Kerítéstrend logó
Alumínium kerítés
hogy ne kelljen többé kerítést festeni!
Modern kerítések a Kerítéstrend kínálatából
Ebben a cikkben:

Alumínium lamellás kerítés

2020. március 09.
590
Alumínium lamellás kerítés

Az alumínium lamellás kerítés típusok nem véletlenül a ma elérhető, legkeresettebb kerítéstípusokba tartoznak, hiszen innovatív kialakításukkal, funkcionálisan betöltött szerepükkel és időtálló anyagukkal modern külsőt kölcsönöznek lakókörnyezetünknek.

IRÁNY AZ ALUMÍNIUM KERÍTÉS KÍNÁLAT!

MIÉRT OLYAN NÉPSZERŰEK A LAMELLÁS KERÍTÉS TÍPUSOK?

Kerítést nem mindennap csináltat, vagy újíttat fel az ember. Egy megfelelő kerítés kiválasztása legalább ugyanannyi fejtörést okozhat, mint egy padlóburkolat csere, vagy csak egy megfelelő konyhabútor kiválasztása: a döntés meghozatalakor tudatában vagyunk annak, hogy az, amit választunk, nagy valószínűséggel nem csak pár évre szól majd. Manapság rengeteg féle kerítéssel találkozhatunk, mind a kialakítását, mind az anyagot, és mind pedig a színt, stílust tekintve. A fából készült kerítések ugyan még mindig hódítanak, de egyre többen fedezik fel az alumínium lamellás kerítés előnyeit. 

Ha már teljesen elvesztünk volna a kerítések sokaságában, és hirtelen azt sem tudjuk, hogy mi lenne a jó döntés, érdemes elgondolkodni a lamellás kerítés adta előnyökön és megismerkedni a GUARDI egyedülálló kollekciójával.

EGY KERÍTÉS, AMELY MINDEN SZEMPONTBÓL MEGÁLLJA A HELYÉT!

Egy átlagos kertvárosi utcán sétálgatva, ha egy röpke pillantást vetünk a lakóotthonokra, számos kerítéstípussal találjuk magunkat szembe: azonban ha jobban megfigyeljük, hogy melyik az a kerítéstípus, amely már messziről kémlelve is királynőként emelkedik ki a többi közül, valószínűleg mi sem akarunk majd mást választani. Az alumínium lamellás kerítés típusok nagyon közkedvelt megoldások a jelenkori, modern lakóházak körbekerítésére, és rengeteg oka van, amiért egyre több mindenki választja ezt a típust védőbástyájaként. A vizuális megjelenésén kívül azonban nem mehetünk el szó nélkül azon tulajdonságok mellett sem, amelyek igazán jó választássá teszik az alumínium lamellás kerítés típusokat.

AZ ALUMÍNIUM IDŐTÁLLÓSÁGÁNAK ÖTVÖZÉSE A LEGMODERNEBB STÍLUSSAL: EZ A GUARDI LAMELLÁS KERÍTÉS TÍPUS!

A kerítés anyagát figyelembe véve, az alumínium az egyik legjobb választás, hiszen innovatív tulajdonságai messze felülmúlják várakozásainkat. Az alumínium anyaga az évek során szépen lassan elkezdte felváltani a hagyományos fa kerítéseket, amelyek habár tényleg gyönyörűen festenek, sajnos az idő vasfoga előbb-utóbb kifog rajtuk.

Ismerje meg a GUARDI minőséget! Minden, nálunk forgalmazott GUARDI alumínium  lamellás kerítéselem:

 • nagyon jól ellenáll az időjárás összes viszontagságának, 
 • nem rozsdásodik, 
 • nem vetemedik, 
 • nem kell a folyamatos újracsiszolással, lakkozással és festéssel törődnünk,

hiszen évek múlva is ugyanolyan minőségben pompázik majd, akárcsak amikor megvettük. 

A Kerítéstrendnél elérhető GUARDI alumínium lamellás kerítés típusok egyik másik titka, hogy minden egyes alumínium kerítés felülete egy speciális, lakkvédő eljárással lesz impregnálva, amelyet Nano technológiának is nevezünk. Ezáltal nem csak a víz, de a különböző szennyeződések is könnyedén leperegek majd a felületéről, így nem csak időtálló, de teljesen gondozás-és takarításmentes is lesz. Így tehát egy GUARDI alumínium lamellás kerítés anyagi megfontolásból is kitűnő választás és egy igazán hosszú távú befektetésnek számít.  Az alumínium ezen felül nagyon jól formázható, megújítható és később is könnyen variálható anyag.

aluminium lamellás kerítés egy időjárást álló biztos megoldás
Teremtsen idilli környezetet egy szempillantás alatt és válogasson kedvére a kiváló minőségű alumínium lamellás kerítés típusaink között!

Sőt, mi több, egy alumínium kivitel nem csak kívül-belül praktikus, de pofon egyszerűen beépíthető is. A beépítés szempontjából roppant könnyedén telepíthető, így nem kell hetekig várnia arra, hogy végre kerítéssel vehesse körbe otthonát. Gondolta volna?! A GUARDI GmbH-nál, mivel a kerítések méretei pontosan előre legyártása kerülnek, nem kell napokig, vagy hetekig a munkásokat kerülgetni kertjében, hiszen a GUARDI szakértelmének köszönhetően minden kerítésünk 24 óra alatt beépítésre kerül! Így tehát ha leginkább olyan kerítésre hajazunk, amely nem csak szuperül néz ki, de rendkívül megbízható is, érdemes a lamellás kerítés típusokban gondolkodni. 

FEDEZZE FEL ALUMÍNIUM KERÍTÉS VÁLASZTÉKUNKAT!

EMELJE MAGASABB SZINTRE LAKÓKÖRNYEZETÉNEK SZÍNVONALÁT EGY IGAZÁN MODERN KÜLSŐVEL!

Első ránézésre egy minimál stílust idéző, de mégis szembetűnő külső: ez az alumínium lamellás kerítés típus, amely nem véletlenül ragad meg több tekintetet a kelleténél.

Ami a kinézetet illeti, egy lamella kerítés típus egy igazán egyedi formatervezésnek számít és habár első ránézésre meglehetősen egyszerűnek tűnhet, de mégis szemet gyönyörködtetően letisztult és modern összhangot eredményez. És hogy miért választják egyre többen ezeket a kerítéseket? A lamellás kerítés még a legegyszerűbb lakókörnyezetet is bármiféle drasztikus változtatás vagy különösebb erőfeszítés nélkül alakítja át professzionális kinézetűvé!

A lamellás kerítés típusnál, a kerítés „lelkei”, a lamellák vízszintesen kerülnek beépítésre, emiatt nem csak egy modern dizájnt képviselnek, de funkcionálisan betöltött szerepük sem elhanyagolható. Ez a konstrukció leginkább az utóbbi években jött be a köztudatba, és a lamellás kifejezés mellett, táblás, vagy éppen palánkkerítésként is ismerhetjük.

ideális megoldás lamella kerítés kialakításához
Prémium minőségű alumínium lamellás kerítés típusokkal várjuk a Kerítéstrendnél!

MILYEN LEGYEN A KERÍTÉS LAMELLA?

Az ideális kerítés megálmodása során a lamellák közötti távolság is ugyanolyan mérlegelendő tényező, mint bármi más. A Kerítéstrend kínálatában megtalálhatunk teljesen zárt, vagy akár nyitottabb kivitelt is. 

 • SZELLŐSEBB KIALAKÍTÁS

Vannak olyan ügyfelek, akik kifejezetten szeretik egy picit szellőssebre hagyni a lamellák közötti távolságot, hiszen ez által egy sejtelmesebb, félig nyitott külsőt érhetünk el, amin keresztül mi magunk is kikémlelhetünk a kertünkből vagy az ablakunkból. Ha leginkább ezek a típusok tetszenek nekünk, akkor kiváló választás lehet például a LINEA típus, amely 20 mm-es standard léctávolságával, kívülről rejtett oszlopaival és könnyed szépségével tökéletesen belesimul bármilyen modern lakókörnyezetbe. Kiemelt figyelmet érdemel a közkedvelt TRIEST típus is, amely habár egy picit nagyobb standard léctávolsággal rendelkezik (40 mm-es), de a híres NOUVEAU típus újragondolásával egy még impozánsabb választásnak bizonyul.

 • TÖKÉLETES PRIVÁT SZFÉRA

A másik tábor leginkább a teljesen zárt kivitelre esküszik, ami annyit jelent, hogy a kerítést alkotó lamellákat olyan sűrűre építjük be, hogy azon se ki- se belátni nem lehet majd. Az ilyen kerítésekkel úgy teremthetjük meg privát szféránkat, hogy nem kell folyamatosan a nem kívánt tekintetektől, vagy túl beszédes szomszédtól tartanunk. Ezekkel a teljesen zárt lamella kerítés típusokkal végre miénk lehet az egész kert: nyugodtan pihenhetünk, napozhatunk, olvasgathatunk, sőt akár még a kerti zuhanyzónkat, medencénket is szabadon használhatjuk anélkül, hogy ezt minden egyes járókelő, vagy szomszéd tudtára kellene adnunk. Ha ez a kivitel szimpatikusabb a számunkra, akkor jó választásnak bizonyul például a VISTA vagy a TRENTO alumínium lamellás kerítés típus, amelyek a tökéletesen egymásra fedő lamellák mellett, egy masszív, biztonságos és teljesen zárt kivitelt tesznek lehetővé, amellyel intimszféránk tökéletesen zavartalan maradhat a kertünkben. A listáról nem érdemes kihagyni még a PLISÉE típust sem, amely nem csak nyitott vagy zárt kivitelben kérhető, de kifinomult vonalvezetésével elsőre magával ragad mindenkit.

Gondolta volna, hogy mennyi mindenre jó lehet még?! Ha a sűrű lécezésű lamella kerítés mellett tesszük le a voksunkat, akkor azok mivel teljesen átláthatatlanok, akár árnyékolásra is kiválóan használhatóak, de még a tűző napfénytől kipusztuló növényeinket is megvédhetjük a legnagyobb melegben.

A GUARDI KÍNÁLATÁBÓL ÖN IS MEGTALÁLHATJA, AMIT KERES!

Korábban egy kerítésnek általában csak telekhatároló szerepe volt, viszont ma már fontos esztétikai szerepet tölt be. Fontosabbá vált a kinézet, mint valaha. A GUARDI kínálatában bárki találhat olyan kerítést, ami minden szempontból megfelel majd számára.  Ez alól a lamellás kerítéselem sem kivétel. A gondozásmentes alumínium kerítések több mint 25 féle típusból, és 250 féle elragadó színvilágból választhatók ki! Megtekintené az elérhető színárnyalatokat? Vessen rá egy pillantást az online katalógusunk 88. oldalára!

lamella kerítés kifinomult vonalvezetéssel
Belátásgátlás a tökéletes privát szféra megteremtésére. Lamellás kerítés típusok számtalan variációban a Kerítéstrendnél!

EGYEDI MÉRETBEN GONDOLKODIK? EZT IS MEGVALÓSÍTJUK!

Általában nemcsak a családiház-tulajdonosok szeretnének ízléses és modern kialakítású kerítéssel gazdagodni portájukon, hanem a cégtulajdonosok is. Ebben az esetben azonban már jóval nagyobb méretekben kell gondolkodni. Kevés annál kellemetlenebb dolog létezik, mint mikor az első telefonos egyeztetés során derül ki, hogy a lamellás kerítésgyártó cég sajnos csak lakossági ügyfelekben gondolkodik. A Kerítéstrendnél az alumínium lamellás kerítés egyedi méretben is kérhető, így bátran tervezhet velünk! Szinte bármilyen méretet meg tudunk valósítani, ezáltal már nemcsak a standard méretekben lehet gondolkodni!

EGYSÉGESÍTSE EGÉSZ LAKÓKÖRNYEZETÉT!

A GUARDI lamella kerítés típusok minden egyes részlete a professzionalitásról árulkodik: nem csak időtálló minőséggel, de esztétikus, rejtett csavarozással, és a külső szemlélő számára láthatatlan oszlopokkal lopják be magukat sok ember szívébe. A GUARDI csapata mindenre gondolt! A lamella kerítés típusok mindegyikénél, modell azonos úszókapu, kétszárnyú kapu, kiskapu, de még erkélykorlát is kérhető a minél tökéletesebb összhang érdekében!

Lényeges-e az automatizálás a kapuk esetében? Habár csekélységnek tűnhet a dolog, mégis merőben megkönnyíthetjük vele mindennapjainkat. A kapuautomatikával már csak egy gombnyomás fog elválasztani attól, hogy kinyithassunk vagy bezárhassunk a kapunkat - mindezt az autónk kényelméből. És ezt gondolta volna?! Léteznek olyan rendszerek is, amihez elég egy okostelefon és egy Wi-Fi kapcsolat ahhoz, hogy működésre bírjuk a kaput. 

MIÉRT BIZZA KERÍTÉSÉT VALÓDI SZAKEMBEREKRE?

Egy új kerítés esetében nem mindegy, hogy kire bízzuk rá terveinket, mivel jobb esetben évtizedekre fog szólni. Ha nincs a zsebünkben egy jól bevált telefonszám, vagy nem tudunk segítséget kérni az ismerősöktől, akkor általában az internetet hívjuk segítségül. Egy gyanúsan olcsó ár, vagy egy olyan cég, ahol csak elvétve találunk referenciát, nem árt, ha aggodalomra ad majd okot. Extra költségeket és további bonyodalmakat vonhat maga után, ha elsőre nem sikerül körültekintően választanunk. 

A Kerítéstrend az a lamellás kerítés gyártó cég, amely az Ön legjobb választása lehet! A GUARDI kizárólagos magyarországi forgalmazójaként fontosnak tartottuk, hogy hazánkban is elérhetőek legyenek ezek a páratlan termékek. Kevés ember ismer általában olyan lamellás kerítés gyártó céget, ahol a megfizethető ár, nem megy a minőség rovására. A Kerítéstrendnél a kiváló minőségre biztosan nem lesz majd panasz, hiszen a GUARDI szakemberei tökéletesre tervezték a felületeket.

Alumínium lamellás kerítés
A Kerítéstrend az a lamellás kerítés gyártó, aki kiváló minőséget ígér!

HA KERÍTÉSTREND, AKKOR TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁS!

Cégünk ügyfelei nyugodtan dőlhetnek hátra, ha lamella kerítés beépítéséről van szó. Teljes körű szolgáltatást garantálunk: nemcsak a díjmentes helyszíni felmérés során számíthat majd ránk, de helyszínre is szállítjuk a legyártott kerítés lamella elemeket, és profi módon be is építjük az Ön udvarára. Gondja akadt a kapu elektronika beüzemelésével? Ehhez sem kell szakembert hívnia, hiszen mindenben a segítségére leszünk majd! A megálmodott kerítés pedig akár 6-8 héten belül is szállításra kerülhet, így nem kell sokáig várnia az új kerítésére. A lamellás kerítéselem esetében előre vannak szerelve a táblák, ezért roppant gyorsan telepíthetővé válnak. További lényeges információ lehet, hogy a lamellás kerítéselem egy komplett rendszerben jut majd el a beépítés helyszínére, amelyben a tartozékok is benne vannak.

LAMELLÁS KERÍTÉS MEGÉPÍTÉSE A CÉL? HAMARABB ELKÉSZÜLHET, MINT GONDOLNÁ!

Egy alumínium kivitel nem csak kívül-belül praktikus, de pofon egyszerűen beépíthető is. A beépítés szempontjából roppant könnyedén telepíthető, így nem kell hetekig várnia arra, hogy végre kerítéssel vehesse körbe otthonát. Gondolta volna?! Egy klasszikus lamellás kerítés gyártó céggel ellentétben, a GUARDI GmbH-nál, mivel a kerítések méretei pontosan előre legyártása kerülnek, így már a tökéletes konstrukcióval érkezünk meg a helyszínre! Nem kell napokig, vagy hetekig a munkásokat kerülgetni kertjében, hiszen a GUARDI szakértelmének köszönhetően minden kerítésünk 24 óra alatt beépítésre kerül! Így tehát ha leginkább olyan kerítésre hajazunk, amely nem csak szuperül néz ki, de rendkívül megbízható is, érdemes a lamellás kerítés típusokban gondolkodni. 

Ha felkeltették érdeklődését a lamellás kerítés típusok és Ön is leginkább a pénztárcabarát, modern, és kimagasló minőségű kerítésekben gondolkozik, ne késlekedjen felvenni a kapcsolatot a Kerítéstrend munkatársaival!

TEKINTSE MEG ALUMÍNIUM KERÍTÉS KÍNÁLATUNKAT!

IDŐTLEN, MODERN DIZÁJN A KERÍTÉSÉPÍTÉSBEN

Manapság számtalan típusú kerítés lát napvilágot, a lamellás változat azonban méltán emelkedik ki a többi közül, ha modern megjelenésről van szó. Akinek számít a letisztult dizájn, és az egyszerű, de nagyszerű konstrukció, az nagy valószínűséggel egy lamellás típus mellett fogja letenni a voksát. Gondozásmentes kivitelben gondolkodik? A Kerítéstrend kínálatában nívós minőségű GUARDI kerítésekkel várjuk!

EGY LEHENGERLŐEN MODERN KERÍTÉSTÍPUS MARGÓJÁRA

A lamellás kerítéselemek sikere általában az egyszerűségükben rejlik.  Ennél a kerítéstípusnál a lécek vízszintesen kerülnek beépítésre, ami már önmagában is egy lehengerlően modern megjelenést idéz elő. Ez lesz az a kerítéstípus, amelyet már messziről kiszúrunk, legyen az bárhol is beépítve. Ezt egyrészt az egyedi, nem éppen szokványos formatervezésnek, másrészt pedig a letisztult, modern megjelenésének köszönheti. Sokan szeretik a lamellás típusokat, hiszen még a legegyszerűbb lakókörnyezet is képesek felvillanyozni. A táblás elemeket általában kerítésnek szánják, de nem ritka az sem, ha teraszon vagy erkélyen látjuk őket viszont.

GUARDI lamellás kerítés akár két oszlop közé is beépíthető, és az igényeknek megfelelően rengeteg színben, méretben és stílusban elérhető. Kínálatunkban jelenleg a Nouveau, Linea, Trento, Vista és Triest lamellás modellek a legnépszerűbbek, amelyeket nem mellesleg 250 féle RAL színvilág közül tudunk kiválasztani! A GUARDI gondozásmentes lamellás kapukat is készít megrendelőinek, amely igény szerint lehet kiskapu, úszókapu, tolókapu vagy két szárnyú kapu is. Amennyiben a kapu is olyan elemekből épül fel, mint a kerítés, akkor szinte észrevétlenül simul majd be a kerítéstáblák közé - tökéletes esztétikai élményt előidézve ezzel. Ez a kerítéstípus nem mellesleg árnyékolásra és növények felfuttatására is tökéletes, de akár kisebb területeket is leválaszthatunk vele - így mind térelválasztóként, mind telekhatárolónak megállja a helyét.

belátásgátlás gyönyörű kerítéssel
Kedveli a belátásgátlást, ha kerítésről van szó? Akkor bátran ajánljuk a GUARDI kerítéseket!

VÉGTELEN VARIÁCIÓS LEHETŐSÉG

A lamellás típus nemcsak a megjelenése, de a végtelen variációs lehetősége miatt is közkedvelt választás. Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a privát szféráját mindenki szeretné biztonságban tudni, hiszen az otthon az a hely, ahol végre elbújhatunk a világ szeme elől. Gyakori probléma, hogy nyáron nem merünk kimenni a kertbe, vagy nem érezzük magunkat komfortosan, mert átlátnak a szomszédok, vagy kíváncsiskodó szempárokba ütközünk. Egy GUARDI lamellás kerítés választásával az ilyesfajta problémáink egy csapásra megoldódnak! A GUARDI kínálatában a lamellás modellek egész tárházával állunk rendelkezésére, így ezentúl a megrendelő dönthet arról, mennyire lehessen belátni a kertjébe. Ez a valóságban azt jelenti, hogy szabadon dönthetünk arról, hogy mennyire sűrűn legyenek a lamellák egymástól. Léteznek olyan modellek, ahol 20 vagy éppen 40 mm-es léctávolságokat is hagyhatunk, de kérhetünk akár teljesen zárt rendszert is, ahol összeérnek a lamellák. Az utóbbit egyébként a szaknyelvben belátásgátlásnak is szoktuk emlegetni.

TÉNYLEG GONDOZÁSMENTES A GUARDI LAMELLÁS KERÍTÉSE?

Az esztétikai szempontokon túl, nem árt gondolni arra is, hogy az adott kerítést mennyire kell majd karbantartani, vagy éppen ápolni. A jó hír az, hogy a GUARDI által kínált lamellás kerítések olyannyira időtállók, hogy gyakorlatilag hozzá sem kell érnünk a kerítésekhez ahhoz, hogy mindig üdén fessenek. Amíg a szomszéd szinte minden nyáron kapargatja a lepattogott festéket a kerítéséről, csiszolja, lakkozza majd újrafesti, addig mi hátradőlve élvezhetjük a jól megérdemelt pihenésünket. Végre marad elég idő arra, hogy a kertben napozgassunk, gyönyörű virágokat ültessünk, vagy csak a ház többi részét építsük-és szépítsük. 

Ezt a hihetetlenül tartós kialakítást a GUARDI úgy tudta elérni, hogy a kerítések legyártása során csakis az alumínium anyagát használja fel. Ami pedig a kerítések felületet illeti, egy speciális lakkozási eljáráson mennek keresztül, amelyet az egyedi fejlesztésű Nano technológiával érnek el. Nem véletlen hát az sem, hogy a GUARDI ismerve saját erényeit, 15 év garanciát ad a felületkezelésére. 

Felkeltette érdeklődését a GUARDI lamellás típus? Vessen egy pillantást az elérhető modellekre!

TEKINTSE MEG KÍNÁLATUNKAT!

GUARDI LAMELLÁS KERÍTÉS: LEHENGERLŐ VÁLASZTÁS A MINDENNAPOKBAN!

A mai modern kerítéselemek számos stílusban, anyagban és kivitelben látnak napvilágot. A hosszútávú élettartam és a későbbi karbantartás-mentesség mellett egyre jobban előtérbe kerültek a különféle esztétikai szempontok is. A GUARDI lamellás kerítések nem csak a funkcionálisan betöltött szerepük miatt foglalják el a trónt, de mind esztétikailag, mind pedig az időtállóság szempontjából is kiemelt előnyt élveznek.

NEMCSAK ESZTÉTIKUS, HANEM PRAKTIKUS IS

 • IDŐTÁLLÓ KIVITEL

Egy GUARDI lamellás kerítés amilyen gyönyörű, olyannyira tartós és strapabíró is. Amíg egy hagyományos kerítés esetében igencsak meggyűlhet a bajunk a folyamatos karbantartási munkálatokkal, addig ez egy alumínium kerítés esetében szinte fel sem merülhet. A speciális lakkvédő eljárásnak hála, egy GUARDI kerítés kiválóan ellenáll az időjárásnak és a legmagasabb UV-sugárzásnak is. Nem rozsdásodik, nem vetemedik és még hosszú évek múlva is ugyanúgy fest majd, mint újkorában. A karbantartás-mentességnek köszönhetően pedig egy teljesen gondozásmentes GUARDI lamellás kerítést kaphatunk majd a pénzünkért cserébe.

 • TÖKÉLETES PRIVÁT SZFÉRA

A lamellás kerítéseket másnéven belátásgátló kerítéselemeknek is nevezzük. Ahogy a nevükben is rejlik, ennél a kerítés típusnál teljesen szabadon dönthetünk arról, hogy milyen sűrűn helyezkedjek el a lamellák. Ahány ház, annyi féle szokás: vannak, akik a szellősebb elrendezésű megoldásra esküsznek, vannak azonban, akik a tökéletes privát szféra megteremtésére törekszenek. Az utóbbi esetben például nagyon könnyű dolgunk van egy lamellás kerítéssel, hiszen kérhetünk teljesen zárt kivitelt is. Így végre azt csinálhatunk a kertünkben, amit csak a legjobban szeretnénk, hiszen senki nem fog majd bekukucskálni oda.

Lamellás kerítések széles kollekciójával várjuk
Lamellás kerítések széles kollekciójával várjuk a Kerítéstrend kínálatában!

 • MODERN KÜLSŐ

A lamellás kerítéstípusok kialakításának gyakorlatilag csak a képzelet szabhat határt, ugyanis számtalan lehetőség kínálkozik bennük. Kedvünk szerint színezhetjük, építhetjük be, vagy csak szabhatjuk személyre. Az ideális stílus kiválasztásához érdemes figyelembe venni a lakókörnyezet adottságait és építészeti megoldásait. A Kerítéstrendél a lamellás kerítések egész tárházával várjuk mindazokat, akik szeretnék klasszisokkal elegánsabbá vagy éppen modernebbé alakítani portájukat. GUARDI Nouveau, Linea, Trento, Vista vagy csak a Triest modellek? Ismerkedjen meg testközelből a legnépszerűbb modellekkel és találja meg az Igazit! 

 • TELJES HARMÓNIA AZ UDVARON

A lamellás kerítés elemekből nem csak álmaink kerítése épülhet fel, hanem erkélyünk vagy teraszunk korlátja is. A teraszok esetében különösen örülhetnek a növénykedvelők, hiszen egy lamellás elem ideális helyszínt teremt a vadszőlő stb. felfuttatására, de akár árnyékolásra is bevethetjük. Ezen felül pedig az erkély és teraszkorlátok nagyon praktikus GUARDI virágládákkal is gazdagíthatóak. A Kerítéstrendnél lehetőség nyílik arra, hogy a kerítéssel színben, típusban és kinézetben is teljesen azonos kaput vagy erkély/teraszkorlátot kérjünk. A kapu esetében például az szinte teljesen belesimul majd a lamellás kerítéstáblák közé. Ha pedig élünk ezzel az egyedülálló lehetőséggel, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a lakókörnyezetünk tökéletes harmóniában pompázhat majd. 

 • 24 ÓRA ALATT BEÉPÍTHETŐ

A lamellás kerítéselemek másik előnye, hogy rendkívül könnyen telepíthetőek, így nem kell napokig, vagy akár hetekig egy biztos védőbástya nélkül maradnunk. Ha pedig a Kerítéstrendnek szavazza meg a bizalmat a lamellás kerítésének megépítésére, akkor garantálhatjuk, hogy ez a beépítési idő a lehető legrövidebbre fog majd csökkenni. Cégüknél, a GUARDI kerítések mm pontosan előre legyártásra kerülnek, így semmi szükség a helyszínen méretre szabni, és egy nap leforgása alatt beépíthetővé válnak.

TEKINTSE MEG KÍNÁLATUNKAT!

Kérdése van? Keressen minket elérhetőségeinken!
06 70 881 8101
info@keritestrend.hu

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása