Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

erkélykorlát

2022. 05. 18. 11:40:38
A megfelelő erkély-, lépcső-, vagy teraszkorlát kiválasztása nem könnyű döntés, hiszen mindenkinek más az elképzelése. Szinte mindegy hány embert kérdeznénk meg erről a témáról, valószínűleg mindenki mást mondana. Egy valamiben azonban általában egyetértünk, az pedig az, hogy olyan korlátot szeretnénk a portánkra, amivel nem kell folyamatosan törődni. A GUARDI fő profilja a gondozásmentes alumínium kerítés-és korlátrendszerek gyártása.
2021. 07. 19. 00:00:00
A ház felújítás mindig mérföldkő egy család életében így egyáltalán nem mindegy, hogy egy ilyen anyagi ráfordítás milyen minőségű végeredményt produkál majd. Ha lecserélné sérült, megkopott vagy csak idejemúlt erkélykorlátját egy jóval megbízhatóbb és pofásabb kivitelre, akkor nem fog csalódni a GUARDI alumínium erkélykorlát kínálatában!
2021. 04. 28. 10:00:00
A terasz korlátok kétségkívül nagyon stílusos megjelenést kölcsönözhetnek egy-egy lakóotthonnak, azonban beépítési céljuk nem pusztán esztétikai alapokon nyugszik, hanem biztonsági szempontból is kiemelt jelentőséget élvez. 
2021. 01. 27. 10:39:00
A szíve mélyén mindenki egy szép és korszerűen kialakított otthonról álmodik. A legtöbb ingatlan életében azonban eljön az a pillanat, amikor igencsak ráférne egy felújítás, legyen az a lakáson belül, vagy éppen kívül.

Keresés