Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nemcsak esztétikus, hanem praktikus is: lamellás kerítés

lamellás kerítés professzionálisan

 

A mai modern kerítéselemek számos stílusban, anyagban és kivitelben látnak napvilágot. A hosszútávú élettartam és a későbbi karbantartás-mentesség mellett egyre jobban előtérbe kerültek a különféle esztétikai szempontok is. A GUARDI lamellás kerítések nem csak a funkcionálisan betöltött szerepük miatt foglalják el a trónt, de mind esztétikailag, mind pedig az időtállóság szempontjából is kiemelt előnyt élveznek.

 

GUARDI lamellás kerítés: lehengerlő választás a mindennapokban!
 

Időtálló kivitel

Egy GUARDI lamellás kerítés amilyen gyönyörű, olyannyira tartós és strapabíró is. Amíg egy hagyományos kerítés esetében igencsak meggyűlhet a bajunk a folyamatos karbantartási munkálatokkal, addig ez egy alumínium kerítés esetében szinte fel sem merülhet. A speciális lakkvédő eljárásnak hála, egy GUARDI kerítés kiválóan ellenáll az időjárásnak és a legmagasabb UV-sugárzásnak is. Nem rozsdásodik, nem vetemedik és még hosszú évek múlva is ugyanúgy fest majd, mint újkorában. A karbantartás-mentességnek köszönhetően pedig egy teljesen gondozásmentes GUARDI lamellás kerítést kaphatunk majd a pénzünkért cserébe.

 

Tökéletes privát szféra

A lamellás kerítéseket másnéven belátásgátló kerítéselemeknek is nevezzük. Ahogy a nevükben is rejlik, ennél a kerítés típusnál teljesen szabadon dönthetünk arról, hogy milyen sűrűn helyezkedjek el a lamellák. Ahány ház, annyi féle szokás: vannak, akik a szellősebb elrendezésű megoldásra esküsznek, vannak azonban, akik a tökéletes privát szféra megteremtésére törekszenek. Az utóbbi esetben például nagyon könnyű dolgunk van egy lamellás kerítéssel, hiszen kérhetünk teljesen zárt kivitelt is. Így végre azt csinálhatunk a kertünkben, amit csak a legjobban szeretnénk, hiszen senki nem fog majd bekukucskálni oda.

 

Lamellás kerítések széles kollekciójával várjuk
Lamellás kerítések széles kollekciójával várjuk a Kerítéstrend kínálatában!

 

Modern külső

A lamellás kerítéstípusok kialakításának gyakorlatilag csak a képzelet szabhat határt, ugyanis számtalan lehetőség kínálkozik bennük. Kedvünk szerint színezhetjük, építhetjük be, vagy csak szabhatjuk személyre. Az ideális stílus kiválasztásához érdemes figyelembe venni a lakókörnyezet adottságait és építészeti megoldásait. A Kerítéstrendél a lamellás kerítések egész tárházával várjuk mindazokat, akik szeretnék klasszisokkal elegánsabbá vagy éppen modernebbé alakítani portájukat. GUARDI Nouveau, Linea, Trento, Vista vagy csak a Triest modellek? Ismerkedjen meg testközelből a legnépszerűbb modellekkel és találja meg az Igazit!

 

Alumínium keritéseink

 

Teljes harmónia az udvaron

A lamellás kerítés elemekből nem csak álmaink kerítése épülhet fel, hanem erkélyünk vagy teraszunk korlátja is. A teraszok esetében különösen örülhetnek a növénykedvelők, hiszen egy lamellás elem ideális helyszínt teremt a vadszőlő stb. felfuttatására, de akár árnyékolásra is bevethetjük. Ezen felül pedig az erkély és teraszkorlátok nagyon praktikus GUARDI virágládákkal is gazdagíthatóak. A Kerítéstrendnél lehetőség nyílik arra, hogy a kerítéssel színben, típusban és kinézetben is teljesen azonos kaput vagy erkély/teraszkorlátot kérjünk. A kapu esetében például az szinte teljesen belesimul majd a lamellás kerítéstáblák közé. Ha pedig élünk ezzel az egyedülálló lehetőséggel, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a lakókörnyezetünk tökéletes harmóniában pompázhat majd. 


24 óra alatt beépíthető

A lamellás kerítéselemek másik előnye, hogy rendkívül könnyen telepíthetőek, így nem kell napokig, vagy akár hetekig egy biztos védőbástya nélkül maradnunk. Ha pedig a Kerítéstrendnek szavazza meg a bizalmat a lamellás kerítésének megépítésére, akkor garantálhatjuk, hogy ez a beépítési idő a lehető legrövidebbre fog majd csökkenni. Cégüknél, a GUARDI kerítések mm pontosan előre legyártásra kerülnek, így semmi szükség a helyszínen méretre szabni, és egy nap leforgása alatt beépíthetővé válnak.
 

Kérdése van? Keressen minket elérhetőségeinken!
06 70 881 8101
info@keritestrend.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: alumínium kerítés

Keresés