Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az alumínium előnyei Önnek kedveznek!

esztétikus és időtálló megoldás

Sokan a kerítés választást hajlamosak elintézni annyival, hogy nagyjából illik majd a házhoz és alacsony áron sikerül telepíteni. Ezek kétségkívül előnyös szempontok, azonban egy jól megválasztott kerítés általában sokkal több ennél. A családi házak egyik legfontosabb eleme, hiszen amellett, hogy öltöztet és növeli az ingatlan értékét, biztonsági funkciót tölt be. Gondolkodjon az időtlen minőségben és szépségben, legyen Ön is GUARDI alumínium kerítés tulajdonos!

 

Mitől ilyen ellenálló a GUARDI kerítések felülete?

A GUARDI kerítések mindegyike időtálló alumíniumból épül fel. Az alumínium anyaga az elmúlt években toronymagasan vezet az építőanyagok listáján, hiszen vitathatatlan előnyeivel méltán vívta ki a vásárlóközönség bizalmát. Habár az alumínium már önmagában is egy gondozásmentes megoldást nyújt, a speciális GUARDI felületkezelésnek hála, ez megduplázódik. Az alumínium kerítések felületei gyárilag vannak impregnálva egy egyedülálló Nano technológia segítségével. Ennek a speciális lakkvédő eljárásnak köszönhetően pedig, a GUARDI kerítések sokkal ellenállóbbak lesznek a versenytársaikhoz képest. Sok más példával ellenétben, egy GUARDI modell esetében nem 5-10 év garanciát kapunk a felületkezelésre, hanem 15(!) évet!

 

Tökéletes biztonság, szuper tartós kialakítás

A GUARDI alumínium kerítéseinek minden alkatrésze időtálló alumíniumból épül fel, illetve a beépítéshez használt kötőelemeket is rozsdamentes acél tartja bombabiztos alapokon. Ezen modellek választásával teljes biztonságban tudhatjuk értékeinket és családunk épségét. Ha kisgyermekes család vagyunk, vagy négylábú házi kedvencekkel is bővelkedik a családunk, akkor a biztonság kérdése bizonyára az elsődleges szempontok között szerepel majd. Az alumíniumból kivitelezett kerítés nemcsak tartós, de strapabíró is, így teljes biztonságban tudhatjuk vele családunkat, hiszen nem lesz szükség speciális biztonsági kerítésekre sem.

 
tökéletes és tartós megoldás házunk körbe kerítésére
Egy alumínium kerítés választásával vitathatatlan előnyökre tehet szert!

 

Minden körülményben megbízható

Kivételesen szerencsésnek tudhatja magát az, aki egy GUARDI alumínium kerítéssel büszkélkedhet udvarán, hiszen bármilyen időjárási körülmény között helyt állnak. Ezen modellek választásával nyugalmat is vásárolunk magunknak: amíg a szomszéd minden nyáron kerítést fest, mi hátradőlve élvezzük a gondtalan mindennapokat. Nyáron nem kell aggódnunk attól, hogy a magas UV sugárzás kifakítja a kerítésünk színét, télen pedig attól, hogy az erős fagyok kárt tesznek majd az alumínium anyagában.  Ezek az elemek ráadásul teljes egészében korróziómentesek, így a kellemetlen rozsdától is megkímélhetjük magunkat. Az alumíniumból készült kerítések tehát a kialakításuknak köszönhetően nemcsak időtállóak, de gondozásmentesek is. Ez pedig egyet jelent azzal, hogy hosszú évek elteltével sem kell újabb kerítés telepítésen gondolkodnia, hiszen megőrzik eredeti színüket és állapotukat. 

 

Modern formák és lehengerlő színek találkozása

A kerítésünk kiválasztásánál mindenképpen figyelembe kell vennie a lakóház formáját, színét és az azt körülvevő környezetet is, hiszen egy jól megválasztott kerítés gyakorlatilag a ház részévé kell, hogy váljon. Az alumínium kerítés hallatán a legtöbb embernek még mindig a rideg, szürke kerítések ugranak be, azonban ez a valóságban már közel sincs így. Az elmúlt évek fejlődésének hála, az alumínium kerítések kínálata gyakorlatilag óriásira nőtt. Ez pedig azt jelenti, hogy egyre esztétikusabb típusok jelentek meg a piacon, pont olyanok, amik a tulajdonosok számára egy ígéretes opciót jelenthetnek. A GUARDI kínálatában a lehengerlő kialakításokból és színekből biztosan nem lesz hiány, hiszen jelenleg több, mint 25 féle típusból, és nem kevesebb, mint 250 féle színvilágból választhatjuk ki a nekünk tetszőt! 

Manapság már hódítanak az olyan alumíniumból készült kerítésmodellek is, amelyek valósághű fa optikával vannak ellátva és a „turpisságra” csak akkor derül fény, ha megérintjük a kerítést. Ez a kerítéstípus egy tökéletes megoldást kínál azok számára, akik nem akarnak lemondani a fa kinézetéről, azonban nem szeretnének a karbantartással foglalkozni: egy GUARDI fa hatású kerítés képes egyesíteni az alumínium tartósságát a fa lenyűgöző esztétikumával.

 

Tekintse meg kínálatunkat!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: alumínium kerítés

Keresés