Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kerítések

 

 


KERÍTÉSEK

 

kerítés többféle stílusban és színben

Ön hallott már arról a kifejezésről, hogy a ház névjegye a kerítés? Habár elsősorban egy kerítésnek védelmi funkciója van, manapság már egyre jobban előtérbe helyeződik az a gondolat, miszerint egy jól megválasztott stílusú kerítés akár ékes dísze is lehet lakókörnyezetünknek, és vele együtt mi magunk is tanúbizonyságot adhatunk igényességünkről. Döntés előtt áll? Ismerje meg a Kerítéstrendnél kapható legnépszerűbb  GUARDI kerítés modelleket!

 

Ki mondta, hogy egy kerítés csak unalmas stílusú lehet?!

Amíg korábban egy kerítés funkciója legfőképpen annyiban merült ki, hogy másoknak is világosan a tudtára adhattuk, hogy ez bizony a mi területünk, addig ma már a kerítések kiválasztása során legalább annyira fontos a kinézet, mint bármi más. Mivel a lakóházak stílusa legalább olyan változatos lehet, mint égen a csillag, a GUARDI Magyarország Kft. maximálisan gondoskodik arról, hogy mindenki megtalálhassa a tökéletes darabot a klasszikus, örök divattól kezdve egészen az ultramodern típusokig, de még fa hatású fém kerítésekből, vagy elektromos kerítésekből sem lesz hiány!

A nálunk kapható, kiváló minőségű GUARDI alumínium kerítések így több, mint 25 féle típusból, és nem kevesebb, mint 250 féle színvilágból választhatóak ki! Érdeklik az elérhető színek? Egy kattintással tekintse meg őket az online katalógusunk 188. oldalán!

 

A klasszikus stílusú kerítések sose mennek ki a divatból!

A klasszikus stílusú kerítések szinte bármely lakókörnyezetbe ízlésesen beépíthetőek, annak ellenére, hogy nincs két olyan ház, amely egyformán nézne ki. A klasszikus kerítések igazi örökzöld stílusnak számítanak, ha nyugalmat árasztó látvánnyal, de mégis a klasszikus kerítésekre jellemző, méltó vonásokkal szeretnénk egy magasabb szintre emelni lakókörnyezetünk kinézetét.

 

dobja fel otthonát egy különleges kerítés beépítésével

A Kerítéstrendnél nem csak egy nap alatt beépítjük a kerítéseket, de egy komplex megoldást is kínálunk, mindezt egy helyen!


Amennyiben a klasszikus ornamentikáért vagyunk oda, akkor bátran ajánljuk például az időtlen designt képviselő, mégis exkluzív látványt nyújtó Merlin alumínium kerítéseket, de akár a légiesen elegáns, Gloriette palánkkerítés is ideális lehet számunkra, ha igazán dekoratív módon kívánjuk kiemelni lakóházunkat a háttérből. A Gloriette kerítések mindemellett nem csak modern, vagy régies stílusú lakóházakhoz passzolnak, de különböző hegyekkel (lándzsaliliom, templomtorony, hagyma) még stílusosabbá tehetőek. A klasszikus stílusú, függőleges kerítések is még mindig nagyon tartják népszerűségüket, csak úgy, mint a Toskana alumínium kerítések, amely azoknak lesz elsősorban No.1. választás, akik a visszafogott, egyszerű eleganciát kedvelik leginkább.

Ha imádjuk az örökéletű, kovácsoltvas hatású designt, akkor a Venezia tradicionális stílusú kerítése szimpatikus lehet számunkra: a Venezia modell emellett igény szerint díszítéssel, vagy antikolt felülettel is kérhető, amellyel teljes mértékben vintage designba repíthetjük lakókörnyezetünk stílusát.

Ha pedig odavagyunk a klasszikus stílusért, viszont cseppet sem szeretjük a kíváncsi tekinteteket, akkor a belátásgátlást biztosító, manapság nagyon népszerű Umbria kerítés típus lehet nálunk a befutó, amely nem csak közkedvelt stílussal, de még nagyszerűbb védelemmel fonja körbe majd otthonunkat.

 

Modern stílusból sem lesz hiány!

Manapság hatalmas népszerűségnek örvendenek a modern stílusú kerítések is, amelyek nagyon hasonlítanak a minimalista stílushoz, ámde azért korántsem ilyen „egyszerűek”. A modern kerítések már távolról tekintve is egy letisztult, mégis lenyűgöző érzést sugároznak magukból.

 

modern kerítés bármilyen lakást megújít

A Kerítéstrendnél kapható kerítések innovatív Nano bevonattal vannak ellátva, így egy lótuszvirág effektusként, egyszerűen letaszítják magukról a felesleges csapadékot!

 

A vízszintes lécezésű Linea kerítések, a klasszikus függőleges típushoz képest, egy jóval modernebb kivitelnek számítanak, emiatt iszonyúan trendiek. A Linea kerítések emellett a rejtett csavarozásnak és a kívülről rejtett oszlopoknak hála mind az utca felől, mind pedig a kert felől ugyanolyan esztétikusak maradnak. A szintén vízszintes lécezésű Trento modell is nagyon modernek számít, annyi lényegi különbséggel, hogy a privát szféránkat támogatva, abszolút zárt kivitelben, azaz egymásra fedő lamellákkal biztosítják számunkra a tökéletes védelmet.

Ha még mindig a vízszintes kerítéstípusokra hajazunk, akkor érdekes lehet számunkra a Triest modell is. A Triest kerítések gyakorlatilag a Nouveau továbbfejlesztett kivitelezései, melyek az ízléses távolságban elhelyezett vízszintes lamelláikkal egy modernebb formavilágot rejtenek magukban.

A Kerítéstrendnél komplett GUARDI kínálat várja majd! Hogy a kiválasztott kerítések kiválóan passzoljanak a ház többi részéhez is, minden kerítéshez stílusban és színben azonos kaput, de még korlátot is el tudunk készíteni!

 

egyedi kerítés megoldások a hangulatos otthon megteremtéséhez

Erkélykorlát ugyanolyan stílusban, akárcsak a kerítése? Keressen minket bizalommal!

 

És az Ön kerítése vajon olyan, amelyre szívesen tekint?

A kerítésépítés egy olyan dolog, ami előbb-vagy utóbb, de mindenki életében legalább egyszer bekövetkezik. Így tehát, ha csak nem egy olyan otthon kulcsát vesszük át, amelynek kerítése már a birtokba vétel pillanatától kezdve mind formavilágban, mind színben és mind minőségben a kiválóságáról tesz tanúbizonyságot, mindenki legalább egyszer átesik ezen a folyamaton.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan húzzák-halasztják a dolgot, melynek az egyik legfőbb oka az, hogy korábbi rossz tapasztalatok alapján azt gondolják, hogy ez egy akár hetekig tartó őrült huzavona, és emiatt igen sokáig maradnak majd kerítés nélkül. És hát egy stabil védőbástya nélkül, szinte meztelennek érezzük magunkat: a sok esetben hetekig kerítés nélkül álló telkek, szinte hívogatják a nem kívánt tekinteteket.

Ha a Kerítéstrendet választja, akkor a fent olvasottak igen hamar az ellenkezőjéről fogják meggyőzni! És hogy miért vagyunk ebben olyan biztosak? Nos…

 

Egy kerítés, amely egy nap leforgása alatt beépítésre kerül!

A GUARDI Magyarország Kft.-nél ingyenes helyszíni felmérés során szakszerűen járunk el annak érdekében, hogy az Ön által megálmodott kerítés, minél előbb biztos talpakon álljon. Olyannyira, hogy a pontos méretek levétele után, 6-8 héten belül szállításra kerülnek a kerítések, és a helyszínen 24 óra alatt teljes mértékben beépítésre kerülnek! A hagyományos cégekkel ellentétben, a Kerítéstrendnél a kerítések méretei már a helyszínen történő beépítés előtt pontosan legyártásra kerülnek a GUARDI szakemberei által, így nem ott kezdődik csak el a méretre szabás, hanem már a milliméter pontosra vágott méretekkel érkezünk meg!

A kerítéseket egy komplett rendszerben, minden tartozékukkal együtt szállítjuk! Extra nagy, vagy éppen, hogy csak egy picike? A GUARDI statikusai miután megvizsgálták az ügyfél kérését, bármilyen egyedi méretet meg tudnak valósítani, így a standard méretek mellett, rugalmasan szinte bármilyen méret legyártása lehetségessé válik!

 

A minőség nálunk garantált!

A nálunk kapható kerítések a hosszú távú élettartalomtól is híresek: minden alkatrész időtálló alumíniumból készül, és a beépítéshez használt kötőelemeket is rozsdamentes acél tartja biztos alapokon. Ezáltal a kerítések nem csak karbantartás-, gondozás-, és ápolás mentesek lesznek, de az évenkénti csiszolás, újrafestés és mindenféle javítgatás ára is a zsebünkben marad majd. Amíg sok esetben egy kerítés megvásárlása során 5-10 év garanciát kapunk a felületkezelésre, addig nálunk a cseregarancia lehetősége már 15 évre rúg fel!

Ha Ön is szeretné hasonló stílusú, és hosszú élettartamú kerítéssel körbevenni otthonát, ne késlekedjen felvenni a kapcsolatot a Kerítéstrend munkatársaival és legyen Ön is a GUARDI Magyarország Kft. elégedett ügyfele!

 

Keresés