Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Kedves Kerítéstrend-Felfedezö!

Ön abban a szerencsés helyzetben van, hogy megépítheti vagy felújíthatja álmai otthonát. Mivel ezen a honlapon szeretne most tájékozódni, valószínüleg új kerítésre, kapukra és erkélykorlátra van szüksége. Pontosan ebben szeretnék Önnek segíteni.

Miért bízhat meg épp bennem és a cégemben?
Egy hajdúböszörményi, közel 40 évig az asztalosiparban tevékenykedö, vállalkozó családban nöttem fel, ahol korán megtanultam, mit is jelent a kemény munka, mit jelent hosszú távon is becsületesnek és alázatosnak lenni. A családi vacsoráknál gyakran hallottam szüleimtöl "Bármit is csinálsz az életben, tedd azt rendesen és becsülettel!" és a mai napig ezen mottó szerint állok Ügyfeleim rendelkezésére.

Èrettségi után a német nyelv és kultúra iránti rajongásomnak köszönhetöen a németországi Bielefeldi Egyetemen hallgattam üzemgazdaságot, majd a Miskolci Egyetemen tanultam menedzsment szakirányon. Diplomám megszerzése után egy német divatcég logisztikai vezetöje voltam. Az utóbbi években Ausztria Karintia tartományában éltem, ahol fiatal szállodatulajdonosként meg kellett tanulnom, hogyan kell a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtanom Ügyfeleimnek. Elsajátítottam a munkafolyamatok alapos megtervezését, a hatékony és precíz munkavégzést valamint a felelösség-vállalást az elvégzett munkámért. Sokáig magam sem értettem, hogy miért van tisztaság Ausztriában, miért olyan rendezettek ott az ingatlanok, hiszen alig látni napközben az utcákon, kertekben dolgozó embereket. Ma már pontosan tudom a választ, már csak a családi vacsorák miatt is... Ha az osztrákok egyszer megcsinálnak valamit, azt rendesen teszik. A gyártó cégek a legjobb minöségü alapanyagokat használják fel termékeik elöállításakor, a vásárlók pedig hosszú távon gondolkodnak és kizárólag minöségi termékeket vásárolnak. Mindez igaz az építkezésekre, felújításokra, különösen a házak névjegyéül szolgáló kerítésekre és korlátokra.

2016-ban ismerkedtem meg Európa vezetö alumínium kerítés- és korlátrendszer gyártójával, az osztrák GUARDI céggel (www.guardi.at) és tulajdonosával, Rudi Czapek úrral. Elsö üzleti találkozásunkkor így mutatkoztam be neki: "Én jövök abból az országból, ahol a legtöbb kerítés van Európában és szeretném a GUARDI termékeket forgalmazni Magyarországon." Mosolyt csaltam az arcára. A GUARDI GmbH és GUARDI Magyarország Kft. közötti üzleti kooperáció megvalósult, a Kerítéstrend Kft. a GUARDI termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Ügyfélként mit várhat el tölem és a GUARDI GmbH-tól? Miért?
15 év garanciát adunk a GUARDI termékekre! A GUARDI Magyarország Kft. által felmért kerítéseket és korlátokat egyedi méretek és igények alapján a GUARDI GmbH gyártja le. Alumínium termékeink rendkívül hosszú élettartamának a titka a felületek professzionális előkészítése és a minőségi felületkezelés. "Minőség szép és jó" fogja Ön mondani, "de mibe kerül mindez?" Jó hírünk, hogy a legjobb ár garanciát tudjuk Önnek adni! Mivel a GUARDI cég több mint 50 alumínium kerítést gyárt naponta, ezért beszállítóitól összehasonlíthatatlan mennyiségi kedvezményeket kap. Ügyfeleim felé tanusított magabiztosságom egyik legföbb oka, hogy egy több mint 450 föböl álló GUARDI csapat áll mögöttem 24 év tapasztalattal az alumínium kerítés - és korlátrendszerek gyártása, értékesítése területén és a cég AAA-bonitás rangsorolással rendelkezik, amire Ön szó szerint építhet. 

Ha bennünket választ,

az Ön egyedi igényei fognak megvalósulni,

15 év garanciát kap a felületkezelésre,

Önnek nem kell többé kerítést festeni és karbantartani,

több mint 30 féle alumínium kerítés- és korlát típusból, 250 RAL színböl választhat,

mindent elvégzünk Ön helyett a helyszíni felméréstöl a házhoz szállításon át a szakszerü beépítésig. Országszerte!

Nálunk mindenki megtalálja azt a kerítésmodelt, ami az otthonához leginkább illik. Az alumínium zártszelvényböl gyártott, kézzel antikolt kovácsoltvas designtól (Venezia, Nostalgie típusok) a valósághü fadekorral ellátott klasszikus vonalvezetésü, alumínium kerítéseken át (Merlin, Siena, Umbria típusok) a legmodernebb minimál formákig (Linea, Epos by Porsche, Trento, Triest, Nouveau típusok) minden igényt ki tudunk elégíteni termékkínálatunkkal.   

Modern alumínium kerítés napjainkban
Az alumínium, mint alapanyag egyre szélesebb körü alkalmazásának, úgy gondolom, hogy napjainkban komoly aktualitása van. Hiszen ebben a rohanó világban az alumínium kerítések, korlátok tulajdonosai rengeteg idöt és pénzt takarítanak meg hosszú távon azzal, hogy nem kell a kerítéselemeket karbantartani és néhány évente átfesteni vagy lecserélni.

Garantálom Önnek, hogy évek múlva is a háza, kertje dísze lesz az alumínium kerítés épp úgy, mint a beszerelés napján.

Ha bármilyen kérdése, észrevétele lenne, írjon nekem bátran vagy hívjon a +36 70 881 8101 számon! Tipp: ezen a számon hívhat egy ingyenes helyszíni felmérés miatt is!

Sok örömet kívánok az építkezéséhez, felújításához!

 

ifj. Varga Antal

ügyvezetö

GUARDI Magyarország Kft.

Keresés