Kerítéstrend logó
Alumínium kerítés
hogy ne kelljen többé kerítést festeni!
Modern kerítések a Kerítéstrend kínálatából
Ebben a cikkben:

Trendi előtető, ami Önnél is garantáltan jól mutat

2022. október 04.
416
Trendi előtető

Sokan választják az előtetőt, hiszen amellett, hogy praktikus termék, egy jól megválasztott darab a homlokzat dísze is lehet. Ha már van egy szép kertünk, tele virágokkal, zöld fákkal, akkor pedig a GUARDI carport fog nagyszerű atmoszférát kölcsönözni a lakókörnyezetünknek. A legjobbat keresi? A Kerítéstrendnél lehengerlő kínálattal várjuk, ha gondozásmentes erkély előtető, bejárati ajtó tető, kocsibeálló vásárlása a cél!

Előtető fémből? Beszéljük át a részleteket!

AJÁNLATKÉRÉS

PRAKTIKUSSÁG A MINDENNAPOKBAN – MODERN ELŐTETŐK

Amikor egy családi ház felépítésén vagy felújításán gondolkodunk, lényeges kérdés lehet, hogy a praktikusság is utat találjon benne. Otthonunk lesz ugyanis az a hely, ahová egy fáradt nap után hazatérünk, és ahol a hétvégék, esték java részét töltjük, pont ezért nem mindegy, hogy milyen környezetet teremtünk meg erre. Mielőtt azonban azt hinnénk, hogy ez kimerül az enteriőr kialakításában, akkor nagyon is tévedünk. Egy ilyen projektbe habár rengeteg minden beletartozik, a terasz környéke, de még a lakókörnyezet többi része sem maradhat ki! A Kerítéstrendnél a GUARDI gondozásmentes előtetők széles kínálatával várjuk!

HOGYAN KÖNNYÍTI MEG ÉLETÜNKET EGY GUARDI ERKÉLY ELŐTETŐ, BEJÁRATI AJTÓ ELŐTETŐ?

ELŐTETŐ BEJÁRATI AJTÓHOZ - NYÍLÁSZÁRÓ ÉS HOMLOKZAT VÉDELME

A bejárató ajtók közvetlenül a homlokzaton találhatók, ami egyet jelent azzal, hogy folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak. Nyáron a nap tűzi, tavasszal- és ősszel az esőzések áztatják a felületeket, télen pedig a hóval és jégkárokkal kell szembenézni. Ha a bejárati ajtó fölé előtető kerül, akkor nem csak a nyílászáró lesz védve, de a ház további állagromlása is megakadályozható.

ELŐTETŐ AJTÓ FÖLÉ – EGYSZERŰBB ÉS KÉNYELMESEBB MINDENNAPOK

Talán a legtöbb ember számára ismerős lehet az az érzés, amikor egy bevásárlásból hazaérve, szatyrokkal megpakolva keresgéljük a kulcsot a táskában, miközben zuhog az eső. Sokan kedvelik emiatt a teraszt, hiszen segítségével egy csapásra megoldódhatnak az ilyen jellegű gondjaink, és mi is sokkal komfortosabban érezhetjük magunkat a házból kilépve, vagy éppen belépve. Amennyiben előtetőt építünk a bejárati ajtó fölé, akkor ennek költsége jóval kifizetődőbb és kényelmesebb megoldásnak ígérkezik, mintha egy komplett teraszt kellene kivitelezni. A Kerítéstrendnél a GUARDI gondozásmentes előtetők széles kínálatával várjuk!

TERASZ, ERKÉLY ELŐTETŐ – GONDTALAN IDŐTÖLTÉS A SZABADBAN

Néha a természet kissé zord tud lenni, ezért jó, ha van hova elvonulni, még akkor is, ha egy esős nyári napon élveznénk a kert nyújtotta előnyöket. A modern előtető nagyszerű módja annak, hogy még zimankós időben is gond nélkül használjuk a teraszt, erkélyt pihenőhelyként. Az előtetők mindig védett helyet biztosítanak, legyen szó kikapcsolódásról, családi összejövetelről, netán grillezésről. Innentől kezdve tehát az időjárás kellemetlen hatásai nélkül élvezhetjük a szabad levegőn való időtöltést.

ELŐTETŐ BEJÁRATI AJTÓ FÖLÉ – GARANTÁLT ÁRNYÉKOLÁS

Ami a lakás optimális hőmérsékletét illeti, érdemes figyelembe vennünk, hogy az előtető nagyszerű és költséghatékony megoldás árnyékolóként is. Egy ilyen kis praktikus elem segít megakadályozni, hogy a nap túlságosan besüssön otthonunkba, amivel csak tovább emelkedne a hőmérséklet a helyiségben. Ezáltal pedig a légkondicionáló szükségessége is megkérdőjelezhetővé válik.

modern alumínium előtető bejárati ajtóhoz
Bejárati ajtó fölé tető? A GUARDI terméke akár egy életen át kitarthat!

GUARDI ELŐTETŐ: SOKKAL TÖBB, MINT GONDOLNÁNK

A GUARDI előtetők egyszerre többféle igényt is képesek kielégíteni: védelmet az időjárás káros hatásaitól, tökéletes árnyékolást vagy éppen teljes benapozást, annak függvényében, mikor mire van igény. A GUARDI előtetőket másnéven kocsibeállóként is szokás emlegetni, hiszen tökéletes célt szolgálnak az autónk védelmére is, ha nem rendelkezünk otthon beépített garázzsal.

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR, HA AZ ALU ELŐTETŐ KOCSIBEÁLLÓKÉNT LESZ HASZNÁLVA?

A legtöbb ember olyan nagy becsben tartja az autóját, mintha csak a lakásáról lenne szó. Sajnos egyes otthonok nem rendelkeznek garázzsal, még annak ellenére sem, hogy kertes házról van szó. Vagy maximum egyszemélyes garázs áll az udvaron, amelyben nem fér el egynél több autó. Egy új garázs megépítése nem csak melós feladat, de igen költséges is. Nem beszélve arról, hogy később át sem tudjuk helyezni, ha alakítanánk az udvar kinézetén. Erre kínál remek megoldást a GUARDI autó- és ajtó előtető.

VÉDELEM AZ IDŐJÁRÁS ELLEN

Néha kénytelenek vagyunk a szabadban parkoltatni a járműveinket, ami egyet jelent azzal, hogy az autó ki lesz téve az időjárás szeszélyeinek - például hónak, jégnek, esőnek, havas esőnek, szélnek, jégesőnek és napsütésnek is. Az időjárás hatásai kárt tehetnek az autó fényezésében, nagy mértékben csökkenthetik annak értékét és várható élettartamát. A modern előtetők örömmel védik a járművet az olyan nem kívánt káreseményektől, akárcsak a festék fakulása, a karcolások, horpadások megjelenése, és a rettegett rozsdásodás.

VITATHATATLAN KÉNYELEM

A modern előtetők minden oldalról nyitottak. Ha ilyen kivitel van telepítve az udvarra, akkor nem kell aggódni a kocsi ajtók kinyitása miatt még akkor sem, ha szűkös a hely a garázsban, vagy ha a bevásárlásból toppanunk haza, és a hátsó ülések is tele vannak pakolva. Abban az esetben viszont, ha a zárt kivitelekkel szimpatizálunk, akkor is találhatunk megoldást a GUARDI kínálatában, hiszen a termék oldala beépíthető. A lamellák sűrűségéről pedig mi dönthetünk.

BÚCSÚ A REZSIKÖLTSÉGEKTŐL

A kocsibeálló sokkal energiatakarékosabb, mint a garázs. Ha ilyen elem van a kertben, akkor megkímélhetjük magunkat attól, hogy értékes energiát pazaroljunk el a világításra, a fűtésre, netán az elektronikus garázskapu-nyitók üzemeltetésére. A GUARDI alumínium előtető egyszerűen, de nagyszerűen használható, így segít lefaragni költségeinkből.

NEM CSAK AUTÓ ELHELYEZÉSÉRE

Bár a carportok úgy hangzanak, mintha csak az autók védelmére szolgálnának, de tulajdonképpen bármilyen típusú járműhöz használhatók. A GUARDI fém előtető alá nyugodtan helyezhetünk utánfutót, kerékpárt, motorkerékpárt, motorcsónakot, de akár még kerti székek, kertrendezéssel kapcsolatos elemek, szerszámok is kényelmesen elférnek alatta.

GUARDI termék autója védelméért modern erkély előtető
GUARDI carport: többféle igény találkozása egy termék személyében

IDŐTÁLLÓ ELŐTETŐ BEJÁRATI AJTÓHOZ, KOCSIHOZ? MIÉRT PONT AZ ALUMÍNIUM KÉPVISELI A GUARDI TERMÉKEIT?

Az alumínium az egyik legnépszerűbb anyag az építőiparban, így magán- és ipari területeken egyaránt használják. A sokoldalú tervezési lehetőségeknek köszönhetően az anyag könnyedén alkalmazkodik a különféle sémákhoz, így a modern előtető mellett, gondozásmentes kerítés, sőt még biztonságos erkélykorlát is épülhet belőle. Az alumínium egy nagyon könnyű fém, az acél sűrűségének csak körülbelül 30%-a. Súlyából fakadóan sem a szállítása, sem az összeszerelése nem okoz majd különösebb fáradalmat. A könnyed súly nem képvisel túlságosan nagy terhet, ami sok épületnél további szempont lehet. Ez ne tévesszen meg azonban senkit, hiszen ennek ellenére is rendkívül nagy szilárdsággal bír.

És, hogy mi a helyzet a korrózióval?  Amikor az alumínium levegőnek és nedvességnek van kitéve, oxidréteget képez, amely megvédi a felületet a további oxidációtól. Ez az önvédő réteg ellenállóvá teszi az anyagot a légkör által okozott károsodással, rozsdásodással szemben. Ami pedig a környezetvédelmet illeti, az alumínium minőségromlás nélkül hasznosítható újra, mindössze a felhasznált energia 5 százalékáért cserébe.

A GUARDI KOCSIBEÁLLÓ, AJTÓ ELŐTETŐ EXTRÉM STABIL

Az általunk kínált GUARDI előtető színterezett alumíniumból épül fel. Ez a konstrukció különösen híres az extrém stabilitásáról, ami úgy gondoljuk, hogy nem egy elhanyagolható szempont, ha előtető vagy kocsibeálló vásárlásáról van szó. Az alumínium keret, rendkívüli módon ellenáll az időjárás viszontagságainak, és teljesen gondozásmentes felületet tesz lehetővé. A termék különféle hóteherbírással rendelhető, így szabadon dönthetünk a 1,5-3,0 kN/m2 teherbírások között. A GUARDI szakemberei a tetőt illetően is bőkezűek voltak, hiszen a termék jégesőnek is ellenálló lemezzel vagy polikarbonát tetővel is megrendelhető. A polikarbonát egy ütésálló, rugalmas anyag, így még a szélsőséges időjárási körülmények hatására sem reped meg, vagy deformálódik el.

Bármilyen előtetőre, kocsibeállóra essen a választásunk, fontos, hogy a lecsöpögő vizet, hólét valahogy elvezessük. Ebben az esetben a csapadékelvezetésről egy rejtett rendszer gondoskodik, amely tovább fokozza a GUARDI előtetők esztétikai élményét. A szerkezet oldala beépíthető, így ez a megoldás számottevően növelheti a kint tartózkodásunk komfortérzetét.

Sokoldalú és modern előtetők erkély és bejárati ajtó fölé
Igazán sokoldalú és modern előtetők a GUARDI kínálatából

A GUARDI ALUMÍNIUM ELŐTETŐ ABSZOLÚT GONDOZÁSMENTES

Az alumínium elemek tartóssága nem az egyetlen előnye ezeknek a szerkezeteknek, így érdemes néhány szót ejteni a későbbi karbantartásról is. Az alumíniumból készült termékek különösen gondozásmentes kialakítást tesznek lehetővé. Habár a fából készült szerkezetek is népszerűek, idővel az időjárás hatásai nyomot hagynak rajtuk, így nem ritka, ha teljesen ki kell cserélni egyes részeiket. Csak úgy lesznek újra esztétikusak, ha időt- és energiát nem sajnálva frissítjük fel néhány évente a felületüket. A műanyag sem túl megnyerő, hiszen idővel törékennyé válik és hajlamos az elszíneződésre, de még egy közönséges acélból készült elem is rozsdásodni kezd, ha nedvesség éri. Az alumínium elemeknél ez a veszély nem áll fenn, és nem igényelnek törődést sem!  

A GUARDI alumínium kocsibeálló, erkély előtető, megfelelő felületvédelemmel még a korrózióval szemben is ellenállóvá válik, ami nem csak a funkcionalitásra, hanem az esztétikai megjelenésre is kihat. Mindösszesen annyi dolgunk lesz majd, hogy egy vizes ronggyal néha letöröljük őket, hiszen felületük sima, és a szennyeződés is nehezebben tapad meg rajtuk.

A GUARDI FÉM ELŐTETŐ, ELŐTETŐ BEJÁRATI AJTÓ FÖLÉ AZONNAL HASZNÁLATBA VEHETŐ

Mi történik akkor, ha új garázst, netán terasztetőt szeretnék csináltatni? Valószínűleg sokáig fogjuk keresni a megfelelő kivitelezőt tekintve, hogy egy hosszú évekre szóló döntésről van szó. Ha pedig megvan a kiszemelt, akkor heteket, olykor hónapokat is várhatunk arra, hogy végre elkezdődjenek a munkálatok. A költségekről már nem is beszélve. Ehhez képest a GUARDI előtetők a megvásárlást követően azonnal használatba vehetők! Ami pedig a kivitelezést illeti, akár saját kezűleg is nekiállhatunk, hiszen különösebb szaktudást sem igényelnek az összeszerelésük során = gyorsan élvezheti az eredményt! Igény esetén azonban a GUARDI szakemberei is össze tudják szerelni a termékeket és a kijelölt pontra helyezni azokat.

A GUARDI MODERN ELŐTETŐK VÁLASZTÁSÁVAL NÖVELHETJÜK INGATLANUNK ÉRTÉKÉT

Mindegy, hogy új kocsibeálló, erkély előtető vagy tető bejárati ajtó fölé, egy ilyen választás minden esetben az ingatlanunk malmára hajtja majd a vizet. A modern előtetők nem csak nagyon jól néznek ki, de azt az érzést kelthetik, mintha nagyobb lenne a lakóterületünk. Ha otthonában például nincs garázs, az megnehezítheti az eladását, ha úgy dönt, hogy egyszer túlad rajta. Viszont mi könnyedén telepíthetünk a helyére előtetőt. Az esztétikus kinézetű, gondozásmentes elemek tehát további értéket adhatnak otthonunknak.

modern alumínium előtető bejárati ajtó fölé
A GUARDI az egyik legmodernebb előtető ajtó fölé

AMIKOR A STRAPABÍRÓ KIVITELHEZ PÁRATLAN MEGJELENÉS TÁRSUL – LEHENGERLŐEN MODERN ELŐTETŐ

Amennyiben a kiszemelt előtető, erkély előtető, kocsibeálló struktúrában is passzol a házunkhoz, átterelődhet a figyelem a termék megjelenésére. Fontos, hogy stílusában és színárnyalatában is harmonizáljon a házzal, hiszen így egy egységes, és gyönyörű összkép alakítható ki a lakókörnyezettel. Ha pedig sikerül egy megfelelő kinézetű előtetőt kiválasztanunk, csodás ékköve lesz majd otthonunknak.

A Kerítéstrendnél szinte mindegy, hogy családi házhoz keres valaki praktikus megoldást, netán a céges élet szereplőinek lenne szüksége egy modern előtető beépítésére, termékeink bárhol célba érnek. A korszerű bevonatrendszereknek hála, a GUARDI alumínium előtető, kocsibeálló bármilyen színre lefesthető, hiszen kevés erőfeszítést igényel a színterezésük. A speciális Nano porszórásnak köszönhetően a szín nagyon egyenletesen vihető fel a felületre és rendkívül tartós kialakítást kínál. Talán ez is az oka annak, hogy termékeink felületkezelésére 15 év jótállást adunk! A festés során a bejárati ajtó előtető, kocsibeálló stb. minden egyes eleme le lesz festve, beleértve még a legkisebb alkatrészeket is, ami egyben garancia is arra, hogy tökéletesen egységes megjelenésben pompáznak majd!

A kínálatunkban elérhető termékek több mint 250 féle RAL színvilágból választhatók ki, a klasszikus, letisztultabb árnyalatoktól kezdve a vidámabb, élénkebb színeken át egészen az ultramodern színárnyalatokig - így egészen biztosan mindenki megtalálja majd a lakókörnyezetéhez illő árnyalatot.

Csakis egy időtálló előtető jöhet szóba? Bátran tekintse meg elérhető kínálatunkat!

ALUMÍNIUM KERÍTÉSEINK

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása