Kerítéstrend logó
Alumínium kerítés
hogy ne kelljen többé kerítést festeni!
Modern kerítések a Kerítéstrend kínálatából

CSAK A KERÍTÉSTRENDNÉL 

LEGJOBB ÁR GARANCIA

SZAKSZERŰ ÉS GYORS TELEPÍTÉS

INGYENES FELMÉRÉS*

REJTETT, ROZSDAMENTES CSAVAROZÁS

15 ÉV GARANCIA

RÖVID HATÁRIDŐK

*Kizárólag megrendelőinknek! Megrendelés esetén a helyszíni felmérés díja levonásra kerül.

ALUMÍNIUM KERÍTÉSEK A KERÍTÉSTRENDTŐL

Magyarország legnagyobb alumínium kerítés választékából Ön is garantáltan megtalálja az otthonához leginkább megfelelőt. A kiválasztott alumínium kerítéselemekhez, kerítesbetétekhez illetve kerítésmezőkhöz színben és stílusban illeszkedő alumínium erkélykorlát, lépcsőkorlát, teraszkorlát vagy franciaerkély is megtalálható kínálatunkban. Az épület, a kert és kerítés harmóniája fontos. Válassza ki kedvencét a klasszikus vagy modern stílus, vízszintes, átlós vagy függőleges alu profilelrendezés, 250 RAL szín vagy a természetes fahatású felületek között!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

- Alumínium kapukra, kerítésekre és korlátokra is!

Legjobb minőséget a legjobb áron – ez a Kerítéstrend filozófiája.

Garantáljuk, hogy az általunk forgalmazott minőséget sehol nem kapja meg kedvezőbb áron. Ha ennek az ellenkezőjét be tudja bizonyítani írásban, megvizsgáljuk az ajánlatát és alacsonyabb árat adunk Önnek.

LAKATOSRA ÉS VAS KERETRE NINCS SZÜKSÉG!

… legalábbis egy minőségi és gondozásmentes kerítéshez.

Kerítéseink minden alkatrésze a legjobb minőségű, korrózióálló alumínium ötvözetből készül. A rendkívül masszív, alumínium zártszelvény profilokat rejtett, rozsdamentes csavarozással rögzítik a gyárban a kiválasztott alu keretekhez. Tehát a Kerítéstrend nem alumínium profilokat, lemezeket forgalmaz a meglévő vas keretekhez (kontaktkorrózió* veszélye), hanem egyedi méretre gyártott, gyárilag precízen összeszerelt és készre csomagolt, teljesen alumínium KÉSZTERMÉK et viszünk ügyfeleinknek. 
Két tetszőleges oszlop közé épített fix kerítéselemet kerítésmezőnek nevezzük. A Kerítéstrend alumínium kerítésmezői beépíthetők a legkülönbözőbb kő- és téglaszerkezetű, modern látszóbeton pillérek vagy alumínium oszlopok közé is. Azok az ingatlantulajdonosok, építtetők, akik egy hosszú élettartamú, teljesen gondozásmentes és könnyen tisztántartható kerítést szeretnének, teljesen alumínium kerítésrendszert vásárolnak. Tehát az alumínium kerítésmezőket alumínium oszlopok közé építtetik be rendszerben.
A Kerítéstrend hosszú élettartamú és gondozásmentes, alumínium kerítéseinek a titka a professzionális felületelőkészítés és a felületkezelés. A szabadalmaztatott, nanotechnológiás szinterezésnek köszönhetően a Kerítéstrend alumínium kerítéseinek felülete 3x ellenállóbb az időjárás és környezet káros hatásaival szemben (pl. jégeső, fagy, UV sugárzás, karcolás, stb.), mint a hagyományos festéssel, porszórással kezelt felületek. 

VÁLASSZON A KERÍTÉSHEZ ILLŐ KAPUT, KORLÁTOT!

Legnépszerűbb termékeink

Kérje ajánlatunkat!

Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!

AZ ALUMÍNIUM ELŐNYEI ÖNNEK KEDVEZNEK! 

Sokan a kerítés választást hajlamosak elintézni annyival, hogy nagyjából illik majd a házhoz és alacsony áron sikerül telepíteni. Ezek kétségkívül előnyös szempontok, azonban egy jól megválasztott kerítés általában sokkal több ennél. A családi házak egyik legfontosabb eleme, hiszen amellett, hogy öltöztet és növeli az ingatlan értékét, biztonsági funkciót tölt be. Gondolkodjon az időtlen minőségben és szépségben, legyen Ön is GUARDI alumínium kerítés tulajdonos!

 • MITŐL ILYEN ELLENÁLLÓ A GUARDI KERÍTÉSEK FELÜLETE?

A GUARDI kerítések mindegyike időtálló alumíniumból épül fel. Az alumínium anyaga az elmúlt években toronymagasan vezet az építőanyagok listáján, hiszen vitathatatlan előnyeivel méltán vívta ki a vásárlóközönség bizalmát. Habár az alumínium már önmagában is egy gondozásmentes megoldást nyújt, a speciális GUARDI felületkezelésnek hála, ez megduplázódik. Az alumínium kerítések felületei gyárilag vannak impregnálva egy egyedülálló Nano technológia segítségével. Ennek a speciális lakkvédő eljárásnak köszönhetően pedig, a GUARDI kerítések sokkal ellenállóbbak lesznek a versenytársaikhoz képest. Sok más példával ellenétben, egy GUARDI modell esetében nem 5-10 év garanciát kapunk a felületkezelésre, hanem 15(!) évet!

 • TÖKÉLETES BIZTONSÁG, SZUPER TARTÓS KIALAKÍTÁS

A GUARDI alumínium kerítéseinek minden alkatrésze időtálló alumíniumból épül fel, illetve a beépítéshez használt kötőelemeket is rozsdamentes acél tartja bombabiztos alapokon. Ezen modellek választásával teljes biztonságban tudhatjuk értékeinket és családunk épségét. Ha kisgyermekes család vagyunk, vagy négylábú házi kedvencekkel is bővelkedik a családunk, akkor a biztonság kérdése bizonyára az elsődleges szempontok között szerepel majd. Az alumíniumból kivitelezett kerítés nemcsak tartós, de strapabíró is, így teljes biztonságban tudhatjuk vele családunkat, hiszen nem lesz szükség speciális biztonsági kerítésekre sem.


tökéletes és tartós megoldás házunk körbe kerítésére
Egy alumínium kerítés választásával vitathatatlan előnyökre tehet szert!

 • MINDEN KÖRÜLMÉNYBEN MEGBÍZHATÓ

Kivételesen szerencsésnek tudhatja magát az, aki egy GUARDI alumínium kerítéssel büszkélkedhet udvarán, hiszen bármilyen időjárási körülmény között helyt állnak. Ezen modellek választásával nyugalmat is vásárolunk magunknak: amíg a szomszéd minden nyáron kerítést fest, mi hátradőlve élvezzük a gondtalan mindennapokat. Nyáron nem kell aggódnunk attól, hogy a magas UV sugárzás kifakítja a kerítésünk színét, télen pedig attól, hogy az erős fagyok kárt tesznek majd az alumínium anyagában.  Ezek az elemek ráadásul teljes egészében korróziómentesek, így a kellemetlen rozsdától is megkímélhetjük magunkat. Az alumíniumból készült kerítések tehát a kialakításuknak köszönhetően nemcsak időtállóak, de gondozásmentesek is. Ez pedig egyet jelent azzal, hogy hosszú évek elteltével sem kell újabb kerítés telepítésen gondolkodnia, hiszen megőrzik eredeti színüket és állapotukat. 

 • MODERN FORMÁK ÉS LEHENGERLŐ SZÍNEK TALÁLKOZÁSA

A kerítésünk kiválasztásánál mindenképpen figyelembe kell vennie a lakóház formáját, színét és az azt körülvevő környezetet is, hiszen egy jól megválasztott kerítés gyakorlatilag a ház részévé kell, hogy váljon. Az alumínium kerítés hallatán a legtöbb embernek még mindig a rideg, szürke kerítések ugranak be, azonban ez a valóságban már közel sincs így. Az elmúlt évek fejlődésének hála, az alumínium kerítések kínálata gyakorlatilag óriásira nőtt. Ez pedig azt jelenti, hogy egyre esztétikusabb típusok jelentek meg a piacon, pont olyanok, amik a tulajdonosok számára egy ígéretes opciót jelenthetnek. A GUARDI kínálatában a lehengerlő kialakításokból és színekből biztosan nem lesz hiány, hiszen jelenleg több, mint 25 féle típusból, és nem kevesebb, mint 250 féle színvilágból választhatjuk ki a nekünk tetszőt! 

Manapság már hódítanak az olyan alumíniumból készült kerítésmodellek is, amelyek valósághű fa optikával vannak ellátva és a „turpisságra” csak akkor derül fény, ha megérintjük a kerítést. Ez a kerítéstípus egy tökéletes megoldást kínál azok számára, akik nem akarnak lemondani a fa kinézetéről, azonban nem szeretnének a karbantartással foglalkozni: egy GUARDI fa hatású kerítés képes egyesíteni az alumínium tartósságát a fa lenyűgöző esztétikumával.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

esztétikus és időtálló megoldás

10 ÉRV AZ ALUMÍNIUM KERÍTÉS MELLETT:

 1. soha nem kell festeni
 2. soha nem rozsdásodik, nem vetemedik
 3. ár-értékarányban a legjobb
 4. könnyü, mégis rendkívül masszív
 5. 15 év garancia 
 6. karbantartást nem igényel
 7. egyedi megjelenés
 8. egyszerü beszerelés
 9. rendkívül hosszú élettartam
 10. óriási termék- és színválaszték

Ha csak most tervezgeti álmai otthonát, vagy egy korábbi esetleges rossz választás miatt, Ön most újra kerítéscserére szorul, és úgy gondolja, hogy az imént olvasottak felkeltették érdeklődését és nem csak egy pár évre, de hosszú távra keres biztos megoldást, ne késlekedjen felkeresni bennünket! Kiváló minőségű GUARDI alumínium kerítés kollekció a Kerítéstrendnél, mindezt egytől-egyig egyedülállóan hosszú élettartalommal!

Érdeklik az alumínium kerítéselem árak? Ne késlekedjen felvenni velünk a kapcsolatot!

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

AZ ALUMÍNIUM KERÍTÉS ELŐNYEI A FA KERÍTÉSSEL SZEMBEN

A fa hosszú időn át szolgált a kerítések legfontosabb alapanyagául. Ez érthető is, hiszen a fa könnyen megmunkálható és szinte mindenhol beszerezhető. A fa kerítés esetében kiemelkedően fontos az alapanyag gondos megválasztása, így ha egy minőségibb akác vagy egy tölgy fajtában gondolkozunk, akkor ez bizony jelentősebb költségekkel járhat. Manapság azonban már léteznek olyan anyagok, amelyek sokkal jobban megfelelnek a kerítések gyártásához. Például a közismert könnyűfém, az alumínium. Az alumínium az az anyag, amely minden elvárásnak megfelel, ami egy modern kerítéssel szemben felmerülhet.

Az alumínium alkalmazása a kerítések és a különböző kerti termékek előállításánál gazdaságos, biztonságos és környezetbarát. Arról nem is beszélve, hogy a fém kerítéselem árak általában olcsóbbak, mint egy jó minőségű fából készült kivitel. Ezért döntött úgy osztrák partnercégünk közel 20 évvel ezelőtt, hogy az innovatív termékeik nagy részét ebből az egyedülálló alapanyagból gyártják.

Végül is kerítést egyszer vásárol az ember életében! Ezért az Ön álomkerítésének minősége és egyedisége számunkra a legfontosabb. Hosszú évek tapasztalata alapján annyira meg vagyunk győződve alumínium kerítéseink kiváló minőségéről, hogy a termékeink alumínium profiljaink felületkezelésre 15 év garanciát adunk. Ezzel garantáljuk a legjobb értéktartást és a leghosszabb élettartamot a piacon. Az alumínium kerítéseknek számos előnye van a fa kerítésekkel szemben. Mi tehát azt mondjuk: legyen a kerítéselem fém anyagból! Eláruljuk, hogy miért gondoljuk így!

alumínium kerítés számos előnnyel
A sokoldalú könnyűfém: az alumínium, melyből akár időtálló alumínium kerítés is épülhet otthona tökéletes körbekerítéséhez!


AZ ANYAGOK TULAJDONSÁGAI: ALUMÍNIUM VS. FA

VALÓDI FA KERÍTÉSELEMEK

A fa egy stabil és ellenálló építőanyag. Azonban szerves eredete miatt csak korlátozott az élettartama és idővel megváltoznak a külső tulajdonságai. Bizonyos esetekben – legyen szó egy szép fa bútorról - a fa anyagának különböző érési folyamatai még előnyös esztétikai tulajdonságokkal is felruházhatják az adott bútordarabot, hiszen az idő múlásával egyre karakteresebbé tehetik annak felületét. Azonban például egy fa kerítés esetében, amely gyakorlatilag éjjel-nappal ki van téve az időjárási viszontagságoknak – beleértve az évszakok tréfás szeszélyeit - már nem feltétlenül előnyös választás.

 • A fának megvan az a tulajdonsága, hogy nedvesebb légköri viszonyok között újra nedvességet vesz fel. Ezt a jelenséget a hétköznapi életben úgy nevezzük, hogy megdagad a fa. Ha pedig ez tartósan fennáll, akkor az eközben fellépő erők és elmozdulások az anyag belsejében olyan feszültségeket generálnak, melynek eredményeként végül el is repedhet a fa. Ahhoz, hogy ezt elkerüljük, olyan helyen kell tárolni az anyagot, ahol nem éri nedvesség. Egy fa kerítés esetében azonban ez teljes mértékben kivitelezhetetlen. 
 • Magas hőmérséklet , nedvesség hatására a fa ideiglenesen veszíthet rugalmasságából, vetemedhet. Ez pedig egyet jelent azzal is, hogy a fa kerítésünk meghajlíthatóvá válik, és egy új – számunkra nem feltétlenül kedvező – alakban nyerheti vissza eredeti merevségét. A maradandó deformációval pedig a tulajdonosok nem sok mindent tudnak kezdeni azon kívül, hogy új kerítés után néznek. 
 • Szintén nagyon káros a napfényből érkező UV-sugárzás , melynek hatására a fa felülete kifakul, megszürkül, anyaga pedig törékennyé válik.
 • Itt pedig a történet még nem ért véget, hiszen a fa kerítés tulajdonosoknak a kártevők jelenlétével is meg kell birkózni. Ezeket együttes néven biológiai károsító tényezőknek is nevezzük. A különféle farontó gombák, baktériumok, rovarok szinte mágnesként tapadnak a fa sejtjeiben található cukrokra, keményítőkre, fehérjékre, hiszen táplálékként szolgálnak nekik. A valódi fa tehát sajnos ki lesz téve a betegségeknek, és még a kellemetlen szuvasodással is számolnunk kell.
 • Minden fa kerítést illetve azok egyes részeit idővel ki kell cserélni. Tény az is, hogy egy stabil fa kerítéshez elengedhetetlenek a különböző vas alkatrészek, mint a szegek és csavarok, amelyek néhány év alatt a festékréteg alatt el kezdenek rozsdásodni és a korrózió miatt az anyagok védtelenné válnak az időjárás káros hatásai ellen.

Az alumínium sűrűsége 2,6-2,8 g/cm3, ami körülbelül egy harmada az acél sűrűségének. A kis tömege ellenére nagyon nagy teherbírású az alumínium. Ezen kívül az extrém -80 és +150 °C hőingadozásnak is ellenáll anélkül, hogy megváltoznának az anyag tulajdonságai. Sőt rendkívüli hidegben az alumínium még keményebbé, ellenállóbbá válik. Az alumínium a fával szemben rostmentes, ellenáll az UV sugárzásnak, meglehetősen hosszú élettartamú mindenféle minőségbeli romlás nélkül és 100 % újrahasznosítható!


alumínium kerítés nagy színválasztékban
A fa egy stabil és ellenálló építőanyag, azonban nem árt megismerkedni egy alumínium kerítés időtállóságával!

ALUMÍNIUM KERÍTÉS ELEMEK

Megfelelő felületkezeléssel habár sokat tehetünk azért, hogy a fából készült kerítésben sokáig örömünket lelhessük, egy költséges, fáradságos és folyton ismétlődő munkafolyamatról lesz szó. Az imént említett problémák az alumínium esetében azonban még csak fel sem merülhetnek. Az alumínium sűrűsége 2,6-2,8 g/cm3, ami körülbelül egy harmada az acél sűrűségének. A kis tömege ellenére nagyon nagy teherbírású az alumínium. Ezen kívül az extrém -80 és +150 °C hőingadozásnak is ellenáll anélkül, hogy megváltoznának az anyag tulajdonságai. Sőt rendkívüli hidegben az alumínium még keményebbé, ellenállóbbá válik. Az alumínium a fával szemben ellenáll az UV sugárzásnak, meglehetősen hosszú élettartamú mindenféle minőségbeli romlás nélkül, 100 % újrahasznosítható és még rozsdamentes is! Így tehát, amennyiben a kerítéselem fém alapanyagból lát napvilágot, egy valóban kifizetődő választás elé nézhetünk.

AZ ALUMÍNIUM KARBANTARTÁSMENTES ÉS KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

 • VALÓDI FA KERÍTÉSELEMEK

Mint már említettük, a szabad téren elhelyezett fa termékek sajnos sok karbantartást, ápolást és ezzel együtt sok időt igényelnek. Ezek a nem megfelelő bánásmód mellett legtöbbször néhány év alatt tönkremennek. Különösen a nedvesség, a Nap UV sugárzása és a hőmérséklet-ingadozás mind negatívan befolyásolják a fa felületek optikai tulajdonságait, így ha fa kerítéssel kerítjük körbe otthonunk, akkor bizony előfordulhat, hogy akár évente kezelünk - avagy csiszolnunk, lakkoznunk vagy festenünk kell ahhoz, hogy visszanyerje eredeti állapotát és újra megfeleljen az igényeiknek, amely nem csak időigényes, de igen drága mulatság is.

 • ALUMÍNIUM KERÍTÉSELEMEK

A GUARDI alumínium kerítés elemek megjelenése egyet jelent azzal, hogy végre annak is lehet gyönyörű kerítése, aki nem szeretne foglalkozni a folyamatos felújítási gondokkal.  Az alumínium kerítés nem igényel karbantartást és teljesen ellenáll az időjárás káros hatásainak: egyszóval nem kell rendszeresen költeni rá, könnyen karbantartható és teljesen környezetbarát. Az alumínium kerítés jóvoltából nem kell többet tartanunk a kiadós esőzések miatti felázástól, a havazástól, a jégkároktól, a káros UV-sugárzás romboló tulajdonságától, és az idő előtti elszuvasodástól!

Hogy miben rejlik az időtállóság titka? Minden alumínium kerítésünk felülete gyárilag Nano technológiával impregnált. Ez azt jelenti, hogy minden egyes alumínium kerítés és alumínium erkélykorlát egy speciális, lakkvédő eljáráson megy keresztül. A felületet egy modern felületkezelő-berendezésben, külön a GUARDI cégnek tesztelt technológiával porszórják. A felületkezelés minőségét a Schweizer Salztest szigorú előírásai, valamint a Q-Lab Florida UV-tesztje garantálja. Minden Kerítéstrend alumínium kerítés minősége megfelel a támasztott követelményeknek, sőt meg is haladják azokat. Az eredmény pedig az, hogy a víz és a szennyeződések az alumínium profiljaink felületéről egyszerűen leperegnek és azok ezáltal tiszták maradnak. A Nano bevonatnak köszönhetően minden általunk forgalmazott alumínium kerítés különösen könnyen tisztítható a fa kerítésekkel szemben, így ezekkel az igazán nívós darabokkal, innentől kezdve akár egy életen át lekerülhet rólunk az a teher, hogy .egyáltalán hozzá keljen nyúlni a kerítésünkhöz! A GUARDI alumínium kerítés elemek tehát időtállóak, gondozásmentesek és utókezelést egyáltalán nem igényelnek. Egyszóval: egy megtérülő befektetés lesz. 

időtálló alumínium kerítés sokrétű felhasználhatóság
Fa dekoros alumínium korlát, gondos és biztonságos tervezéssel, csakis az Ön igényeihez szabva!


MEGJELENÉS ÉS DESIGN

 • VALÓDI FA KERÍTÉSELEM

Az esztétikai szempontok általában az első helyen foglalnak helyet, ha fa kerítés mellett dönt valaki. A természet közelsége szinte mindannyiunk számára fontos szempont, így nem meglepő, ha az otthonunk falain belül, vagy éppen kívül is natúr alapanyagokból készült elemekkel vesszük magunkat körbe. A valódi fa kinézete magával ragadó esztétikai élményt nyújt: a kellemes színek, a különböző irányú metszetek és erezetek teljesen egyedi képet mutatnak minden egyes darabon. A fánál a megjelenés illetve a mintázat a felhasznált fa fajtájától függ. Attól függően, hogy melyik fa család neve alatt, illetve hol cseperedett fel a fa, a színskála a világos színektől kezdve a sárgán és szürkén át, egészen a fekete árnyalatokig terjedhet. Ez a különösen nagy színgazdagság és rendhagyó formavilág pedig sok embert vonz, ha kerítés vásárlásról van szó. Egy festett, fa kerítés esetében azonban gyakran fel sem ismerhető, hogy milyen fából készítették.

 • ALUMÍNIUM KERÍTÉSELEM

A GUARDI alumínium kerítés elemek bátran veszik fel a versenyt a fából készült társaikkal, még akkor is, ha kinézetről van szó. Minden egyes fém kerítéselem úgy kerül ki a GUARDI gyártóüzeméből, hogy megszólalásig hasonlít az eredeti fára. Ezt a tulajdonságot annak köszönhetik a termékek, hogy egy speciális fa optikát kapnak a felületkezelés során. Nemcsak egy natúr színű fém kerítéselem fog majd díszelegni udvarunkon, de természetazonos megjelenést tudunk elérni: a különféle erezetek, jellegzetes kirajzolódások, nyomatok mind megjelennek majd a GUARDI fém kerítéselemek felületén. Olyannyira, hogy csak akkor derül majd ki, hogy nem valódi fa kerítésről van szó, ha megérintjük azt.

Az alumínium kerítések megjelenésének, stílusának csak a képzelet szabhat határt! Így tehát az alumínium kerítés akkor is tökéletes választás lehet, ha nem szeretnénk lemondani a fa kinézetről, de mégis egy akár életre szóló kerítéssel szeretnénk körbebástyázni otthonunkat, hiszen a famintás acél kerítés időtállóságban nem csak túlszárnyalja a hagyományos fa kerítést, de képes felvenni a versenyt az esztétikus fa kinézettel is! Ma már szinte minden formában, színben és mintázatban forgalmazunk GUARDI alumínium kerítéselemeket. Például a GUARDI fa hatású fém kerítéselemek 7 különböző fa optikával kerülnek legyártásra, így bárki megtalálhatja azt a megjelenést, amelyet elképzelt udvarára.  A fa mintázattól a kőhatású dekorokig szinte minden megálmodott effekt, mintázat megvalósítható ügyfeleink számára, mindezt ugyanolyan magas, GUARDI minőségben. Mindez különösen akkor játszik fontos szerepet, amikor már meglévő felületeket, struktúrákat egészítünk ki újakkal, így nem csak új kerítések megálmodásában, de régiek újragondolásában is otthon vagyunk! Sokféle szín- és típuskombináció lehetséges ezáltal az alumínium kerítések, korlátok és kapuk betétei esetében.

alumínium kerítés egyéb kiegészítő elemekkel
Alumínium balkonláda fa dekorral, hogy erkélye sokáig az otthona ékes díszítőeleme maradhasson!

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása