Kerítéstrend logó
Alumínium kerítés
hogy ne kelljen többé kerítést festeni!
Modern kerítések a Kerítéstrend kínálatából
Ebben a cikkben:

Fa hatású fém kerítés

MEGOLDÁS A FA KERÍTÉS HELYETT!

2020. február 26.
502
Fa hatású fém kerítés

Ha még csak most állunk álmaink otthonának kerítés tervezése előtt, vagy egy ideje már foglalkoztat minket a gondolat, hogy a már meglévő kerítésünket lecseréljük valami praktikusabb kivitelre, akkor érdemes fontolóra vennünk a fa hatású fém kerítés típusokat, ha mutatós külsővel, de mégis időtálló belsővel tennénk szebbé lakókörnyezetünk.

EGY GUARDI FA HATÁSÚ KERÍTÉS, AMELY MEGSZÓLALÁSIG HASONLÍT AZ EREDETI FÁRA!

A fa hatású fém kerítés megálmodása során úgy kombináltuk az alumínium tartósságát a fa lenyűgöző természetességével, hogy mindeközben meg tudtuk tartani a fa kinézetének minden szépségét, olyannyira, hogy még néhány méter távolságból sem állapítható meg, hogy nem pusztán egy szimpla fa kerítésről van szó, hanem valami „turpisság” van a dologban és valójában ez egy fém kerítés. Ezt úgy tudtuk elérni, hogy a nálunk kapható fa hatású fém kerítések minden alkatrésze fa optikát kap, annak érdekében, hogy a fa erezetétől kezdve a színéig, és tipikus jellemvonásáig, szinte megszólalásig hasonlítson az eredeti fára. Az általunk alkalmazott technológia lényegesen eltér a magyar piacon található termékekhez képest.

A Kerítéstrendnél kapható GUARDI fa hatású kerítés típusok a nagyobb választás érdekében 7 különböző fa optikával kerülnek elkészítésre, így a fenyőtől kezdve a tölgy különböző fajtájáig választhatjuk ki a számunkra legkedvesebb típust!

Érdeklik a nálunk elérhető fa hatású kerítés árnyalatok? Az online katalógusunk 88. oldalán, egy kattintással megtekintheti a mintákat, vagy jöjjön el személyesen és engedje meg, hogy GUARDI csapatunk mutassa be Önnek!

Kérjen ajánlatot most!

06 70 881 8101
info@keritestrend.hu

FA HATÁSÚ FÉM KERÍTÉS A HOLNAP KIHÍVÁSAI ELLEN!

Egy vadonatúj kerítés építésébe általában nem szívesen kezd neki az ember, hiszen amellett, hogy akár napokig is kerítés nélkül maradhatunk, a kerítés kiválasztása sem könnyíti meg majd a dolgunkat. A jelenlegi piacon körülnézve, számtalan kerítéstípussal találhatjuk magukat szembe, és teljesen normális érzés, ha a bőség zavara miatt, hirtelen azt sem tudjuk, hogy melyik lenne számunkra a legideálisabb választás. Mivel egy kerítés nem pár hónapra, vagy évre szól, hanem jobb esetben akár egy életre is, így nem árt körültekintőnek lennünk és alaposan megfontolni választásunkat. Ragaszkodik a hagyományos fa kerítés időtlen kinézetéhez, azonban annál tartósabb megoldásban gondolkozik? Fa hatású lemez kerítés a GUARDI jóvoltából! A Kerítéstrendnél kapható fa hatású kerítés típusok nem csak prémium minőséget képviselnek, de szuper tartós kivitellel koronázzák meg a gondtalan mindennapokat!

AZ IGAZI FA HÁTRÁNYAI

A fa alapanyagú kerítés nem véletlenül az egyik legkedveltebb választások egyikébe tartozik, hiszen ki ne szeretné természetes hatású kerítéssel körbefonni lakóotthonát? Azonban van itt egy kis de: a fa alapanyag tényleg gyönyörű, és a fa érésével az anyag kinézete is egyre értékesebbé válhat szemünkben, azonban egészen biztosan nem tart örökké. És hogy miért is olyan nagy probléma ez? Egy fából készült kerítés gyakorlatilag a nap 24 órájában ki van téve az időjárás szeszélyeinek. Ha nyár van és tikkasztó forróság, akkor a magas UV sugárzás miatt fakulhat a fa anyaga, ha olyan hetekkel találjuk szembe magunkat, amikor megállás nélkül, napokig esik az eső, akkor számolnunk kell a fa felázásával és az anyag esetleges felpúposodása miatti előnytelen deformációval, ha pedig beköszöntenek a hidegebb idők, csendesen elkezdhetünk aggódni a hóesés, jég, és fagyok miatti anyagkárosodással. De akkor mi lehet a megoldás, ha semmiféleképpen nem szeretnénk lemondani a természetes külsőről és foggal-körömmel ragaszkodunk a fa kinézetéhez?

fa kerítés helyett fa hatású fém kerítés a legjobb választás
Nem kell lemondani a fa kinézetéről! Váltson kiváló minőségű fa hatású fém kerítésre, és élvezze minden előnyét!

HOGY A KECSKE IS JÓLLAKJON, DE A KÁPOSZTA IS MEGMARADJON, BÁTRAN AJÁNLJUK A FA HATÁSÚ FÉM KERÍTÉS TÍPUSOKAT!

A fa hatású kerítés igazi jolly jokernek számít: ha nem szeretnénk lemondani a természetes hatást nyújtó fa kinézetről, viszont bajlódni sem szeretnénk az évenkénti újrafestéssel, lakkozással, csiszolással, karbantartással – a fa szuvasodásáról már említést sem téve - akkor nekünk találták ki a fa hatású fém kerítés típusokat.

  • MODERN

A fa hatású fém kerítések manapság a virágkorukat élik, ami a számos előnyös tulajdonságaikat elnézve, talán nem is olyan meglepő. A fém az az anyag, amely kivétel nélkül minden elvárásnak megfelel, ha egy modern kerítésről beszélünk. Egy kerítés sokféle anyagból készülhet, mint például fából, téglából, palából vagy betonból, azonban az alumínium kerítések királynőként emelkednek ki a többi választás közül.

  • INNOVATÍV

Az alumínium az egyik leginnovatívabb anyagok egyike közé tartozik, ha a kerítés anyagáról van szó. Gyakorlatilag végtelen számban hasznosítható újra, átalakítható, formálható és színezhető át a saját ízlésünk szerint. Ezen felül pedig az alumínium egy teljesen környezetbarát anyag, így az ökológiai lábnyomunk miatt sem kell majd aggódnunk, ha fa hatású fém kerítés típusokban gondolkodunk.

  • TARTÓS ÉS ESZTÉTIKUS

Összegzésképpen elmondható, hogy egy fa hatású fém kerítés mind a tartósság, és mind pedig a pénztárcánkra nézve egy sokkal jobb választásnak bizonyul, mint a klasszikus fából készült kerítések. Ráadásképpen, a mai legmodernebb GUARDI fa hatású kerítés típusok még kinézetben is képesek felvenni a versenyt a hagyományos fa társaikhoz képest. 

Tekintse meg az alumínium kerítés típusokat:

ALUMÍNIUM KERITÉSEINK

HA FA HATÁSÚ FÉM KERÍTÉS, AKKOR GUARDI!

A GUARDI Magyarország Kft. különösen ügyel a minőségre! Aki egyszer megtapasztalja a GUARDI nyújtotta minőséget, az egészen biztosan nem akar majd mást választani! Miért lesz egyedülálló választás egy GUARDI fa hatású lemez kerítés?

A GUARDI fa hatású kerítés típusok lenyűgöző tartósságról tesznek tanúbizonyságot. A kiváló minőségű GUARDI fa hatású kerítés típusok egy speciális eljárással kerülnek elkészítésre, így még a legzordabb időjárási körülmények, vagy az idő retteget vasfoga sem fog kifogni rajtuk. Nem kell bajlódnunk az évenkénti karbantartással, nem látszik meg rajtuk a szennyeződés, könnyű tisztítani, teljes mértékben környezetbarát termékek, és nem fogja őket megrágcsálni a szú sem. Ezt a tartósságot egy speciális technológiával érik el, amely a GUARDI saját fejlesztése, és jelenleg ez az egyik legfejlettebb módszer az alumínium kerítések felületkezelésére. A folyamat során egy egyedülállóan stabil lakkréteggel kezelnek minden egyes GUARDI terméket, beleértve az erkélykorlátokat is. A felületkezelés utolsó lépéseként pedig felkerül egy lehetetlen vékony, láthatatlan NANO réteg is, amely segítségével a különféle szennyeződések gond nélkül leperegnek majd a kerítések, kapuk, erkélykorlátok felületéről. Így tehát, ha egyszer úgy döntünk, hogy egy GUARDI fa hatású lemez kerítés fog kerülni udvarunkra, akkor mindösszesen annyi gondunk marad majd, hogy néha megtörölgessük azt a portól.

valósághű fa hatású fém kerítés
Ön megmondaná, hogy nem eredeti fa kerítésről van szó? A GUARDI fa hatású fém kerítés segítségével nem kell lemondani a klasszikus kinézetről sem!

MIÉRT KÖTNE KOMPROMISSZUMOT, HA VAN EGY KERÍTÉS TÍPUS, AMELY MINDEN SZEMPONTBÓL MEGFELEL?!

A Kerítéstrend kínálatában szinte teljesen mindegy, hogy magánszemélyként vagy egy céges élet szereplőjeként keresünk egy gondozásmentes, és minden szempontból megfelelő kerítést. Találja meg kedvencét a jelenleg elérhető több, mint 30 féle stílusból, és akár a fa hatás mellett elérhető 250 féle RAL színvilágból! Elakadt a választásban? Szakértői gárdánk azonnal a segítségére siet! Nálunk nem csak a legkiválóbb GUARDI fa hatású lemez kerítés és fa hatású fém kerítés típusok megvásárlásának adunk otthont, de a szaktanácsadásnak is kiemelt szerepe van! Ha egyszer GUARDI kerítésre esik a választása, akkor az nem kevesebb, mint 1 nap leforgása alatt beépítésre kerül majd az Ön udvarára!

Fa hatású fém kerítés vagy fa hatású lemez kerítés bármiféle kompromisszum nélkül?! Velünk lehetséges! Gondolkodjon az időtlen minőségben, gondolkodjon a GUARDI kerítésekben!

A FA HATÁSÚ KERÍTÉS TÍPUSOKAT NEM CSAK KERÍTÉS KIVITELBEN ÉLVEZHETJÜK!

Gondolta volna?! A Kerítéstrendnél, a kerítéséhez passzoló fa hatású korlátot vagy kaput is el tudunk készíteni, pont olyan árnyalatban/típusban, mint, amilyen a fa hatású kerítése, vagy amelyet Ön kiválaszt. Ennek tükrében, a választott kerítése és a hozzá szorosan kapcsolódó kiegészítők segítségével, lakókörnyezete a lehető legtökéletesebb harmóniában pompázhat majd! Legyen Ön is a GUARDI Magyarország Kft. elégedett ügyfele!

teremtsen egyedi hangulatot fa hatású fém kerítés segítségével
A kerítéséhez színben és típusban passzoló fa hatású fém korlát? Miért is ne?!

Ha a fent olvasottak az Ön érdeklődését is felkeltették, és úgy szeretné természetes hatású kerítéssel körbekeríteni otthonát, hogy ezzel egy időben a fa természetes öregedéséből és sérülékenységéből adódó kellemetlenséggel sem kell számolnia, bátran válassza a nálunk elérhető fa hatású fém kerítés típusok bármelyikét!

Kérjen ajánlatot most!

06 70 881 8101
info@keritestrend.hu

TARTÓS KERÍTÉSEK A TERMÉSZET ÉRINTÉSÉVEL

A fa hatású fém kerítések nagyon kelendőek manapság a vásárlók körében, hiszen minden megvan bennünk, amit csak egy modern és stílusos kerítéstől elvárhatunk. Találja meg személyes kedvencét a GUARDI kínálatában, és örömmel készítjük el Önnek új, gondozásmentes kerítését!

AZ ÖRÖK DILEMMA: FA VAGY FÉM KERÍTÉST VÁLASSZAK?

Kerítésünk megjelenése meghatározó erővel bír: egy olyan látványos elemről van szó, amivel a hozzánk érkezők először találkoznak. Sokan választanak fa kerítést, hiszen a természetesség egyszerűen soha nem megy ki a divatból. Ez a választás talán nem is meglepő, hiszen a fa modellek egy igazán otthonos és meghitt összhatást kölcsönöznek az egész lakókörnyezetnek. Ahogy azonban telik-múlik az idő, egy fa típus már korántsem lesz olyan szép, amennyiben nem fordítunk elég időt a karbantartásra. Amíg egy szobabútor esetében nincs különösebb dolgunk, addig a fa kerítést folyamatosan tépázzák a káros környezeti hatások. A karbantartásukba nemcsak a 2-3 évenkénti lakkozás és újrafestés tartozik bele, de még a csiszolás is, hiszen a festés minden esetben a hibák kijavításával, és a felület tisztításával kezdődik meg. 

A kerítések alapanyaga és kialakítása sokat fejlődött az elmúlt évek során. Az alumínium, avagy a gondozásmentes kivitelek pedig egyre jobban elkezdték kiütni a fa társaikat a nyeregből. Egy GUARDI alumínium kerítés nem kíván meg különösebb ápolást, és évek múlva is eredeti formájában tündökölhet majd.

A GUARDI MINDEN IGÉNYÜNKET FELÜLMÚLJA

A GUARDI fa hatású fém kerítés nagyon népszerű, hiszen amellett, hogy rendkívül dekoratív megoldás, abszolút gondozásmentes. 

Az alumínium anyaga hihetetlenül időtálló, így hosszú évtizedekre letudhatjuk vele az újabb kerítésépítés gondolatát. A speciális technológiának köszönhetően a felület nem rozsdásodik és nem vetemedik el. Még az elszíneződéstől sem kell tartanunk, hiszen hosszú évekig megtartják eredeti állapotukat. Egy GUARDI által gyártott modell nem igényel törődést, nem kell pár évente újrafesteni, és különösebb ápolást sem igényel. Tartós és strapabíró megoldás, hiszen a káros környezeti hatásoknak is remekül ellenáll (csapadék, fagy, UV sugárzás). A tisztítás miatt sem kell aggódnia a tulajdonosoknak, hiszen könnyen, gyorsan és környezetbarát módon tisztíthatóak ezek a modellek.


gondozásmentes fa hatású kerítés
Spóroljon időt és energiát új kerítésével!

Egy alumínium kerítés legyártása jóval kevésbé időigényes, mint egy hagyományos fa modellé, ami egyet jelent azzal, hogy nem kell heteket-hónapokat várni az újra. Az alumínium egy nagyon könnyű fém, így mind a helyszínre történő szállítás, mind pedig a felszerelés gyerekjáték lesz, mindemellett a kapunyitó elektronikát is kíméljük vele. A GUARDI modellek mm pontosan előre legyártásra kerülnek, így egyedi méretre gyártva érkeznek meg az otthonunkba. Ez pedig egyet jelent azzal, hogy semmi szükség nincs a helyszínen való méricskélésre, módosítgatásokra, hiszen a kerítés már a helyszínre szállítás után a helyére kerülhet. Az Ön által megálmodott GUARDI fa hatású fém kerítés 1 nap alatt beépítésre kerül!

MEGSZÓLALÁSIG HASONLÍT AZ EREDETI FÁRA

Gyakran felmerül a kérdés a vásárlókban, hogy vajon mennyire fog hasonlítani új kerítése egy valódi fa modellre? Nos, olyannyira, hogy megszólalásig hasonlít az eredeti fára, és csak akkor tűnhet fel, hogy fém kerítésről van szó, ha megérintjük azt. A GUARDI ezt a természetazonos megjelenést úgy tudja elérni, hogy a kerítések minden eleme fa optikát kap. Ennek hála gyönyörű kirajzolódásokkal, természetes fa erezetekkel, és lélegzetelállító színvilágokkal látnak napvilágot. Mindemellett, a GUARDI modelljei 7 különböző fa optikával kerülnek legyártásra, így kedvünkre választhatunk a fenyő, vagy akár a tölgy hasonmásokból. A GUARDI gondoskodott a lakókörnyezet egységesítéséről is. Az általunk kiválasztott kerítéssel színazonos, típusazonos kapu, erkélykorlát, teraszkorlát, de még balkonláda is kérhető.

Felkészült arra, hogy leszámoljon a 2-3 évente történő hosszadalmas és költséges kerítésfelújítással? Szavazzon Ön is a GUARDI modelljeire, és élvezze a gondtalan mindennapokat!

ALUMÍNIUM KERITÉSEINK

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása