• Mediterrán kerítés
  2023. január 23
  165
  Egy mediterrán stílusú otthon nagyszerű módja annak, hogy visszacsempésszük mindennapjainkba mindazt, amit egy-egy tengerparti nyaralás során átéltünk. Az összképből pedig a mediterrán kerítés sem hiányozhat, amit a GUARDI hatalmas kínálatából is kiválaszthat – mindezt gondozásmentes kivitelben és gyönyörű megjelenésben!
 • Milyen színű legyen a kerítés? GUARDI kerítés színek
  2023. január 12
  634
  A kerítés színe nagy hatással van otthonunk általános megjelenésére és stílusára, ezért nem árt kétszer is megfontolni a döntést, mielőtt elköteleznénk magunkat egy árnyalat mellett. A Kerítéstrendnél nemcsak időtálló alumínium GUARDI kerítéseket kínálunk, de gyakorlatilag bármilyen elképzelést, hisz kerítés színek végtelen tárházát nyújtjuk!
 • Kutyabiztos kerítés
  2022. december 14
  131
  Egy stabil védőháló minden kutyatulajdonos számára elengedhetetlen
 • Kerítés magasság - Milyen magas lehet a kerítés?
  2022. december 14
  568
  A kerítésépítés minden háztulajdonos érdeke, hiszen amellett, hogy segít kijelölni a telekhatárt, nagyon fontos biztonsági funkciót tölt be.
 • A hagyományos kerítésektől a modern kerítésekig – A kerítések története
  2019. december 04
  3165
  Az idők során a kerítések is rengeteg változáson mentek keresztül. A technikai, technológiai, demográfiai és társadalmi fejlődéssel párhuzamosan igazodtak a kerítések is az adott korszak elvárásaihoz, az emberek igényeihez.