Termékeink

Kapuk
SZEMÉLYI KAPUK
KÉTSZÁRNYÚ KAPUK
  ÚSZÓKAPUK
   Carportok
   Carportok
   Egyéb kerti termékek
   Kukatárolók
   Postaládák és csomagboxok

   Kiskapu

   Kiskapu és személykapu erős felépítésű kialakítással, tökéletes illeszkedéssel. Kínálatunkban számos stílusú kiskapu közül választhat.

   Ehhez a típushoz még nincs feltöltve kép, kérem látogasson vissza később!

   KISKAPU

   kiskapu kerítésrendszerekhez

   A kerítésrendszerek egyik kulcseleme a személybejáró kapu. Egy ilyen kapura a nap folyamán többször is szükség lehet, hiszen egyszerűen és biztonságosan áthaladhatunk rajta, anélkül, hogy a gépjárműforgalomra használatos kaput kellene nyitogassuk. Amellett, hogy remek funkcionális eszközök, nem csak otthonunkban, de kiskertek, közterületek lezárására is használhatjuk őket. A Kerítéstrendnél kapható kiskapuk az erős felépítésükkel és tökéletes illeszkedésükkel egy igazán biztonságos használatot tesznek lehetővé. Nézzen szét kínálatunkban!

    

   EGY KISKAPU, CSAKIS AZ ÖN ELKÉPZELÉSEI SZERINT!

   Rengeteg féle ízlés, és lakóház stílus létezik, ezt a változatosságot maximálisan figyelembe véve, személykapu típusok és stílusok egész tárházával állunk rendelkezésre a Kerítéstrend kínálatában! A prémium minőségű anyagokból felépülő és gondosan összerakott kiskapuk több, mint 25 féle típusból választhatóak ki az örökzöld, klasszikusoktól kezdve a letisztult, minimalista dizájnon át egészen a legmodernebb stílusokig! Ha pedig már meg van a kiszemelt, akkor nem kevesebb, mint 250 féle RAL színvilágból választhatjuk ki azt az árnyalatot, amely a szívünknek a legkedvesebb.

   Ami pedig a kiskapu méretét illeti, itt is teljes mértékben szabad kezet kapunk: nem kell egy előre legyártott standard méret miatt bármiféle kompromisszumot kötnie! Jó, ha tudja, hogy nálunk minden GUARDI kiskapu egy előzetes, ingyenes helyszíni felmérés után, kizárólag az Ön igényei és az építkezés adottságai szerint kerül legyártásra, méghozzá olyan mm pontosan, hogy szakembereinknek a kiszállás során már csak a beszerelésre legyen gondjuk. Így az Ön által megálmodott kiskapu nem csak egyenesen a GUARDI GmbH gyárából fog megérkezni otthonába, de bármiféle extra méricskélés, méretre igazítás nélkül kerül beépítésre, pár óra leforgása alatt!

    

   személykapu kiskapu harmónia a lakókörnyezetben
    Nálunk minden kiskapu készre gyártva és csomagolva érkezik ki a GUARDI GmbH gyárából!  Szavazzon a prémium minőségre, gondolkodjon a GUARDI termékekben!

    

   TEREMTSEN TELJES HARMÓNIÁT LAKÓKÖRNYEZETÉBEN IS!

   A Kerítéstrendnél kérhet egy önálló személyi kaput, de akár komplett kerítésrendszerben is gondolkodhat. Nincs még kerítése, vagy a már meglévőt szeretné egy megbízhatóbb kivitelre cserélni? Jó hírünk van! A Kerítéstrendél az esztétikusságot maximálisan szem előtt tartjuk! Így tehát bármilyen kerítéstípusra is essen a választása, mindegyikhez kérhető színben és formavilágban azonos személykapu, hiszen a mezőkkel és egyéb kapukkal így alkotnak majd egy tökéletesen egységes rendszert. Gondolta volna?! Nálunk nem csak a személybejáró kapuk stílusa és formavilága passzol össze az azt körülvevő kerítéssel, de ugyanolyan stílusú és színű erkély-, terasz- vagy lépcsőkorlátot is tudunk szállítani, hogy az egész kinézet végül egy kerek egésszé formálódjon!

    

   HASZNÁLATRA KÉSZ KISKAPUK A KERÍTÉSTREND JÓVOLTÁBÓL!

   Mint, ahogy már fentebb ecseteltük, ha a Kerítéstrendet választja, akkor újdonsült kiskapujához nem csak a méretet, színt, típust és formavilágot választhatja ki szabadon, de a kiskapuk zárszerkezetét illetően is csakis Öné a döntés. Hogy mit is jelent ez pontosan? Úgy fog kijönni választott kiskapuja a GUARDI GmbH gyárából, ahogyan Ön kéri! A kiskapuhoz tartozó zárat, kulcsokat és designer alumínium kilincseket külön dobozba csomagolva szállítja a GUARDI, amelyet a helyszínen a mi szakembereink szerelnek be/ fel a választott darabra, egy röpke pár óra leforgása alatt. Ha kaputechnikában gondolkodik, akkor sem kell kétségbe esni, hiszen a kiskapukhoz akár mágneses zár is kérhető, így elég csak például az előszobáig elmenni ahhoz, hogy egy gombnyomás után máris beengedhessük vendégünket a kertbe.