Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Alumínium kerítések

Rendezés:

Karcsú, elegáns, dekoratív

GLORIETTE kerítésmezők 108 € + 27 % Áfa-tól/ m²

Díjnyertes minimál design

LINEA kerítésmezők 136 € + 27 % Áfa-tól/ m²

Díjnyertes minimál design

LINEA S kerítésmezők 110 € + 27 % Áfa-tól/ m²

Model LOOS – A designer-építész perforált lemezkerítés alumíniumból

0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Model LOSKANA – A kombinált perforált lemezkerítés alumíniumból

0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Model MERLIN / MERLIN S – Az idötlen alukerítés design

0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Model MILANO – A kombinált alumínium léc-/ palánkkerítés

0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Model MODENA – A sokoldalúan bevethetö alumínium léckerítés

0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Model NOUVEAU– A vízszintes lécezésü alumínium kerítés

0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Model PARMA – Az elegáns alumínium rúdprofilú kerítés

0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Model PLISÈE – A díjnyertes alumínium lamellás kerítés

0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Model ROMA – Az univerzális alumínium dekorkerítés

0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Az alumínium kerítés előnyei a fa kerítéssel szemben

A fa hosszú időn át szolgált a kerítések legfontosabb alapanyagául. Ez érthető is, hiszen a fa könnyen megmunkálható és szinte mindenhol beszerezhető. A fa kerítés esetében kiemelkedően fontos az alapanyag gondos megválasztása, így ha egy minőségibb akác vagy egy tölgy fajtában gondolkozunk, akkor ez bizony jelentősebb költségekkel járhat. Manapság azonban már léteznek olyan anyagok, amelyek sokkal jobban megfelelnek a kerítések gyártásához. Például a közismert könnyűfém, az alumínium. Az alumínium az az anyag, amely minden elvárásnak megfelel, ami egy modern kerítéssel szemben felmerülhet.

Az alumínium alkalmazása a kerítések és a különböző kerti termékek előállításánál gazdaságos, biztonságos és környezetbarát. Ezért döntött úgy osztrák partnercégünk közel 20 évvel ezelőtt, hogy az innovatív termékeik nagy részét ebből az egyedülálló alapanyagból gyártják.

Végül is kerítést egyszer vásárol az ember életében! Ezért az Ön álomkerítésének minősége és egyedisége számunkra a legfontosabb. Hosszú évek tapasztalata alapján annyira meg vagyunk győződve alumínium kerítéseink kiváló minőségéről, hogy a termékeink alumínium profiljaink felületkezelésre 15 év garanciát adunk. Ezzel garantáljuk a legjobb értéktartást és a leghosszabb élettartamot a piacon. Az alumínium kerítéseknek számos előnye van a fa kerítésekkel szemben.

 

alumínium kerítés számos előnnyel
A sokoldalú könnyűfém: az alumínium, melyből akár időtálló alumínium kerítés is épülhet otthona tökéletes körbekerítéséhez!


Az anyagok tulajdonságai: ALUMÍNIUM vs. FA

A fa egy stabil és ellenálló építőanyag. Azonban szerves eredete miatt csak korlátozott az élettartama és idővel megváltoznak a külső tulajdonságai. Bizonyos esetekben – legyen szó egy szép fa bútorról - a fa anyagának különböző érési folyamatai még előnyös esztétikai tulajdonságokkal is felruházhatják az adott bútordarabot, hiszen az idő múlásával egyre karakteresebbé tehetik annak felületét. Azonban például egy fa kerítés esetében, amely gyakorlatilag éjjel-nappal ki van téve az időjárási viszontagságoknak – beleértve az évszakok tréfás szeszélyeit - már nem feltétlenül előnyös választás.

Minden fa kerítést illetve azok egyes részeit idővel ki kell cserélni. Tény az is, hogy egy stabil fa kerítéshez elengedhetetlenek a különböző vas alkatrészek, mint a szegek és csavarok, amelyek néhány év alatt a festékréteg alatt el kezdenek rozsdásodni és a korrózió miatt az anyagok védtelenné válnak az időjárás káros hatásai ellen.

Az alumínium sűrűsége 2,6-2,8 g/cm3, ami körülbelül egy harmada az acél sűrűségének. A kis tömege ellenére nagyon nagy teherbírású az alumínium. Ezen kívül az extrém -80 és +150 °C hőingadozásnak is ellenáll anélkül, hogy megváltoznának az anyag tulajdonságai. Sőt rendkívüli hidegben az alumínium még keményebbé, ellenállóbbá válik. Az alumínium a fával szemben rostmentes, ellenáll az UV sugárzásnak, meglehetősen hosszú élettartamú mindenféle minőségbeli romlás nélkül és 100 % újrahasznosítható!

alumínium kerítés nagy színválasztékban
A fa egy stabil és ellenálló építőanyag, azonban nem árt megismerkedni egy alumínium kerítés időtállóságával!


 

Az alumínium karbantartásmentes és könnyen tisztítható

A szabad téren elhelyezett fa termékek sajnos sok karbantartást, ápolást és ezzel együtt sok időt igényelnek. Ezek a nem megfelelő bánásmód mellett legtöbbször néhány év alatt tönkremennek. Különösen a nedvesség, a Nap UV sugárzása és a hőmérséklet-ingadozás mind negatívan befolyásolják a fa felületek optikai tulajdonságait, így ha fa kerítéssel kerítjük körbe otthonunk, akkor bizony előfordulhat, hogy akár évente kezelünk - avagy csiszolnunk, lakkoznunk vagy festenünk kell ahhoz, hogy visszanyerje eredeti állapotát és újra megfeleljen az igényeiknek, amely nem csak időigényes, de igen drága mulatság is. Ezzel szemben az alumínium kerítés nem igényel karbantartást és teljesen ellenáll az időjárás káros hatásainak: egyszóval nem kell rendszeresen költeni rá, könnyen karbantartható és teljesen környezetbarát. Az alumínium kerítés jóvoltából nem kell többet a kiadós esőzések miatti felázástól, és az idő előtti elszuvasodástól tartanunk!

Hogy miben rejlik az időtállóság titka? Minden alumínium kerítésünk felülete gyárilag Nano technológiával impregnált. Ez azt jelenti, hogy minden egyes alumínium kerítés és alumínium erkélykorlát egy speciális, lakkvédő eljáráson megy keresztül. A felületet egy modern felületkezelő-berendezésben, külön a GUARDI cégnek tesztelt technológiával porszórják. A felületkezelés minőségét a Schweizer Salztest szigorú előírásai, valamint a Q-Lab Florida UV-tesztje garantálja. Minden Kerítéstrend alumínium kerítés minősége megfelel a támasztott követelményeknek, sőt meg is haladják azokat. Az eredmény pedig az, hogy a víz és a szennyeződések az alumínium profiljaink felületéről egyszerűen leperegnek és azok ezáltal tiszták maradnak. A Nano bevonatnak köszönhetően minden általunk forgalmazott alumínium kerítés különösen könnyen tisztítható a fa kerítésekkel szemben, így ezekkel az igazán nívós darabokkal, innentől kezdve akár egy életen át lekerülhet rólunk az a teher, hogy .egyáltalán hozzá keljen nyúlni a kerítésünkhöz!

 

időtálló alumínium kerítés sokrétű felhasználhatóság
Fa dekoros alumínium korlát, gondos és biztonságos tervezéssel, csakis az Ön igényeihez szabva!


Megjelenés és design

A fánál a megjelenés illetve a mintázat a felhasznált fa fajtájától függ. Egy festett, fa kerítés esetében gyakran fel sem ismerhető, hogy milyen fából készítették. Ezzel szemben az alumínium kerítések megjelenésének, stílusának csak a képzelet szabhat határt! Így tehát az alumínium kerítés akkor is tökéletes választás lehet, ha nem szeretnénk lemondani a fa kinézetről, de mégis egy akár életre szóló kerítéssel szeretnénk körbebástyázni otthonunkat, hiszen a famintás acél kerítés időtállóságban nem csak túlszárnyalja a hagyományos fa kerítést, de képes felvenni a versenyt az esztétikus fa kinézettel is! Ma már szinte minden formában, színben és mintázatban forgalmazunk GUARDI alumínium kerítéselemeket. A fa mintázattól a kőhatású dekorokig szinte minden megálmodott effekt, mintázat megvalósítható ügyfeleink számára, mindezt ugyanolyan magas, GUARDI minőségben. Mindez különösen akkor játszik fontos szerepet, amikor már meglévő felületeket, struktúrákat egészítünk ki újakkal, így nem csak új kerítések megálmodásában, de régiek újragondolásában is otthon vagyunk! Sokféle szín- és típuskombináció lehetséges ezáltal az alumínium kerítések, korlátok és kapuk betétei esetében.

 

alumínium kerítés egyéb kiegészítő elemekkel
Alumínium balkonláda fa dekorral, hogy erkélye sokáig az otthona ékes díszítőeleme maradhasson!

10 érv az alumínium kerítés mellett:

  1. soha nem kell festeni
  2. soha nem rozsdásodik, nem vetemedik
  3. ár-értékarányban a legjobb
  4. könnyü, mégis rendkívül masszív
  5. 15 év garancia 
  6. karbantartást nem igényel
  7. egyedi megjelenés
  8. egyszerü beszerelés
  9. rendkívül hosszú élettartam
  10. óriási termék- és színválaszték

 

Ha csak most tervezgeti álmai otthonát, vagy egy korábbi esetleges rossz választás miatt, Ön most újra kerítéscserére szorul, és úgy gondolja, hogy az imént olvasottak felkeltették érdeklődését és nem csak egy pár évre, de hosszú távra keres biztos megoldást, ne késlekedjen felkeresni bennünket! Kiváló minőségű GUARDI alumínium kerítés kollekció a Kerítéstrendnél, mindezt egytől-egyig egyedülállóan hosszú élettartalommal!

 

 

Keresés