Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kerítésrendszer, az egységes, modern megjelenéshez

 

Egységes környezet kerítésrendszerrel

 

Ha most építkezünk, vagy csak meguntunk jelenlegi portánk kinézetét, akkor a GUARDI kerítésrendszerek segítségével úgy alakíthatunk ki egy harmonikus környezetet, hogy nem kell majd minden munkafolyamathoz külön szakembert hívnunk.

 

Minden kerítéstípusból kérhet ugyanolyan erkélykorlátot, teraszkorlátot és kaput is!

Alumínium keritéseink

 

A lakókörnyezet kinézetének fontossága

A legtöbb embernek az egészség szó hallatán a táplálkozás és fizikai jólét jut eszébe. Kevesen gondolnak azonban arra, hogy ebbe a lelki egészségünk is beletartozik, amelyet nagyban befolyásolhat a lakóterünk és környezetünk kinézete. Általában egy épülettől azt várjuk el, hogy kényelmes és esztétikus legyen. Az otthonoknak azonban vannak olyan kevésbé hangsúlyos részei is, amelyek ugyanúgy hatással lehetnek az életminőségünkre. Az egyik ilyen tényező az azt körülvevő lakókörnyezet is. 

A napunk nagy részét a munkahelyen bezárva töltjük, és a munkaidő leteltével szinte alig várjuk, hogy haza indulhassunk. Pihenésünk azonban csak akkor lehet teljes, ha mindezt egy olyan üdítő környezetben tölthetjük el, amely nemcsak kikapcsol, de a szemünket is gyönyörködteti. A GUARDI kerítésrendszer segítségével képesek lehetünk akár az egész lakókörnyezetünk egységesítésére. Ebbe beletartozik a kerítés, kiskapu és akár még a hozzá színben és stílusban harmonizáló erkély-, és teraszkorlát is. Legyen pihenése teljes és alakítson ki magának egy impozáns megjelenésű életteret a GUARDI kerítésrendszereivel!

 

Mikor lehet érdemes egy kerítésrendszer kiépítése?

 

Ha még csak most építkezünk

Kerítésre minden kertesházzal rendelkező embernek szüksége van. Ennek fontossága nem újkeletű dolog, hiszen ez már az elmúlt évszázadokban is kiemelt jelentőséggel bírt. Egy megfelelő kerítés segítségével egyértelműen kijelölhetjük telekhatárainkat egy jól felismerhető módon. A biztonsági szempontok is lényegesek, mivel egy biztos védőbástya nélkül sem a családunkat, sem az értékeinket nem éreznénk biztonságban. Így tehát egy megbízható anyagból készült kerítésrendszer kiépítése elengedhetetlen lesz majd a mindennapi életünkhöz.

A legkönnyebb dolga talán a most építkezőknek van. Ha még csak most tervezgetjük, építgetjük álmaink kertes házát, akkor ott nem lesz kérdés, hogy ebbe egy kerítésrendszer megépítése is bele fog tartozni. Ma már szerencsére olyan széles a választék a kerítésrendszerek tekintetében, hogy meglepően furcsa lenne, ha valaki nem találná meg a számára legideálisabb választást. Ebben lehet segítségünkre a Kerítéstrend egyedülálló GUARDI kerítésrendszer kínálata.

 

Ha a már meglévőt cserélnénk le

A kerítésünk előtt állva egy pillanatra eltűnődhetünk azon, hogy már mennyi éven át kiszolgált minket. Azonban, ha egy lépést közelebb lépünk és úgy szemléljük meg azt, akkor meglepődhetünk azon, hogy egy igencsak elöregedett és elhasználódott kerítés nézhet vissza ránk. A folyamatos esőzések, a jégkárok, de még a rendkívül káros UV sugárzás is nyomot hagyhat az eredetileg gyönyörűen kialakított kerítések felületén. Ez egy hagyományos fa kerítés esetében különösen igaz, hiszen a természetes anyag miatt sokkal jobban ki van téve az időjárás körülményeinek. Ha a már meglévő kerítésrendszerünket szeretnénk lecserélni egy megbízhatóbb vagy jóval modernebb kivitelre, akkor mindenképpen érdemes körülnézni a Kerítéstrend kínálatában. 


  Modern kerítésrendszerek
Modern kerítésrendszer a GUARDI jóvoltából

A GUARDI kerítésrendszer minden tekintetben gondozásmentes. Az innovatív alumínium kialakításnak hála még hosszú évek elteltével sem kell aggódnunk a kerítésrendszer állapota miatt. A kerítésrendszerek időtálló alumíniumból látják meg a napvilágot, de még a beépítéshez használt kötőelemek is rozsdamentes acélból készülnek el. A GUARDI kerítésrendszerek egy másik sajátossága, hogy mind a kerítés, mind a kiskapu, mind pedig az erkély-, és teraszkorlát esetében is egy egyedi fejlesztésű lakkvédő eljárással tesszük még ellenállóbbá a felületeket. 


Ha egységesíteni szeretnénk lakókörnyezetünket

Napjainkban a nyugodt és pihentető élettér kialakítása kiemelt előnyt élvez a belső építészetben. De ez az állítás ugyanúgy megállja a helyét a külső környezetben is. Ha már van egy gyönyörűen felépített kertesházunk, akkor ahhoz sehogy sem fog passzolni egy elavult kinézetű, vagy éppen elöregedett kerítésrendszer. Ahhoz, hogy a lakókörnyezetünk is tökéletes összhangnak örvendjen, ma már lehetőség nyílik ennek egységesítésére is.

Annak érdekében, hogy az Ön által megszavazott kerítés minden tekintetben harmonizáljon az épület többi részével is, a kerítés stílusában és színében azonos kiskaput, vagy erkély-, és teraszkorlátot is elkészítünk. Mutatjuk, hogy mire számíthat!


GUARDI kerítésrendszer: gondozásmentes kivitel találkozása a legújabb trendekkel

A GUARDI kerítésrendszerek igen széles választékban érhetőek el. Így a klasszikus stílusú kerítésrendszerektől kezdve a letisztult vonalvezetéseken át egészen a fahatású fajtákig találhatjuk meg személyes kedvencünket. A fa hatású alumínium kerítésrendszerek esetében például a színezést is többféle mintázatban és árnyalatban kérhetjük. A Kerítéstrend kínálatában fellelhető kerítések, személyi kapuk, erkély-, és teraszkorlátok több, mint 25 féle stílusból és 250 féle RAL színvilágból kerülhetnek legyártásra a GUARDI gyártóüzemében. 

Egy klasszikus kinézetű kerítésrendszer például igazi örökzöld stílusnak számít. Ha kedveljük ezt a megjelenést, ám hajlunk a modernebb kialakítások felé is, akkor egy klasszikus stílusú kerítésrendszerrel magasabb szintre emelhetjük a lakókörnyezetünk kinézetét. Tetszenek a vintage megoldások is? Termékpalettánkban a kovácsoltvas hatású kerítésrendszerekből sem lesz hiány. A modern kerítésrendszerekkel egyszerűen nem lehet melléfogni. A modern stílus jegyeiben napvilágot látott kerítések, kiskapuk vagy erkélykorlátok egy letisztult, de mégis szemet felüdítő látvánnyal koronázzák meg otthonunk kinézetét. Ha kedvünk tartja választhatunk sűrűn lamellázott típust is, ha a tökéletes privát szféra megteremtésére vágyunk. 


Kerítésrendszer teljes pompájában
Teljes pompában a lakókörnyezettel: GUARDI kerítés, kiskapu, erkély-és teraszkorlát

Egy megfelelően kialakított kapu elengedhetetlen részét képezi a mai modern kerítésrendszereknek. A GUARDI kapu kínálatában megtalálhatunk személyi kapu, kétszárnyú kapu, vagy éppen úszókapu modelleket is. Ezek kiválasztása során is figyelembe vesszük a lakókörnyezet sajátosságait. Bármelyik kapu modellre is essen a választásunk, a meglévő kerítéshez fogjuk igazítani annak kinézetét. 

A GUARDI kerítésrendszer modellekből az erkély-, és teraszkorlátok sem hiányozhatnak. Az ideális stílus kiválasztásához célszerű figyelembe venni az épület adottságait. Abban az esetben, ha az modernebb kialakítású, egy üvegkorláttal lenyűgöző látványt érhetünk el, de természetesen a kerítéssel és kapuval azonos modellben is kérhetjük.

 

Új kerítésrendszer megépítése a cél? Csakis megbízható helyről válasszon!

Ha már az idejét sem tudjuk, hogy mikor készítettük a meglévő kerítésrendszerünket (vagy nem is mi készítettük), akkor nagy fejtörést okozhat a megfelelő kivitelező kiválasztása. Ilyenkor sokan a legkézenfekvőbb megoldást az online térben való kutakodásban látják. Azonban az internet bugyraiból feltárt telefonszámok sokszor baljós árnyakat hoznak. Egy elavult weboldal, egy gyanúsan olcsó ár vagy egy referencia nélküli cég jobb, ha beindítja bennünk az első vészcsengőt. Egy kerítésrendszer a legtöbb esetben akár egy egész életre szól. Elég csak meghozni egy elhibázott döntést ahhoz, hogy ez ne tudjon teljesülni. Ha jóhiszeműen belefutunk egy ilyenbe, akkor egy egyszeri kecsegtető ajánlat később igen nagy fejfájást és extra költségeket eredményezhet.

 

Tervezze meg velünk új GUARDI kerítéstrendszerét!

A GUARDI a folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, ma már egy igen széles körben látja el a végfelhasználókat a gondozásmentes kerítésrendszereivel. A GUARDI termékköre ezáltal mind a magánjellegű, mind az ipari célra szánt felhasználások esetében is egy remek megoldást kínál. Büszkék vagyunk rá, hogy a GUARDI GmbH kizárólagos magyarországi forgalmazójaként, eljuttathatjuk az Ön otthonába is ezeket a lenyűgöző kerítésrendszer típusokat. Ha felkeltették érdeklődését a modern kerítésrendszer modellek, akkor szeretettel várjuk mind az új, mind pedig a visszatérő vevőinket hajdúböszörményi irodánkban!
 

Alumínium keritéseink

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: alumínium kerítés

Keresés