Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Trendi előtető, ami Önnél is garantáltan jól mutat

válasszon trendi előtetőt

Sokan választják az előtetőt, hiszen amellett, hogy praktikus termék, egy jól megválasztott darab a homlokzat dísze is lehet. Ha már van egy szép kertünk, tele virágokkal, zöld fákkal, akkor egy GUARDI carport nagyszerű atmoszférát kölcsönöz majd a lakókörnyezetünkbe.

 

Az előtető fontossága a mindennapokban

Amikor egy családi ház felépítésén vagy felújításán gondolkodunk, lényeges kérdés lehet, hogy a praktikusság is utat találjon benne. Egy ilyen projektbe habár rengeteg minden beletartozik, a bejárati ajtó és környéke sem maradhat ki.  A bejárató ajtók közvetlenül a homlokzaton találhatók, ami egyet jelent azzal, hogy folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak. Nyáron a nap tűzi, tavasszal- és ősszel az esőzések áztatják a felületeket, télen pedig a hóval és jégkárokkal kell szembenézni.

Talán a legtöbb ember számára ismerős lehet az az érzés, amikor egy bevásárlásból hazaérve, szatyrokkal megpakolva keresgéljük a kulcsot a táskában, miközben zuhog az eső. Sokan kedvelik emiatt a teraszt, hiszen segítségével egy csapásra megoldódhatnak az ilyen jellegű gondjaink, és mi is sokkal komfortosabban érezhetjük magunkat a házból kilépve, vagy éppen belépve. Amennyiben előtetőt építünk a bejárati ajtó fölé, akkor ennek költsége jóval kifizetődőbb és kényelmesebb megoldásnak ígérkezik, mintha egy komplett teraszt kellene kivitelezni. A Kerítéstrendnél a GUARDI gondozásmentes előtetők széles kínálatával várjuk!

 

GUARDI előtető: sokkal több, mint gondolnánk

A GUARDI előtetők egyszerre többféle igényt is képesek kielégíteni: védelmet az időjárás káros hatásaitól, tökéletes árnyékolást vagy éppen teljes benapozást, annak függvényében, mikor mire van igény. A GUARDI előtetőket másnéven kocsibeállóként is szokás emlegetni, hiszen tökéletes célt szolgálnak az autónk védelmére is, ha nem rendelkezünk otthon beépített garázzsal.

 

GUARDI termék autója védelméért
GUARDI carport: többféle igény találkozása egy termék személyében

 

Egy alumínium előtető számtalan előnnyel rendelkezik, amelyekkel érdemes behatóbban is megismerkedni. Az alumínium, súlyából fakadóan nagyon könnyű, így sem a szállítása, sem az összeszerelése nem okoz majd különösebb fáradalmat. A könnyed súly nem képvisel túlságosan nagy terhet, ami sok épületnél további szempont lehet. Az általunk kínált GUARDI előtető színterezett alumíniumból épül fel. Ez a konstrukció különösen híres az extrém stabilitásáról, ami úgy gondoljuk, hogy nem egy elhanyagolható szempont, ha előtető vagy kocsibeálló vásárlásáról van szó. Az alumínium keret, rendkívüli módon ellenáll az időjárás viszontagságainak, és teljesen gondozásmentes felületet tesz lehetővé. A termék különféle hóteherbírással rendelhető, így szabadon dönthetünk a 1,5-3,0 kN/m2 teherbírások között. A GUARDI szakemberei a tetőt illetően is bőkezűek voltak, hiszen a termék jégesőnek is ellenálló lemezzel vagy polikarbonát tetővel is megrendelhető. A polikarbonát egy ütésálló, rugalmas anyag, így még a szélsőséges időjárási körülmények hatására sem reped meg, vagy deformálódik el. 

Bármilyen előtetőre, kocsibeállóra essen a választásunk, fontos, hogy a lecsöpögő vizet, hólét valahogy elvezessük. Ebben az esetben a csapadékelvezetésről egy rejtett rendszer gondoskodik, amely tovább fokozza a GUARDI előtetők esztétikai élményét. A szerkezet oldala beépíthető, így ez a megoldás számottevően növelheti a kint tartózkodásunk komfortérzetét. A megvásárlást követően a GUARDI előtetők azonnal használatba vehetők, hiszen különösebb szaktudást sem igényelnek az összeszerelésük során.

 

Amikor a strapabíró kivitelhez páratlan megjelenés társul

Amennyiben a kiszemelt előtető, struktúrában is passzol a házunkhoz, átterelődhet a figyelem a termék megjelenésére. Fontos, hogy stílusában és színárnyalatában is harmonizáljon a házzal, hiszen így egy egységes, és gyönyörű összkép alakítható ki a lakókörnyezettel. Ha pedig sikerül egy megfelelő kinézetű előtetőt kiválasztanunk, csodás ékköve lesz majd otthonunknak. A korszerű bevonatrendszereknek hála, a GUARDI alumínium kocsibeálló bármilyen színre lefesthető. Ennek tükrében, a kínálatunkban elérhető termékek több mint 250 féle RAL színvilágból választhatók ki, így egészen biztosan mindenki megtalálja majd a lakókörnyezetéhez illő árnyalatot. 

Csakis egy időtálló előtető jöhet szóba? Bátran tekintse meg elérhető kínálatunkat!

Tekintse meg kínálatunkat!

 

Keresés