Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Úszókapu, mikor jó választás

Könnyű elveszni a kapuk sokaságában azonban jó, ha tudjuk, hogy szinte nincs olyan otthon, amelyhez ne létezne egy hozzá passzoló típus. Ha a lent említett állítások legtöbbjével egyetért majd, akkor minden bizonnyal egy egyedülálló GUARDI úszókapu lesz majd az Ön befutója!

 

Ha helyhiánnyal küzdünk az udvarunkon

Az utóbbi években megfigyelhetővé vált, hogy az újonnan épülő házak egyre inkább az utca felé kezdenek el araszolni.  Ez, illetve egy hagyományos kapu nyílási szögének a problémája adta meg többek között az ötletet, az úszókapuk megjelenésére.  Ha nincs elegendő hely az udvarunkon a kapu előtt ahhoz, hogy egy kétszárnyú kapu kényelmesen el tudja végezni mozgását, közvetlenül a kapu előtt szokott parkolni a gépjárművünk, vagy egész egyszerűen csak gyönyörű növényekkel telepítettük körbe a kertünket a kapu körül, akkor egy kerítés előtt mozgó kapu lehet a mi legjobb választásunk. Ezekben az esetekben, egy GUARDI úszókapu minden problémánkat megoldja: ezek a típusok párhuzamosan mozognak a kerítéssel, így gyakorlatilag elegendő, ha csak a kerítés tövében szabadítunk fel helyet, hiszen nem kell a kapu nyitásából adódó holtérrel számolnunk, és a bejáró hosszából sem szükséges helyet lecsípni.

 

Ha nyugodtan hátradőlnénk a gondozást illetően, és kizárnánk a hibalehetőségeket is

Nem véletlenül mondják, hogy aki egyszer egy úszókapuval teszi kényelmesebbé mindennapjait, az igen hosszú időre hátradőlhet majd. Ez a típus a kialakítást illetően, egy igazi műszaki bravúrként emelkedik ki a többi választás közül. Habár sokan még mindig összekeverik a hagyományos tolókapukkal, akad azért néhány olyan megdöbbentő fejlesztés, ami miatt a lehető leginnovatívabb kapuként emlegetjük. A GUARDI úszókapuk esetében nincsenek a földre lefektetett görgők, sem a talajjal érintkező rész, ehelyett a kapu végében, egy rejtett sínrendszer (úgynevezett. „C” sín) segíti a mozgást. Ez nem csak egy szuper esztétikus megjelenést tesz lehetővé, de gyakorlatilag nem kerül a kapu elé, semmiféle akadály. Így tehát nem kell többé tartanunk a görgők elé kerülő kavicsoktól, falevelektől vagy hórétegtől, de a görgők összefagyásának veszélyétől, és a kapu alatt futó talaj egyenetlenségétől sem. Használja problémamentesen bármelyik évszakban, bármiféle karbantartási munkálat nélkül!

 

Úszókapu - hosszútávon is gondozásmentes és modern megoldás

Ha hosszútávon is a gondozásmentes és szuper modern kerítés a cél, akkor kérje személyre szabott GUARDI úszókapuját!

 

Ha fontos az esztétikus megjelenés

Van valami különös az úszókapukban, mely egy méltóságteljesen gyönyörű megjelenést kölcsönöz számukra. Nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, hogy egy úszókapuval udvarunkon, az utca összes szempárja a kapunkra szegeződik majd. Ezek az innovatív kialakítású kapuk első ránézésre teljesen úgy tűnnek, mintha úsznának a levegőben. De mégis hogyan lehetséges ez? Egy hagyományos tolókapuval ellentétben, itt már látható sínek nélkül végzi el a kapu a nyitó-záró mozgását, méghozzá olyan érzést keltve, mintha a levegőben úszna. Természetesen nem csak ez a különös jelenség az, ami megragadja a tekinteteket. Az úszókapuk a lehető legmodernebb külsővel rendelkező kapufajták, amelyek még a legegyszerűbb portát is egy pillanat leforgása alatt alakítják át, valami elképesztően kifinomult megjelenésűvé. Válassza ki a leginkább tetsző dizájnt, és mi a Kerítéstrendnél, az úszókapujára szabjuk! Tudta?! A kerítéséhez, típusban és színben is azonos úszókapu legyártását is kérheti, mindezt teljesen egyedi méretekben, akár 12 méter hosszig!

 

Ha könnyen szeretnénk automatizáltatni

Az úszókapuk nagyon eredményesen és egyszerűen automatizálhatóak a különféle kaputechnikai eszközök segítségével. Amíg egy szárnyas kapunál, egy erősebb szél könnyen megríkathatja a motort, ez egy úszó kapu esetében fel sem merülhet, hiszen a motor rögzítési pontjai lényegesen stabilabbak. Ezáltal nem csak a reggeli rutinunk gyorsíthatjuk fel, de a mindennapjainkat is kényelmessé és biztonságossá tehetjük. Egy fáradt munkanap után, vagy a szakadó esőben hazaérkezve, most már ki sem kell szállnia autójából ahhoz, hogy beparkolhasson udvarába. Sőt, mi több, léteznek már olyan innovatív kapunyitó eszközök is, amelyekhez még a távirányítót sem kell elővenni, és egy mobiltelefonos applikációval is könnyedén életre kelthető a kapu. A kaputechnikai eszközök erős hatótávjának köszönhetően pedig, ha valaki érkezik otthonába, elegendő csupán az otthona kényelméből beengedi vendégét.

 

Keresés