Kerítéstrend logó
Alumínium kerítés
hogy ne kelljen többé kerítést festeni!
Modern kerítések a Kerítéstrend kínálatából
Ebben a cikkben:

Kerítésrendszer, az egységes, modern megjelenéshez

2021. június 23.
350
keritesrendszer-fokep

Nincs is szebb látvány annál, mikor a teljes lakókörnyezet egységes pompába borul. Hosszú út vezet el azonban idáig, hiszen a kerítéselemek, erkélykorlátok stb. kiválasztásáról is gondoskodnunk kell. Ha most építkezünk, vagy csak meguntunk jelenlegi portánk kinézetét, akkor a GUARDI kerítésrendszerek segítségével úgy alakíthatunk ki egy harmonikus környezetet, hogy nem kell majd minden munkafolyamathoz külön szakembert hívnunk.

Egységes kerítésrendszer kialakítását tervezgeti? Minden kerítéstípusból kérhet ugyanolyan erkélykorlátot, teraszkorlátot és kaput is!

ALUMÍNIUM KERÍTÉSEINK

A LAKÓKÖRNYEZET KINÉZETÉNEK FONTOSSÁGA

A legtöbb embernek az egészség szó hallatán a táplálkozás és fizikai jólét jut eszébe. Kevesen gondolnak azonban arra, hogy ebbe a lelki egészségünk is beletartozik, amelyet nagyban befolyásolhat a lakóterünk és környezetünk kinézete. Általában egy épülettől azt várjuk el, hogy kényelmes és esztétikus legyen. Az otthonoknak azonban vannak olyan kevésbé hangsúlyos részei is, amelyek ugyanúgy hatással lehetnek az életminőségünkre. Az egyik ilyen tényező az azt körülvevő lakókörnyezet is. 

A napunk nagy részét a munkahelyen bezárva töltjük, és a munkaidő leteltével szinte alig várjuk, hogy haza indulhassunk. Pihenésünk azonban csak akkor lehet teljes, ha mindezt egy olyan üdítő környezetben tölthetjük el, amely nemcsak kikapcsol, de a szemünket is gyönyörködteti. A GUARDI kerítésrendszer segítségével képesek lehetünk akár az egész lakókörnyezetünk egységesítésére. Ebbe beletartozik a kerítés, kiskapu és akár még a hozzá színben és stílusban harmonizáló erkély-, és teraszkorlát is. Legyen pihenése teljes és alakítson ki magának egy impozáns megjelenésű életteret a GUARDI kerítésrendszereivel! Ilyen rohanó életvitel mellett minden ember törekszik arra, hogy lakókörnyezetét olyan dolgokkal töltse meg, amik a lehető legkevesebb energiaráfordítást igénylik. Akinek kertes háza van, az megpróbál például minimális gondozást igénylő kertet kialakítani, vagy olyan elemeket, felületeket választ, amiket nem kell folyton karbantartani. Ilyen lehet egy gondozásmentes kerítésrendszer is. 

GURDI FÉM KERÍTÉSRENDSZER - EGYSÉGBEN AZ ERŐ

A megfelelő kerítés kiválasztása már önmagában sem egyszerű lépés, mivel kerítés típusok százai versengenek a kegyeinkért. Döntenünk kell például a kerítés anyagáról, a formavilágról, a stílusról, de még színben sem árt, ha passzol az ingatlanunkhoz. Ha pedig végre sikerült zöld ágra vergődni a kinézetet illetően, akkor sem dőlhetünk hátra, hiszen újabb fontos feladatok várnak ránk: a kiskapuról, erkélykorlátról, teraszkorlától sem érdemes megfeledkezni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy általában annyi munkával jár egy ilyen procedúra, hogy a legtöbb ember inkább eléldegél a jelenlegi portájával. Ilyenkor sajnos nem elég egy boltot és szakembert felkutatni, de minden elemnél végig kell járni az egész folyamatot. Tovább nehezíti a dolgot, hogy előfordulhat, hogy kerítésből mondjuk találtunk megfelelőt, de például erkélykorlátot nem gyárt az adott cég, és emiatt teljesen máshogy fog kinézni. Szerencsére azonban erre is létezik megoldás, hiszen a GUARDI fém kerítésrendszer megszületésével egy füst alatt tudhatjuk le terveinket.

A GUARDI kerítésrendszer segítségével képesek lehetünk akár az egész lakókörnyezetünk egységesítésére. Ebbe beletartozik a kerítés, kiskapu és akár még a hozzá színben és stílusban harmonizáló erkély-, és teraszkorlát is. Ha Ön is a Kerítéstrendre bízza terveit, akkor nálunk mindent egy helyen megtalál! Legyen pihenése teljes és alakítson ki magának egy impozáns megjelenésű életteret a GUARDI kerítésrendszereivel!

Divatos kerítésrendszer hosszú élettartammal
Varázsolja egységes pompába az egész udvarát a GUARDI segítségével!

MIKOR LEHET ÉRDEMES EGY KERÍTÉSRENDSZER KIÉPÍTÉSE?

HA MÉG CSAK MOST ÉPÍTKEZÜNK

Kerítésre minden kertesházzal rendelkező embernek szüksége van. Ennek fontossága nem újkeletű dolog, hiszen ez már az elmúlt évszázadokban is kiemelt jelentőséggel bírt. Egy megfelelő kerítés segítségével egyértelműen kijelölhetjük telekhatárainkat egy jól felismerhető módon. A biztonsági szempontok is lényegesek, mivel egy biztos védőbástya nélkül sem a családunkat, sem az értékeinket nem éreznénk biztonságban. Így tehát egy megbízható anyagból készült kerítésrendszer kiépítése elengedhetetlen lesz majd a mindennapi életünkhöz. De ott vannak például az erkélyek is, amelyek szintén nem létezhetnének egy védőháló nélkül. Teraszok esetében egy picit más a helyzet, hiszen korlát nélkül is funkcionálhatnak, megjelenésre azonban félkésznek fognak tűnni. Ha van egy ízléses erkélykorlátunk, ami nem mellesleg a kerítéssel, kapuval is passzol, akkor az egész összkép máris sokkal igényesebbnek fog hatni. A korlátra egyébként balkonládákat is elhelyezhetünk, amelyet cégünktől is megrendelhet, szintén a kerítésrendszer berkein belül (azonos színben, típusban stb.). 

A legkönnyebb dolga talán a most építkezőknek van. Ha még csak most tervezgetjük, építgetjük álmaink kertes házát, akkor ott nem lesz kérdés, hogy ebbe egy kerítésrendszer megépítése is bele fog tartozni. Ma már szerencsére olyan széles a választék a kerítésrendszerek tekintetében, hogy meglepően furcsa lenne, ha valaki nem találná meg a számára legideálisabb választást. Ebben lehet segítségünkre a Kerítéstrend egyedülálló GUARDI kerítésrendszer kínálata.

HA A MÁR MEGLÉVŐT CSERÉLNÉNK LE

A kerítésünk előtt állva egy pillanatra eltűnődhetünk azon, hogy már mennyi éven át kiszolgált minket. Azonban, ha egy lépést közelebb lépünk és úgy szemléljük meg azt, akkor meglepődhetünk azon, hogy egy igencsak elöregedett és elhasználódott kerítés nézhet vissza ránk. Az elmúlt évtizedekben toronymagasan vezetett a fából készült kerítésrendszerek kialakítása, mára azonban átvették a helyüket a gondozásmentes kivitelek. A folyamatos esőzések, a jégkárok, de még a rendkívül káros UV sugárzás is nyomot hagyhat az eredetileg gyönyörűen kialakított kerítések felületén. Ez egy hagyományos fa kerítés esetében különösen igaz, hiszen a természetes anyag miatt sokkal jobban ki van téve az időjárás körülményeinek. Mindhiába azonban a gondos karbantartás, a kannaszámra megvásárolt festékek, maximum 2-3 év és újra kezdhetjük majd az egész procedúrát. A felületek korhadni kezdenek, lepattog a festék, eldeformálódnak a lécek. Sokat hallani tehát a fából készült elemek szépségéről, annál kevesebbet azonban a későbbi karbantartás gondjáról. Mielőtt kerítés, erkély-vagy teraszkorlát vásárlásába kezdenénk, gondoljuk végig, hogy rá tudjuk-e szánni az időt, energiát és pénzt a rendszeres karbantartásra, vagy inkább időtálló kivitelt szeretnénk? 


Modern kerítésrendszerek
Modern kerítésrendszer a GUARDI jóvoltából

HA EGY KARBANTARTÁSMENTES FELÜLET BESZÉLNI TUDNA…..

Ha a már meglévő kerítésrendszerek cseréjét fontolgatjuk egy megbízhatóbb vagy jóval modernebb kivitelre, akkor mindenképpen érdemes körülnézni a Kerítéstrend kínálatában.  A GUARDI kerítésrendszer minden tekintetben gondozásmentes. Az innovatív alumínium kialakításnak hála még hosszú évek elteltével sem kell aggódnunk a kerítésrendszer állapota miatt. Elegendő lesz mindösszesen egyszer telepíteni, a hátralévő időben pedig gyönyörködhetünk benne. A kerítésrendszerek időtálló alumíniumból látják meg a napvilágot, de még a beépítéshez használt kötőelemek is rozsdamentes acélból készülnek el. A GUARDI kerítésrendszerek egy másik sajátossága, hogy mind a kerítés, mind a kiskapu, mind pedig az erkély-, és teraszkorlát esetében is egy egyedi fejlesztésű lakkvédő eljárással tesszük még ellenállóbbá a felületeket. Nem kell azonban lemondani a fa kinézetéről sem, hiszen létezik olyan GUARDI fém kerítésrendszer is, ami természetes, a fához erőteljesen hasonlító megjelenést kap. 


HA EGYSÉGESÍTENI SZERETNÉNK LAKÓKÖRNYEZETÜNKET

Napjainkban a nyugodt és pihentető élettér kialakítása kiemelt előnyt élvez a belső építészetben. De ez az állítás ugyanúgy megállja a helyét a külső környezetben is. Ha már van egy gyönyörűen felépített kertesházunk, akkor ahhoz sehogy sem fog passzolni egy elavult kinézetű, vagy éppen elöregedett kerítésrendszer. Ahhoz, hogy a lakókörnyezetünk is tökéletes összhangnak örvendjen, ma már lehetőség nyílik ennek egységesítésére is. Például a GUARDI fém kerítésrendszer segítségével.

A Kerítéstrend jóvoltából a kerítésrendszerek maximálisan személyre szabhatóvá válnak. Annak érdekében, hogy az Ön által megszavazott kerítés minden tekintetben harmonizáljon az épület többi részével is, a kerítés stílusában és színében azonos kiskaput, vagy erkély-, és teraszkorlátot is elkészítünk. Mutatjuk, hogy mire számíthat!


GUARDI KERÍTÉSRENDSZER: GONDOZÁSMENTES KIVITEL TALÁLKOZÁSA A LEGÚJABB TRENDEKKEL

MILYEN MEGJELENÉSEKBEN GONDOLKODHAT?

A Kerítéstrend kínálatában fellelhető kerítések, személyi kapuk, erkély-, és teraszkorlátok több mint 25 féle stílusból és 250 féle RAL színvilágból kerülhetnek legyártásra a GUARDI gyártóüzemében. A fa hatású alumínium kerítésrendszerek esetében például a színezést is többféle mintázatban és árnyalatban kérhetjük. A fa hatású kerítésrendszerek egy valódi fa optikát kapnak a felületre, ezáltal megszólalásig hasonlítanak majd a fára.

Egy klasszikus kinézetű kerítésrendszer például igazi örökzöld stílusnak számít. Ha kedveljük ezt a megjelenést, ám hajlunk a modernebb kialakítások felé is, akkor egy klasszikus stílusú kerítésrendszerrel magasabb szintre emelhetjük a lakókörnyezetünk kinézetét. Tetszenek a vintage megoldások is? Termékpalettánkban a kovácsoltvas hatású kerítésrendszerekből sem lesz hiány. A modern kerítésrendszerekkel egyszerűen nem lehet melléfogni. A modern stílus jegyeiben napvilágot látott kerítések, kiskapuk vagy erkélykorlátok egy letisztult, de mégis szemet felüdítő látvánnyal koronázzák meg otthonunk kinézetét. Ha kedvünk tartja választhatunk sűrűn lamellázott típust is, ha a tökéletes privát szféra megteremtésére vágyunk.

KERÍTÉSEK

A GUARDI kerítésrendszerek igen széles választékban érhetőek el. Így a klasszikus stílusú kerítésrendszerektől kezdve a letisztult vonalvezetéseken át egészen a fahatású fajtákig találhatjuk meg személyes kedvencünket. A fa hatású alumínium kerítésrendszerek esetében például a színezést is többféle mintázatban és árnyalatban kérhetjük. A Kerítéstrend kínálatában fellelhető kerítések, személyi kapuk, erkély-, és teraszkorlátok több, mint 25 féle stílusból és 250 féle RAL színvilágból kerülhetnek legyártásra a GUARDI gyártóüzemében.


Kerítésrendszer teljes pompájában
Teljes pompában a lakókörnyezettel: GUARDI kerítés, kiskapu, erkély-és teraszkorlát

KAPUK

Egy megfelelően kialakított kapu elengedhetetlen részét képezi a mai modern kerítésrendszereknek. A GUARDI kapu kínálatában megtalálhatunk személyi kapu, kétszárnyú kapu, vagy éppen úszókapu modelleket is. Ezek kiválasztása során is figyelembe vesszük a lakókörnyezet sajátosságait. Bármelyik kapu modellre is essen a választásunk, a meglévő kerítéshez fogjuk igazítani annak kinézetét.

ERKÉLY-ÉS TERASZKORLÁTOK

A GUARDI kerítésrendszer modellekből az erkély-, és teraszkorlátok sem hiányozhatnak. Az ideális stílus kiválasztásához célszerű figyelembe venni az épület adottságait. Abban az esetben, ha az modernebb kialakítású, egy üvegkorláttal lenyűgöző látványt érhetünk el, de természetesen a kerítéssel és kapuval azonos modellben is kérhetjük – így lesznek teljesen egységesek a kerítésrendszerek.

ÚJ KERÍTÉSRENDSZER MEGÉPÍTÉSE A CÉL? CSAKIS MEGBÍZHATÓ HELYRŐL VÁLASSZON!

Ha már az idejét sem tudjuk, hogy a meglévő kerítésrendszerek mikor készültek (vagy nem is mi készítettük), akkor nagy fejtörést okozhat a megfelelő kivitelező kiválasztása. Ilyenkor sokan a legkézenfekvőbb megoldást az online térben való kutakodásban látják. Azonban az internet bugyraiból feltárt telefonszámok sokszor baljós árnyakat hoznak. Egy elavult weboldal, egy gyanúsan olcsó ár vagy egy referencia nélküli cég jobb, ha beindítja bennünk az első vészcsengőt. Egy kerítésrendszer a legtöbb esetben akár egy egész életre szól. Elég csak meghozni egy elhibázott döntést ahhoz, hogy ez ne tudjon teljesülni. Ha jóhiszeműen belefutunk egy ilyenbe, akkor egy egyszeri kecsegtető ajánlat később igen nagy fejfájást és extra költségeket eredményezhet. A Kerítéstrend hosszú évtizedek óta képviselteti magát a szakmában, referenciáink pedig az ország minden tájáról visszaköszönnek. Bízza ránk a kerítésrendszerek megtervezését, legyártását és beépítését, hiszen mindent egy kézben elvégzünk!

TERVEZZE MEG VELÜNK ÚJ GUARDI KERÍTÉSTRENDSZERÉT!

A GUARDI a folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, ma már egy igen széles körben látja el a végfelhasználókat a gondozásmentes kerítésrendszereivel. A GUARDI termékköre ezáltal mind a magánjellegű, mind az ipari célra szánt felhasználások esetében is egy remek megoldást kínál. Büszkék vagyunk rá, hogy a GUARDI GmbH kizárólagos magyarországi forgalmazójaként, eljuttathatjuk az Ön otthonába is ezeket a lenyűgöző kerítésrendszer típusokat. Ha felkeltették érdeklődését a modern kerítésrendszer modellek, akkor szeretettel várjuk mind az új, mind pedig a visszatérő vevőinket hajdúböszörményi irodánkban! Nincs más hátra tehát, mint a részletek pontosítása!

Egy egységes kerítésrendszer kialakításán gondolkodik? Tekintse meg kínálatunkat!

ALUMÍNIUM KERÍTÉSEINK

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása