Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fa hatású fém korlát a kerítéshez igazítva

esztétikus erkély otthonodban

Amellett, hogy egy esztétikus kinézetű erkélykorlát, fontos biztonsági szerepet tölt be, díszes éke lehet otthonuknak, amelyre minden szempár örömmel tekint majd. Ha Ön is szívesen megismerkedne a gondozásmentes termékek előnyeivel, akkor érdemes szétnézni a GUARDI fa hatású fém korlát kínálatában!

 

Amikor eljár az idő a fából készült biztonsági elemek felett

Egy új erkélykorlát, teraszkorlát kiválasztása nem éppen a legegyszerűbb feladat, már azért sem, mert mind az anyagban, mind a stílusban és mind a színben is döntenünk kell. A valódi fa kerítések, korlátok még mindig nagy népszerűségnek örvendenek a vásárlók körében. Ez a választás talán nem is meglepő, hiszen a fa kinézete melegséggel tölti meg szívünket, és igazán otthonos megjelenést kölcsönöz a környezetnek, ahol élünk. Kevesen számolnak azonban azzal, hogy egy fából készült biztonsági elemet nem elég csak beépíteni, folyamatos törődést és karbantartást fog igényelni. Mivel a kerítések és korlátok is a szabad ég alá esnek, sajnos ki lesznek téve az időjárás szeszélyeinek. Ezen elemek esetében már azt lehet mondani, hogy tényleg csak akkor éri meg a fából készült darabokban gondolkodni, ha valóban rászánjuk az időt és energiát a pár évente történő helyrepofozásra. 

Szerencsére ma már azonban olyan gyorsan fejlődik a technológia, hogy fa hatású fém korlátok és kerítések is napvilágot láthattak. Ezeknek az új konstrukcióknak a megjelenései és technikai újításai, kellemes változást okozhatnak a használójuknak. A GUARDI kínálatában, gondozásmentes termékek széles skáláját kínáljuk mindazoknak, akik rajonganak a fa kinézetéért, azonban egy tartós és időtálló kivitelben gondolkodnak.  

 

GUARDI fa hatású fém korlát: egy valóban kifizetődő befektetés

Az alumínium anyaga messze felülmúlja a várakozásainkat, ha egy tartós és gondozásmentes kivitelről van szó. És hát ki szeretne pár évente a kerítések, erkélykorlátok lecsiszolásával és újrafestésével törődni, ha, ehelyett akár hátra is lehetne dőlni? A GUARDI előregyártott korlátok minden egyes részlete időtálló alumíniumból épül fel. Ez azt jelenti, hogy amíg a hagyományos fa korlátot előbb-vagy utóbb bekebelezi az idő vasfoga, addig ez egy GUARDI termék esetében még csak fel sem merülhet.  A GUARDI fém kerítés, korlát utókezelést egyáltalán nem igényel, így nem kell többet tartanunk a heves esőzésektől, jégkároktól, de még a perzselő nyári napsugárzástól sem. 

 

Pont mint a valódi fa
Ön megmondaná, hogy nem valódi fával állunk szemben? Mi sem!

 

A GUARDI fa hatású fém kerítés, korlát megszólalásig hasonlít az eredeti fára. A termékcsalád tagjai egy speciális fa optikával gazdagodnak a felületkezelés során, ami azt jelenti, hogy az eredeti fának az összes jellegzetessége, nyomata és erezete, mind kirajzolódni látszik a felületen. 

 

A lakókörnyezet egységesítése elérhető közelségbe került 

A ház felújítása megfelelő alkalom lehet a már meglévő kerítés vagy korlát cseréjére, illetve a lakókörnyezet egységesítésére.  Egy takaros családi ház, egy gyönyörűen elrendezett udvar nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy egy fáradt munkanap után egy olyan idilli környezetbe csöppenhessünk bele, ahol a pihenésünk végre teljes lehet. Egy új kerítés vagy erkélykorlát beépítése habár csekélységnek tűnhet a teljes felújításhoz képest, mégis rengeteget tehet hozzá a lakókörnyezetünk kinézetéhez. Ha pedig a lakókörnyezet egységesítésére is figyelmet fordítunk, akkor valóban egy meghitt és kellemes otthont alakíthatunk ki maguknak.


A GUARDI nemcsak a legmodernebb termékeit kínálja nekünk, de egyben egy lehetőséget is, a lakókörnyezetünk kinézetének összehangolására. A kiválasztott GUARDI erkély-vagy teraszkorlátunk mellé, színazonos és típusazonos kerítést, kaput is kérhetünk. Amennyiben élünk ezzel a lehetőséggel, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a kiválasztott termékek nemcsak egymással, de az épület többi részével is harmonizálni fognak majd. És, hogy miből válogathatunk? Mint ahogy azt már megszokhattuk a GUARDI termékek esetében, a fa hatású fém korlátok esetében is bőséges választék elé nézhetünk. Aki egy nívós és mutatós korláttal tenné szebbé és biztonságosabbá lakókörnyezetét, az jelenleg 7 féle fa optika és több mint 25 féle modell közül találhatja meg a szimpatikus jelöltet. 

Felkészült az átalakításra? Találja meg személyes kedvencét a kínálatunkban, akár korlátról, akár kerítésről van szó!
 

Tekintse meg kínálatunkat!

 

Keresés