Kerítéstrend logó
Alumínium kerítés
hogy ne kelljen többé kerítést festeni!
Modern kerítések a Kerítéstrend kínálatából

KERÍTÉS ÉPÍTÉS

A kerítés építés gondolata már önmagában is egy nagy falatnak ígérkezik, hiszen szinte minden elemnek passzolnia kell a kirakótáblán, hogy hosszú távon is gond nélkül kiszolgáljon minket. Ahhoz, hogy megfelelő kerítéssel bástyázzuk körbe otthonunk pedig elengedhetetlen egy szakszerű és gyors segítség, amely azonnal leveszi a vállunkról az ezzel járó terhet! Ezt nyújtja a Kerítéstrend, a kiváló minőségű GUARDI termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója!

Alumínium kerítés építés a Kerítéstrend csapata által

MIÉRT OKOZ AKKORA FEJTÖRÉST A MEGFELELŐ KERÍTÉS KIVÁLASZTÁSA?

Amíg vannak olyan országok, ahol az utcákon sétálva szinte egyáltalán nem is találkozunk kerítéssel, addig hazánkban egy ház, kerítés nélkül teljesen elképzelhetetlen lenne, hiszen amellett, hogy számos funkciója van, egy jól megválasztott stílussal, új szintre emelhetjük lakókörnyezetünk esztétikumát. Az ember azonban igen nagy fába vágja a fejszéjét, ha egy új kerítés építése is szerepel a teendők listáján. Elég csak körülnézni a jelenlegi piacon ahhoz, hogy egy szempillantás alatt elvesszünk a kínálatban. És akkor itt még szó sem esett magáról a kerítés kivitelezés munkafolyamatáról, a szakemberek kiválasztásáról. De a kapuk esetében sem indulunk előnyösebb helyzetből: elektromos, mechanikus, kétszárnyú, kiskapus, vízszintesen mozgó, de abból is van többféle kivitel. A tulajdonos kívánsága pedig általában az, hogy legyen szép, legyen időtálló, legyen kész azonnal, és a kerítés építés olcsón valósuljon meg. Ezen feltételek azonban ritkán teljesülnek egyszerre, hiszen valamiben általában mindig kompromisszumot kell kötnie a vásárlónak.

Egy kerítés építés során tehát sok mindent számításba kell venni:

  • mennyi költségkerettel rendelkezünk (maga a termék és a kerítés építés munkadíja is mérvadó lehet)
  • milyen kerítés típus lenne az ideális számunkra, figyelembe véve a lakókörnyezet adottságait,
  • milyen színt, stílust válasszunk, hogy harmóniában legyen az otthonunkkal,
  • milyen mennyiségű és típusú anyagra van szükségünk,
  • mennyi időbe telik megépíteni a kerítést,
  • milyen évszak van éppen,
  • hogy fogjunk hozzá a villamossághoz,
  • vagy az olyan apróságokról nem is beszélve, hogy mi van akkor, ha például egyenetlen a talaj egy elektromos kapurendszer alatt?

Szerencsére azonban jócskán fellelhetők már olyan cégek, akik nemcsak a legkiválóbb termékeket kínálják kedvező kerítés építések árak kíséretével, de minden segítséget megadnak mind a kiválasztás, mind a szakszerű kerítés kivitelezés során. Ilyen a Kerítéstrend csapata is!

A kerítés építés árak tekintetében azt lehet mondani, hogy ez egy olyan elem az udvarunkon, amin egyáltalán nem éri meg spórolni. Egy nagyon olcsó kerítés építés ár elsőre igen hízelgő ajánlat lehet, de gondoljunk csak bele, hogy milyen minőséget kaphatunk majd mind a terméket, mind a kerítés építés kivitelezés munkafolyamatát illetően.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

NE BÍZZA A VÉLETLENRE A VÁLASZTÁST! KERÍTÉS ÉPÍTÉS, MEGBÍZHATÓ KEZEKBEN, AZONNAL!

Ha valaki építkezik vagy csak a meglévő kerítését szeretné egy korszerűbbre vagy újabbra cserélni, számtalan lehetőség tárulhat elé, azonban nem árt óvatosnak lennünk. A legjobb, amit tehetünk, ha minden esetben szakemberre bízzuk a feladatot, így biztosan nem érhet minket később anyagi veszteség, és jelentős energia befektetést és időt is spórolhatunk meg vele. És bizony, a legtöbb esetben a kerítésépítés több napot, hetet is igénybe vehet, azonban egy biztos védőbástya nélkül nem feltétlenül érezzük magukat biztonságban ennyi ideig: azonnal láthatóvá válik a privát szféránk, az esetleges betolakodóktól, kíváncsi tekintetektől, nem kívánt vendégektől, és a szabadon szaladgáló, kifelé tekintgető négylábúnkról már említést sem téve.

kerítés építés mindenre kiterjedően 
Bármilyen kerítés, amelyet Ön megálmodik, a kapcsolatfelvétel után 8 héten belül beépítésre kerül!

Ahhoz, hogy megtaláljuk az igényeinknek, a pénztárcánknak és a rendelkezésre álló terület helyi adottságainak leginkább megfelelő kerítéstípust, minden esetben elengedhetetlen egy szakemberek által levezényelt, helyszíni felméréssel egybekötött tanácsadás. Az INGYENES* helyszíni felmérésünk során a GUARDI Magyarország Kft. szakemberei részletesen tájékoztatnak a nálunk elérhető kerítéstípusokról, és a minél tökéletesebb döntés érdekében nem csak bemutatóanyagokat, de mintadarabokat is biztosítunk, és minden igényt figyelembe véve közösen választjuk ki az Önnek legmegfelelőbb típust. A személyes konzultáció és a vett méretek alapján pedig elkészítjük Önnek a személyre szabott árajánlatot! Ha Kerítéstrend, akkor kiváló minőség és megfizethető kerítés építés árak!

A GYORSASÁG EGYIK ALAPPILLÉRE A MILLIMÉTER PONTOS FELMÉRÉS!

Önnel is előfordult már, hogy kinézett magának egy kerítéstípust, de csak a kapcsolatfelvétel során derült az ki, hogy valójában nem tudják biztosítani a kívánt méretet? A Kerítéstrendnél ez többé nem csak egy elérhetetlen álom marad! Bármilyen méretet, egyedileg, bármiféle korlátozás nélkül elkészítünk Önnek!

Miért várna napokig, akár hetekig arra, hogy felépüljön a kerítése, ha van egy hely, ahol mindezt extra gyorsasággal letudhatja? Gondolta volna?! A Kerítéstrendnél, a GUARDI Magyarország Kft szakemberei jóvoltából minden kerítés egy napon belül beépítésre kerül! Hogy mit is jelent ez pontosan és mégis hogyan lehetséges ez? Ön megálmodja, mi pedig 24 óra leforgása alatt kompletten véghez visszük a tervét! A piacon egyedülálló módon, a kerítések méretei pontosan előre legyártásra kerülnek, így nem kell hosszú órákat, napokat eltölteni azzal, hogy a helyszínre megérkezve, ahelyett, hogy egyből belefognánk a munka lényegi részébe, még akkor kezdjük el méretre szabni és kialakítani a kívánt kerítést.

FELMÉRÉST KÉREK

ÉLVEZZE KI A KÉNYELEM MINDEN PERCÉT A KERÍTÉS ÉPÍTÉS TELJES FOLYAMATA SORÁN!

Ha a Kerítéstrendet választja, Ön is nyugodtan hátradőlhet: az INGYENES* helyszíni felméréstől kezdve a házhozszállításon át a lehető legprofesszionálisabb beépítésig mindent elvégzünk Ön helyett, mindezt országszerte! A kerítés építés folyamata során teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, így az elektronika szakszerű bekötése és a kapu automatika beüzemelése miatt sem kell mindenhez külön szakembert hívnia, hiszen nálunk minden szakember rendelkezésre áll a kerítés építés folyamatában, így mindent egy kézben biztosítunk! Engedje meg, hogy megvalósíthassuk egyedi igényeit és bízza magát a GUARDI csapatára! Ha Kerítéstrend, akkor kiváló minőség és megfizethető kerítés építés árak!


kerítés építés hogy megvalósuljon álmai otthona
Az Ön maximális kényelme és védelme, a mi küldetésünk! Kerítés építés a legjobb kezekben!

A KERÍTÉSTRENDNÉL ÉVEK ÓTA A LEGMAGASABB SZÍNVONALÚ SZOLGÁLTATÁSOKAT NYÚJTJUK ÜGYFELEINK SZÁMÁRA!  

Mivel hiszünk a minőségben és az ügyfél elégedettség maximalizálásában, így egészen Ausztriáig mentünk azért, hogy megtaláljuk azt a céget, amely hitvallása pontosan egyezik a miénkkel. Az osztrák GUARDI GmbH több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az alumínium kerítés - és korlátrendszerek gyártása, értékesítése területén, és elsődleges célja az olyan alumínium kerítések megálmodása, amelyek nem csak pár évre szólnak, de akár élethosszig! És hogy mi a GUARDI termékek titka? A kerítések felületének professzionális felületkezelése, a különleges formatervezés és a legjobb árak biztosítása a piacon! Így büszkén jelenthetjük be, hogy egy sikeres üzleti együttműködés óta a Kerítéstrend az osztrák GUARDI termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Hogy mit is jelent ez pontosan? Az Ön által megálmodott kerítéseket, teljesen egyedi igények alapján a GUARDI GmbH gyártja le, amely a lehető legnagyobb profizmussal és odafigyeléssel nyújtja a lehető legmagasabb minőséget! Sőt, mi több! Szakembereink évente kiváló színvonalú továbbképzést kapnak a GUARDI-nál, annak érdekében, hogy a leginnovatívabb technológiai fortélyokat is elsajátítsák!

MIBEN MÁS EGY GUARDI KERÍTÉS, MINT A TÖBBI?

A kerítés építése jó esetben csak egyszer, nagyon maximum kétszer fordul elő egy kertesház tulajdonos életében – de csak akkor, ha igazán jó minőségben gondolkodunk. A valódi fából készült kerítések a mai napig térhódításnak örvendenek, ami nem is meglepő tekintve, hogy egy gyönyörű, természetes alapanyagról van szó. Sajnos kevesen számolnak azonban azzal, hogy az idő múlásával egy fa kivitel veszít majd esztétikai értékéből. Ez a cseppet sem kellemes „káresemény” pedig elsősorban az éghajlati viszonyok számlájára írható. Mivel a kerítés építése a szabad ég alá fog esni, ezért számolnunk kell a tomboló szélviharral, a monszunként lezúduló esőtömeggel, és a rendkívül káros UV-sugárzással is. A fából készült kerítés pedig szépen, de lassan az enyészet martalékává válik majd: vetemedik, korhadásnak indul, és még a festék is lepattogzik a felületről. Ahhoz pedig, hogy orvosolni tudjuk a problémát, folyamatos karbantartásra lesz szükség.

Ehhez képest egy GUARDI kerítés készítés egy valóságos álom a tulajdonosok számára. Minden egyes modell időtálló alumíniumból épül fel, amely már önmagában is garancia a tartós kialakításra és a gondozásmentes használatra. A GUARDI termékek karbantartást egyáltalán nem, vagy csak a legritkább esetben fognak megkívánni – utóbbi pedig általában kimerül annyiban, hogy egy vizes ronggyal áttöröljük a felületeket. A GUARDI szakemberei azonban nem elégedtek meg pusztán az alumínium előnyeivel, és tovább fokozták a felületek kiválóságát. A GUARDI kerítésekre egy saját fejlesztésű ún. Nano réteg kerül fel, ami nem mellesleg egy extra védelmet nyújt. 

kerítés építés rövid határidővel precíz munka
Hiszünk benne, hogy Ön is elégedett lesz majd, így bátrán vállaljuk minden kerítés beépítésre a garanciát! Kerítés építés a legjobb szakemberekkel karöltve!

IDŐTÁLLÓ ALUMÍNIUM KERÍTÉSEK NEMCSAK MAGÁNSZEMÉLYEKNEK!

Önnel is előfordult már, hogy kinézett magának egy kerítéstípust, de csak a kapcsolatfelvétel során derült az ki, hogy valójában nem tudják biztosítani a kívánt méretet? Ez sajnos nem egyedi eset, hiszen a legtöbb cég elsősorban a lakossági ügyfeleknek szánt piacra dolgozik. Egy egész ipari telep körbekerítése azonban nem kis feladatnak ígérkezik. A Kerítéstrendnél ez többé nem csak egy elérhetetlen álom marad! Bármilyen méretet, egyedileg, bármiféle korlátozás nélkül elkészítünk Önnek! 

Nálunk teljesen mindegy, hogy kerítés építése céljából magánszemélyként, vagy éppen cégtulajdonosként keres fel minket. A GUARDI kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy bárki számára elérhetők legyenek az időtálló alumínium modellek, mindezt kiváló kerítés építés ár kínálásával. Az Ön által megálmodott kivitelt akár ipari méretben is legyártjuk, legyen az bármelyik típus a termékpalettánkból! 

EGY JÓL MEGVÁLASZTOTT KERÍTÉS MIÉRT NE LEHETNE AKÁR OTTHONA DÍSZE IS?

A kerítés funkcionalitása mellett egyre jobban előtérbe helyeződik annak esztétikuma, így azért, hogy mindenki egytől-egyig megtalálja a lakókörnyezetébe leginkább beleillő típust, a Kerítéstrendnél hatalmas szín és formaválasztékkal várjuk!

Széles termékkínálatunkban a legmodernebb stílusú kerítésektől kezdve (Trento, Triest, Nouveau stb.), a klasszikus, minimalista stílust képviselő típusokon át (Merlin, Siena), a vintage stílust idéző kézzel antikolt kovácsoltvas kerítésekig (Nostalgie, Venezia) mindenki megtalálja az otthonához leginkább passzoló típust. Legyen szó belátásgátló alumínium kerítésről, elektromos alumínium kapuról, személyi és kétszárnyú kapuról, vagy 2D ipari kerítésről, nálunk több mint 30 féle alumínium kerítéstípusból, és 250 színből találhatja meg az igényeiknek megfelelőt!

Ha minimális időráfordítással szeretne egy olyan hosszú élettartamú alumíniumkerítéssel körbevenni otthonát, melynek beépítéséhez minden szakszerű segítséget megkap tőlünk, és ha Ön sem szeretne az évenkénti karbantartással és esetleges javítgatásokkal pénzt és időt elvesztegetni, ne késlekedjen felkeresni bennünket a +36 70 881 8101 telefonszámon! Időtálló alumínium kivitelek megfizethető kerítés építés árak kíséretével!

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!

KAPCSOLATFELVÉTEL

*Kizárólag megrendelőinknek! Megrendelés esetén a helyszíni felmérés díja levonásra kerül.

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása