szakértelmének köszönhetően minden kerítésünk 24 óra alatt beépítésre kerül! Így tehát ha leginkább olyan kerítésre hajazunk, amely nem csak szuperül néz ki, de rendkívül megbízható is, érdemes a lamellás kerítés típusokban gondolkodni. 

 

Fedeze fel alumínium kerítés választékunkat!

 

Emelje magasabb szintre lakókörnyezetének színvonalát egy igazán modern külsővel!

Első ránézésre egy minimál stílust idéző, de mégis szembetűnő külső: ez az alumínium lamellás kerítés típus, amely nem véletlenül ragad meg több tekintetet a kelleténél.

Ami a kinézetet illeti, egy lamella kerítés típus egy igazán egyedi formatervezésnek számít és habár első ránézésre meglehetősen egyszerűnek tűnhet, de mégis szemet gyönyörködtetően letisztult és modern összhangot eredményez. És hogy miért választják egyre többen ezeket a kerítéseket? A lamellás kerítés még a legegyszerűbb lakókörnyezetet is bármiféle drasztikus változtatás vagy különösebb erőfeszítés nélkül alakítja át professzionális kinézetűvé!

A lamellás kerítés típusnál, a kerítés „lelkei”, a lamellák vízszintesen kerülnek beépítésre, emiatt nem csak egy modern dizájnt képviselnek, de funkcionálisan betöltött szerepük sem elhanyagolható. A Kerítéstrendnél kapható GUARDI lamellás kerítések repertoárja úgy lett kialakítva, hogy nem csak stílusban, méretben és színben találhassa meg mindenki a tökéletes fajtát, de még a lamellák sűrűségének, vagy pont, hogy szellőségének kialakításáról is szabadon dönthessen.

Az ideális kerítés megálmodása során a lamellák közötti távolság is ugyanolyan mérlegelendő tényező, mint bármi más. Vannak olyan ügyfelek, akik kifejezetten szeretik egy picit szellőssebre hagyni a lamellák közötti távolságot, hiszen ez által egy sejtelmesebb, félig nyitott külsőt érhetünk el, amin keresztül mi magunk is kikémlelhetünk a kertünkből vagy az ablakunkból. Ha leginkább ezek a típusok tetszenek nekünk, akkor kiváló választás lehet például a LINEA típus, amely 20 mm-es standard léctávolságával, kívülről rejtett oszlopaival és könnyed szépségével tökéletesen belesimul bármilyen modern lakókörnyezetbe. Kiemelt figyelmet érdemel a közkedvelt TRIEST típus is, amely habár egy picit nagyobb standard léctávolsággal rendelkezik (40 mm-es), de a híres NOUVEAU típus újragondolásával egy még impozánsabb választásnak bizonyul.

 

ideális megoldás lamella kerítés kialakításához

 Prémium minőségű alumínium lamellás kerítés típusokkal várjuk a Kerítéstrendnél!

 

A másik tábor leginkább a teljesen zárt kivitelre esküszik, ami annyit jelent, hogy a kerítést alkotó lamellákat olyan sűrűre építjük be, hogy azon se ki- se belátni nem lehet majd. Az ilyen kerítésekkel úgy teremthetjük meg privát szféránkat, hogy nem kell folyamatosan a nem kívánt tekintetektől, vagy túl beszédes szomszédtól tartanunk. Ezekkel a teljesen zárt lamella kerítés típusokkal végre miénk lehet az egész kert: nyugodtan pihenhetünk, napozhatunk, olvasgathatunk, sőt akár még a kerti zuhanyzónkat, medencénket is szabadon használhatjuk anélkül, hogy ezt minden egyes járókelő, vagy szomszéd tudtára kellene adnunk. Ha ez a kivitel szimpatikusabb a számunkra, akkor jó választásnak bizonyul például a VISTA vagy a TRENTO alumínium lamellás kerítés típus, amelyek a tökéletesen egymásra fedő lamellák mellett, egy masszív, biztonságos és teljesen zárt kivitelt tesznek lehetővé, amellyel intimszféránk tökéletesen zavartalan maradhat a kertünkben. A listáról nem érdemes kihagyni még a PLISÉE típust sem, amely nem csak nyitott vagy zárt kivitelben kérhető, de kifinomult vonalvezetésével elsőre magával ragad mindenkit.

 

lamella kerítés kifinomult vonalvezetéssel

Belátásgátlás a tökéletes privát szféra megteremtésére. Lamellás kerítés típusok számtalan variációban a Kerítéstrendnél!

 

Gondolta volna, hogy mennyi mindenre jó lehet még?! Ha a sűrű lécezésű lamella kerítés mellett tesszük le a voksunkat, akkor azok mivel teljesen átláthatatlanok, akár árnyékolásra is kiválóan használhatóak, de még a tűző napfénytől kipusztuló növényeinket is megvédhetjük a legnagyobb melegben.

 

Egységesítse egész lakókörnyezetét!

A GUARDI lamella kerítés típusok minden egyes részlete a professzionalitásról árulkodik: nem csak időtálló minőséggel, de esztétikus, rejtett csavarozással, és a külső szemlélő számára láthatatlan oszlopokkal lopják be magukat sok ember szívébe. A GUARDI csapata mindenre gondolt! A lamella kerítés típusok mindegyikénél, modell azonos úszókapu, kétszárnyú kapu, kiskapu, de még erkélykorlát is kérhető a minél tökéletesebb összhang érdekében! Ha felkeltették érdeklődését a lamellás kerítés típusok és Ön is leginkább a pénztárcabarát, modern, és kimagasló minőségű kerítésekben gondolkozik, ne késlekedjen felvenni a kapcsolatot a Kerítéstrend munkatársaival!


Tekintse meg alumínium kerítés kínálatunkat!


 

Keresés