Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Carportok

Carportok

Rendezés:
Alumínium carportok/ pergolák/ előtetők előnyei:
• teljesen gondozásmentes
• extrém stabilitás
 
1.785.594 Ft 1.442.400 Ft (1.135.748 Ft + ÁFA)

 

 


CARPORT AVAGY KOCSIBEÁLLÓ

Bárki életében eljöhet az a pont, amikor újabb autóval bővül a család, vendégek érkeznek hozzánk, vagy csak olyan helyre költözünk, ahol egyelőre még nem megoldott egy garázs kérdése vagy valami költséghatékonyabb megoldásban gondolkozunk. A carport, másnéven kocsibeálló pont ezt a célt szolgálja, hiszen gyorsan és egyszerűen tudhatjuk vele biztonságos fedél alatt féltve őrzött gépjárművünket!

Az időjárási viszontagságok elleni védelem, az esztétikusság és a költséghatékonyság pont olyan tényezők, amelyek elsődleges szempontok egy kocsibeálló tervezésekor. A carport amilyen egyszerű, olyan nagyszerű szolgálatot tesz: mivel színterezett alumíniumból készül, amellett, hogy teljesen gondozásmentes használatot tesz lehetővé, pofon egyszerűen saját kezűleg is összeszerelhető. Az alumínium konstrukciónak köszönhetően egy biztonságos, masszív és időtálló kocsibeálló tulajdonosává válhatunk, amely alatt még egy nagyobb méretű autó is kényelmesen elférhet.

 

carport stabil védelem autójának, kocsibeálló többféle méretben elérhető

Önnek is a téli időszak a legnagyobb mumusa? Ne a hó letakarítással kezdje minden reggelét! Óvja meg gépjárművét a káros környezeti hatásoktól egy carport segítségével!


A carport egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy extrém stabilitással rendelkezik. Különböző hóteher bírással rendelhetőek (1,5-3,0 kN/m2): nem számít, hogy a hőmérő higanyszála meddig ereszkedik le, és ezzel együtt mekkora hótakaróval kell szembesülünk reggel az ablakon kitekintve, örökre elfelejthetjük az elindulások előtti hótakarítás fáradalmait. A monszunként ránk zúduló esőtől, de még a borsó nagyságú és igen nagy károkat okozó jégesőtől sem kell féltenünk többet autónkat, hiszen a carport jégesőnek is ellenálló lemezzel vagy polykarbonát tetővel is rendelhető, emellett egy esztétikusan beépített csapadékvíz elvezetéssel is fel lesz ruházva. Nyáron a fokozott UV sugárzás miatt nem csak bőrünket kell különösen óvni, de még az autónknak sem tesz jót a közvetlen napfény, így a carport a nyári időszakban is remekül helyt áll, hiszen még a legnagyobb melegben is védi autónkat a felesleges átforrósodástól.

A költséghatékonyság sem egy elhanyagolható szempont, ha carportról van szó, hiszen egy hagyományos garázzsal ellentétben sokkal olcsóbbak, arról az apróságról nem is beszélve, hogy az újonnan épített garázsok szinte mindenhol jóváhagyást igényelnek.

A Kerítéstrend üzletében kapható carportok több mint 250 fajta színválasztékkal biztosítják, hogy mindenki megtalálja az otthonához leginkább passzolót és a már meglévő építészeti környezetbe illeszkedve is tökéletes esztétikai élményt nyújtsanak majd! A megvásárlást követően a kiváló minőségű carport szinte azonnal rendelkezésére áll, és biztonságos tárolást tesz lehetővé gépjárműve számára! Gondolta volna?! Egy carport, nem csak kocsibeállóként nyújt kiváló megoldást, de még terasztetőnek, télikertnek, pergolának vagy előtetőnek is használható! További információért keresse bizalommal munkatársainkat!

 

Keresés