Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Kapuk

Kapuk


Kapu

 

kerítés kapu ár számítás

 

Nem számít, hogy kertes- vagy lakóházról esetleg ipari telephelyről van szó, egy megfelelő és precízen összerakott kerítés kapu elengedhetetlen lesz számunkra. Ha még csak most építkezik vagy a már meglévő, esetleg elavult kerítés kapuját szeretné lecserélni egy megbízhatóbb kivitelre, akkor a Kerítéstrend pont ebben lesz majd segítségére! Az alumínium kerítések- és kapuk szakértőjeként, igyekeztünk olyan széles palettát kialakítani vásárlóközönségünk számára, hogy bárki könnyedén megtalálhassa a célnak legmegfelelőbb típust. Ennek tükrében számos személyi-, kétszárnyú- és úszókapuval láttuk el a piacot, amelyek egyenesen a GUARDI GmbH gyárából érkeznek meg az Ön lakóotthonába!

 

Kerítés kapuk széles kínálatával várjuk!

A rendelkezésre álló helyet, a használat gyakoriságát és célját figyelembe véve, különféle modern kapuk léteznek: a Kerítéstrend kerítés kapu kínálatát is e szerint állítottuk össze, így a praktikus személyi kapuk mellett, a klasszikus kétszárnyú kapuk és az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő úszókapuk is méltán foglalnak helyet.  A kerítés kapuk kiválasztása során - a saját igényeit és a lakókörnyezetének sajátosságait is teljes mértékben figyelembe véve - Ön határozhatja meg, hogy mekkora méretű legyen a kapu, milyen legyen a színe, stílusa, nyitási iránya, illetve, hogy tökéletesen megelégszik-e a manuális vezérléssel, vagy mindenképpen egy motorizált típust képzel el hozzá. Mindegyik kerítés kapu típus bármilyen, már meglévő kerítéshez hozzáépíthető és azzal színazonos kivitelben is kérhető!

 

modern kapuk igényes megjelenéssel

Modern kapuk egész tárházával, kiváló minőséggel és változatos stílusokkal várjuk az igazán hosszútávon gondolkodó ügyfeleinket! Ha Kerítéstrend, akkor megfizethető kerítés kapu ár!

 

Gondolta volna?! Ha sikerült dűlőre jutnunk a választást illetően, akkor a nálunk kapható kerítés kapuk mindegyike egyenesen a GUARDI GmbH gyárában kerül mm pontosan legyártásra, amely nem csak a kiváló minőségre és a hosszútávú élettartalomra garancia, de a helyszínen történő szuper gyors beépítésre is! Ha Kerítéstrend, akkor modern kapuk beépítése 24 óra leforgása alatt!

 

Ha elsődleges szempont a gyors és biztonságos személyi áthaladás!

A GUARDI személyi kapuk, avagy kiskapuk, funkciójukból adódóan tökéletesen megfelelnek egy biztonságos személyi átjárásra mind magánszemélyeknek, mind a céges élet szereplőinek, de kiskertek, nagyobb lélegzetvételű területek vagy közterek lezárásához is ideális választásnak bizonyulnak. Egy személyi kerítés kapu méretéből adódóan, egy remek megoldás a személyi forgalom áthaladásának megkönnyítésére, hiszen nem kell mindig a gépjárműforgalomra használatos nagykaput nyitogatnunk ahhoz, hogy csomagokkal felpakolva vagy egy biciklit áttolva is kényelmesen át tudjunk rajta haladni.

 

Ha van elég hely a kapu előtt!

Egy GUARDI kétszárnyú kapu lehet a mi választásunk, ha elegendő hellyel rendelkezünk az udvarunkon a kapunyílás előtt, vagy esetleg egy már meglévő kiskapu nyílási szöge, vagy a kerítés tövében lévő helyhiány miatt nincs lehetőség egy akár több méter hosszú úszókapu beszerelésére. Az ilyen típusú kapuk esetében mivel csak a kapu nyílása előtt szükségeltetik helyet felszabadítnunk, a kapu tövében illetve közvetlen környezetében rengeteg hely marad ahhoz, hogy egy esztétikus kinézetű és egy életteli kertet alakítsunk ki maguknak.
 

kerítés kapu ár meghatározó tényezői

Ha a legjobb kerítés kapu ár után keresgél, akkor a Kerítéstrendnél jó helyen jár! Prémium minőségű GUARDI modern kapuk, elérhető áron!

 

Ha a legmodernebb kialakítást keresi!

A GUARDI úszókapu a jelenlegi piacon kapható egyik leginnovatívabb típus, ha a kerítés kapuk kínálatáról van szó: ez a kerítés tövében esztétikusan elrejtett sínrendszerrel rendelkező, és első ránézésre a föld felett néhány centiméterrel „lebegő” kapu teljesen biztonságos és problémamentes felhasználást tesz lehetővé.

Tekintse meg elérhető kínálatunkat, és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb kapu típust! A kapuk ipari méretben is rendelhetőek!

 

Kapuautomatizálás vagy sem?!

A reggeli rutin felgyorsításához vagy csak a tökéletes kényelem megteremtéséhez érdemes fontolóra venni a kaputechnikát, hiszen aki egyszer megtapasztalja ennek páratlan előnyeit, biztosan nem akar majd többé a kézi vezérlésre hagyatkozni. Egy borongós, esős időben érkezik haza, csomagokkal felpakolva? Nem kell többé a kulcscsomónk összes kulcsa közül kibogarászni azt az egyet, amelyik a kaput nyitja! Ragadja meg a távirányítót és már nyitódik is nekünk a kapu, anélkül, hogy ki kellene szállnunk az autónkból vagy a ház előtt kellene ácsorognunk! Akkor is remek választás lehet, ha valaki érkezik hozzánk: ki sem kell tennünk a lábunkat a házból, nem kell a kapuhoz szaladgálni ahhoz, hogy beengedjük vendégünket, hiszen a lakás azon pontjából, ahonnan még érzékeli a jelet a kapu, kényelmesen kinyithatjuk számára.

 

Keresés