Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tartós kerítések a természet érintésével

tartós kerítés fa hatással

A fa hatású fém kerítések nagyon kelendőek manapság a vásárlók körében, hiszen minden megvan bennünk, amit csak egy modern és stílusos kerítéstől elvárhatunk. Találja meg személyes kedvencét a GUARDI kínálatában, és örömmel készítjük el Önnek új, gondozásmentes kerítését!

 

Az örök dilemma: fa vagy fém kerítést válasszak?

Kerítésünk megjelenése meghatározó erővel bír: egy olyan látványos elemről van szó, amivel a hozzánk érkezők először találkoznak. Sokan választanak fa kerítést, hiszen a természetesség egyszerűen soha nem megy ki a divatból. Ez a választás talán nem is meglepő, hiszen a fa modellek egy igazán otthonos és meghitt összhatást kölcsönöznek az egész lakókörnyezetnek. Ahogy azonban telik-múlik az idő, egy fa típus már korántsem lesz olyan szép, amennyiben nem fordítunk elég időt a karbantartásra. Amíg egy szobabútor esetében nincs különösebb dolgunk, addig a fa kerítést folyamatosan tépázzák a káros környezeti hatások. A karbantartásukba nemcsak a 2-3 évenkénti lakkozás és újrafestés tartozik bele, de még a csiszolás is, hiszen a festés minden esetben a hibák kijavításával, és a felület tisztításával kezdődik meg. 

A kerítések alapanyaga és kialakítása sokat fejlődött az elmúlt évek során. Az alumínium, avagy a gondozásmentes kivitelek pedig egyre jobban elkezdték kiütni a fa társaikat a nyeregből. Egy GUARDI alumínium kerítés nem kíván meg különösebb ápolást, és évek múlva is eredeti formájában tündökölhet majd.

 

A GUARDI minden igényünket felülmúlja

A GUARDI fa hatású fém kerítés nagyon népszerű, hiszen amellett, hogy rendkívül dekoratív megoldás, abszolút gondozásmentes. 

Az alumínium anyaga hihetetlenül időtálló, így hosszú évtizedekre letudhatjuk vele az újabb kerítésépítés gondolatát. A speciális technológiának köszönhetően a felület nem rozsdásodik és nem vetemedik el. Még az elszíneződéstől sem kell tartanunk, hiszen hosszú évekig megtartják eredeti állapotukat. Egy GUARDI által gyártott modell nem igényel törődést, nem kell pár évente újrafesteni, és különösebb ápolást sem igényel. Tartós és strapabíró megoldás, hiszen a káros környezeti hatásoknak is remekül ellenáll (csapadék, fagy, UV sugárzás). A tisztítás miatt sem kell aggódnia a tulajdonosoknak, hiszen könnyen, gyorsan és környezetbarát módon tisztíthatóak ezek a modellek.


 
gondozásmentes fa hatású kerítés
Spóroljon időt és energiát új kerítésével!

 

Egy alumínium kerítés legyártása jóval kevésbé időigényes, mint egy hagyományos fa modellé, ami egyet jelent azzal, hogy nem kell heteket-hónapokat várni az újra. Az alumínium egy nagyon könnyű fém, így mind a helyszínre történő szállítás, mind pedig a felszerelés gyerekjáték lesz, mindemellett a kapunyitó elektronikát is kíméljük vele. A GUARDI modellek mm pontosan előre legyártásra kerülnek, így egyedi méretre gyártva érkeznek meg az otthonunkba. Ez pedig egyet jelent azzal, hogy semmi szükség nincs a helyszínen való méricskélésre, módosítgatásokra, hiszen a kerítés már a helyszínre szállítás után a helyére kerülhet. Az Ön által megálmodott GUARDI fa hatású fém kerítés 1 nap alatt beépítésre kerül!

 

Megszólalásig hasonlít az eredeti fára

Gyakran felmerül a kérdés a vásárlókban, hogy vajon mennyire fog hasonlítani új kerítése egy valódi fa modellre? Nos, olyannyira, hogy megszólalásig hasonlít az eredeti fára, és csak akkor tűnhet fel, hogy fém kerítésről van szó, ha megérintjük azt. A GUARDI ezt a természetazonos megjelenést úgy tudja elérni, hogy a kerítések minden eleme fa optikát kap. Ennek hála gyönyörű kirajzolódásokkal, természetes fa erezetekkel, és lélegzetelállító színvilágokkal látnak napvilágot. Mindemellett, a GUARDI modelljei 7 különböző fa optikával kerülnek legyártásra, így kedvünkre választhatunk a fenyő, vagy akár a tölgy hasonmásokból. A GUARDI gondoskodott a lakókörnyezet egységesítéséről is. Az általunk kiválasztott kerítéssel színazonos, típusazonos kapu, erkélykorlát, teraszkorlát, de még balkonláda is kérhető.

Felkészült arra, hogy leszámoljon a 2-3 évente történő hosszadalmas és költséges kerítésfelújítással? Szavazzon Ön is a GUARDI modelljeire, és élvezze a gondtalan mindennapokat!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: alumínium kerítés

Keresés