Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kétszárnyú kapuk

Rendezés:

Karcsú, elegáns, dekoratív

GLORIETTE kerítésmezők 108 € + 27 % Áfa-tól/ m²

Díjnyertes minimál design

LINEA kerítésmezők 136 € + 27 % Áfa-tól/ m²

Díjnyertes minimál design

LINEA S kerítésmezők 110 € + 27 % Áfa-tól/ m²

Model LOOS – A designer-építész perforált lemezkerítés alumíniumból

0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Model LOSKANA – A kombinált perforált lemezkerítés alumíniumból

0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Model MERLIN / MERLIN S – Az idötlen alukerítés design

0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Model MILANO – A kombinált alumínium léc-/ palánkkerítés

0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Model MODENA – A sokoldalúan bevethetö alumínium léckerítés

0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Model NOUVEAU– A vízszintes lécezésü alumínium kerítés

0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Model PARMA – Az elegáns alumínium rúdprofilú kerítés

0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Model PLISÈE – A díjnyertes alumínium lamellás kerítés

0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Model ROMA – Az univerzális alumínium dekorkerítés

0 Ft (0 Ft + ÁFA)

 

 


KÉTSZÁRNYÚ KAPU

 

kétszárnyú kapu árak a helyszíni adottságok függvénye

 

Ha kapuválasztás előtt állunk, ám viszonylag kevés szabad hellyel rendelkezünk, mindemellett nem szeretnénk lemondani a kerítés tövébe telepített színpompás növényeinkről sem, akkor nekünk találták ki a kétszárnyú kapukat, amelyek az úszó-vagy tolókapuhoz hasonlóan, kapu automatikával is működtethetőek.

 

Miért érdemes kétszárnyú kapuban gondolkodni?

A kétszárnyú kapu az egyik legígéretesebb választás, ha helyhiánnyal küzd udvarunk. Ez az előny legfőképpen akkor mutatkozik meg, amikor nincs elég szabad területünk egy vízszintesen mozgó úszó-vagy tolókapu beszerelésére, vagy a kerítés mellett gyönyörű zöld fákat vagy bokrokat ültettünk. De az is előfordulhat, hogy egyszerűen már rendelkezünk egy személyi kiskapuval, amely nem teszi lehetővé egy sínrendszeres kapu mozgását, mivel belelógna annak nyílási szögébe. Ha viszont elég hely van a kapunyílás előtt, akkor a kétszárnyú kapukkal nyert ügyünk van.

Egy kétszárnyú kapu tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe: amellett, hogy színvilága vagy stílusa igény szerint akár a kerítés mintáját is követheti, mivel középen nyitható, a fennmaradó szabad terület teljes mértékben egy szépen parkosított kertté formálható. Így hát, ha elegendő szabad területtel rendelkezünk a két különnyíló szárny mozgatásához, akkor szinte minden - már meglévő - kerítéshez egyszerűen hozzáépíthető.

A kétszárnyú kapu árak azért is nagyon kedvezőek, mert a beépítésük során különösebb szerelvényeket nem igényelnek és a kőműves munka szempontjából is igen kecsegtetőek, hiszen nem kell hozzájuk betonalapot építeni. A kétszárnyú kapuk emellett nem csak zajmentes, nagyon halk működéssel koronázzák meg zavartalan pihenésünket, de a beszerelés során használt rozsdamentes acélpántokkal még stabilabbá, a komplett zárszerkezettel pedig még praktikusabbá tehetjük használatukat.

 

Ne válassza el egy gombnyomás a tökéletes kényelemtől!

A Kerítéstrendnél kapható GUARDI kétszárnyú kapuk, igény szerint komplett kapuautomatikával is felruházhatók annak érdekében, hogy még kényelmesebb legyen a reggeli elindulás. Ha nem szeretne mindig megkérni valakit arra, hogy az beparkolás során a biztonság kedvéért megfogja a kaput, vagy ha szimplán csak szimpatikusabbnak találja azt, hogy a ház elé megérkezve ki sem kell szállnia autójából, hogy beálljon udvarába, akkor kérje bátran automatikával felszerelve.

 

kétszárnyú kapu árak a kivitelezéssel együtt

A kétszárnyú kapu keskeny, akár igen szűk helyre is könnyedén beépíthető! Kedvező kétszárnyú kapu árak a Kerítéstrendnél!

 

A kapuautomatika beszerelése során, a GUARDI Magyarország Ktf. legkiválóbb szakemberei igény esetén teljes szolgáltatással vesszük le Önről a terhet, hiszen annak bekötését, illetve működésének betanítását mi vállaljuk, így nem szükséges újra szakember segítségéhez folyamodni. A kapuautomatika minden tekintetben biztonságos, hiszen bármilyen hirtelen elé gördülő kisebb-nagyobb akadály esetén, azonnal abbahagyja nyitási-vagy zárási funkcióját. A kétszárnyú kapu telepítésénél különös figyelmet kell szentelni annak mechanikai stabilitására, hiszen nem csak megfelelő helyet kell biztosítani a szárnyak szabad mozgatásához, de azok masszívabb külleme miatt, a szárnyat tartó oszlopok megfelelő rögzítésére is figyelni kell. A kétszárnyú kapu beszerelése során a szakmai oldal mellett különös figyelmet szentelünk az esztétikusság megtartására is. Ha GUARDI termékek, akkor csakis kiváló minőség!

 

Egyedi elképzelése van? Mi azt is megvalósítjuk!

A Kerítéstrendnél folyamatosan arra törekszünk, hogy olyan széles termékpalettával lássuk el a piacot, amelyből mindenki egészen biztosan megtalálja az igényeihez, és persze a lakókörnyezetéhez leginkább passzoló típust! Ennek eredményeként legalább 30 féle GUARDI típusból választhat a klasszikus, időtlen designt képviselő daraboktól kezdve a közkedvelt kovácsoltvas típuson át a legmodernebb, innovatív stílusosokig. Ha pedig megszületett a döntés, akkor következhet a bőség zavara, hiszen egy több tucat impozáns színből választhatjuk ki a szívünknek kedves árnyalatot.

A kerítéséhez keres megfelelő kétszárnyú kaput? A kétszárnyú kapu esetében is fennáll az a lehetőség, hogy a kerítéssel megegyező színű és típusú kétszárnyú kaput is kérhessünk! Tetszik, ha a kerítés mögül, mi magunk is ki tudunk kukucskálni az utcára, vagy pont, hogy annak a híve vagyunk, ha a privát szféránk teljes mértékben meg tudjuk tartani? Teljesen mindegy, hogy melyik tábort erősítjük, a kétszárnyú kapu beláthatósága szabadon variálható, így a termékpalettában vannak nyitottabbak típusok, de akár teljesen zártak is.
 

kétszárnyú kapu árak tekintetében számos típus közül választhatunk

A kétszárnyú kapu kisebbik szárnya igény szerint akár kiskapuként is szolgálhat!

 

Akár extra nagyméretű kétszárnyú kapu beépítése is lehetséges!

Általánosságban a középen felnyíló kétszárnyú kapuk a standard típusok, de igény szerint aszimmetrikus kapuk kivitelezésére is lehetőség nyílik, bármilyen elképzelésben. Hogy mit is jelent ez? Ha kedve tartja, akkor kialakíthatunk egy akár több méter széles szárny mellé egy azzal teljesen azonos kinézetű, 1 méteres személyi kaput is a másik szárnyban, hogy teljes harmóniában tündököljön az összkép!

A legtöbb esetben egy személygépjármű kényelmes áthaladásához választanak méretet az ügyfelek, azonban előfordulhat az is, hogy munkánkból adódóan egy kisebb teherautó fog időnként üdvözölni az udvarunkon. Ha a lakókörnyezete adottságai lehetővé teszik, akkor a Kerítéstrendnél kapható GUARDI kétszárnyú kapuk rendkívüli méretekben is kérhetőek! Így akár 7 méter széles kétszárnyú kaput is meg tudunk valósítani, szárnyanként 3-3,5 méteres szélességgel, hiszen a GUARDI Magyarország Kft. választásával nincs lehetetlen küldetés!

 

A kiváló minőség, a kétszárnyú kapu esetében is garantált!

A Kerítéstrend, mint a GUARDI termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója, csakis prémium minőségű és ezzel együtt, igen hosszú élettartamú kerítésekkel és kapukkal szolgálja ki ügyfeleit országszerte. A kétszárnyú kapu még mindig nagyon közkedvelt választás, ha szeretjük a masszív, robusztus szerkezetet az alumínium bármilyen stílusban formázható, innovatív kinézetével párosítani. A kettő összhangjából pedig brutálisan hosszú élettartalmú, gondozásmentes és nem utolsó sorban esztétikus kaput kaphatunk a pénzünkért cserébe.

Ha a kétszárnyú kapu felkeltette az érdeklődését, és a tartósság mellett, nem csak a helyigény, de az esztétikusság is ugyanolyan fontos szerepet tölt be a választás során, akkor a kétszárnyú kapu árak felől bátran érdeklődjön a Kerítéstrend munkatársainál!

 

 

Keresés