Kerítéstrend logó
Alumínium kerítés
hogy ne kelljen többé kerítést festeni!
Modern kerítések a Kerítéstrend kínálatából
Ebben a cikkben:

Családi ház, lakásfelújítás 2021-ben állami támogatással

2021. január 27.
427
Családi ház, lakásfelújítás 2021-ben állami támogatással

A szíve mélyén mindenki egy szép és korszerűen kialakított otthonról álmodik. A legtöbb ingatlan életében eljön az a pillanat, amikor igencsak ráférne egy felújítás, legyen az a lakáson belül, vagy éppen kívül. Így tehát a családi ház felújítás gondolata előbb- vagy utóbb, de terítékre kerülhet: összekoszolódik a fal, eltörik a járólap, új konyhabútorra lesz szükségünk, vagy csak a kerítés szorul majd egy komolyabb cserére. A mai gazdasági helyzetben nem könnyű előteremteni az ehhez szükséges összeget, azonban a lakásfelújítás támogatás 2021 bejelentésével úgy tűnik, hogy végre ránk mosolyoghat a szerencse.

MEKKORA A LAKÁSFELÚJÍTÁS TÁMOGATÁS ÖSSZEGE?

A lakásfelújítás támogatás 2021 egy olyan lehetőség, melynek igénybevételével a lakás felújításra, korszerűsítésre költött költségeinknek az 50%-át, de maximum 3 millió forintot térítenek majd vissza nekünk, állami támogatás formájában.

Fontos megemlíteni, hogy nem kötelező a teljes, maximum 3 millió forintos családi ház felújítás támogatás egészével élni, így akkora összegben is igénybe vehetjük, amennyire nekünk éppen szükségünk van. Az igénylés feltételeiről lentebb olvashat.

FELÚJÍTANA A HÁZ KÖRÜL? KORSZERŰSÍTENE VAGY CSAK ÉPÍTENE-SZÉPÍTENE? MOST MINDEZT FÉL ÁRON TEHETI MEG!

Gondolta volna?! A lakásfelújítás támogatás 2021 nem csak a házon belüli munkálatokra vehető igénybe, de a házon kívülre is! Ezt azt jelenti, hogy a támogatásra jogosultak:

 • új kerítéssel,
 • gépjárműtárolóval, nyitott gépkocsibeállóval,
 • térburkolattal, télikerttel, tetővel, napkollektorral, napelemes rendszerrel,
 • terasszal, loggiával, erkéllyel (erkélykorlát felújítás is),
 • és új előtetővel is gazdagodhatnak, mindezt 50%-os állami támogatással!

SZAVAZZON ÖN IS A PRÉMIUM MINŐSÉGŰ TERMÉKEKRE, ÉS A GONDOZÁSMENTES KIVITELRE! HA KERÍTÉSTREND, AKKOR MINŐSÉGBEN AZ ELSŐ!

A lakásfelújítás támogatás 2021 egy fantasztikus lehetőséget kínál mindazon családok számára, akik nem terveznek túladni ingatlanjukon, de szeretnének egy jóval szebb és komfortosabb életteret kialakítani maguknak. A lakásfelújítás támogatás csupán egyszer vehető igénybe, így nem árt jó minőségben és tartós megoldásokban gondolkoznunk. Ha igazán hosszú távon gondolkodik, akkor ne felejtsen el szétnézni a Kerítéstrend kínálatában! Családi ház felújítás a ház falain kívül is, 50%-os állami támogatással!

lakásfelújítás támogatás államilag
Kerítés csere, erkélykorlát felújítás? Családi ház felújítás 50%-os állami támogatással a ház falain kívülre is!

GONDOZÁSMENTES GUARDI KERÍTÉSEK A KERÍTÉSTREND JÓVOLTÁBÓL!

Lecserélné a már meglévő kerítését egy jóval modernebb és praktikusabb kivitelre? A GUARDI kerítés kínálatában biztosan nem fog csalódni!

Kiváló minőségű alumínium kerítések egész tárházával várjuk így több mint 25 féle típusból, és 250 RAL színvilágból találhatja meg az igazit, a letisztult stílustól kezdve a vidám vonalvezetéseken át egészen az ultramodern kivitelig! A GUARDI alumínium kerítések teljes mértékben gondozásmentesek: minden alkatrész időtálló alumíniumból készül, és a beépítéshez használt kötőelemeket is rozsdamentes acél tartja biztos alapokon. A GUARDI kerítések felülete gyárilag van impregnálva egy különleges Nano technológia segítségével. Ez a speciális lakkvédő eljárás és a 15 év cseregarancia a biztosíték arra, hogy végül igazán jól döntött! Felejtse el az évenkénti csiszolás, lakkozás és újrafestés rémisztő gondolatát és váltson Ön is gondozásmentes GUARDI kerítésre!

ALUMÍNIUM KERÍTÉSEK

GUARDI ERKÉLYKORLÁTOKKAL A MÉG BIZTONSÁGOSABB MINDENNAPOK FELÉ!

Erkélykorlát felújítás előtt áll? Prémium minőségű alumínium erkélykorlátok, egyenesen a GUARDI gyártóüzeméből az Ön otthonába! A nálunk kapható GUARDI erkélykorlátok nemcsak karbantartás-, és gondozás mentesek, de szinte bármilyen lakókörnyezetet azonnal stílusos megjelenésűvé varázsolnak át! Klasszikus kialakítás, ultramodern lamellák vagy luxus érzetű üvegfelület? Alakítsa át lakókörnyezete kinézetét drasztikus beavatkozások nélkül! Ha a biztonságra vonatkozó igényünk mellett az esztétikusság és gondozásmentesség is kiemelkedő szempont, akkor a GUARDI termékekkel megéri fontolóra venni az erkélykorlát felújítás gondolatát!

ERKÉLYKORLÁTOK

GUARDI KOCSIBEÁLLÓK, HOGY A CSALÁD AUTÓJA NE ÁZZON-FÁZZON!


kocsibeálló, erkélykorlát felújítás a GUARDI kínálatából
Cserélje le Ön is a már meglévő kerítését, erkélykorlátját vagy helyezze teljes kényelembe autóját akár 50%-os állami támogatással! Családi ház felújítás a minőség jegyében!

Túl költséges lenne egy garázs kiépítése vagy újabb autóval bővült a család? Van megoldás! Az ilyen esetekre kiváló alternatívát jelenthet egy GUARDI alumínium kocsibeálló is! Ezek a fedett kocsibeállók nemcsak egyszerű és nagyszerű használatot tesznek lehetővé, de még a kisgyermekek közelében is a legnagyobb biztonsággal használhatóak! A színterezett alumíniumból megálmodott GUARDI carport extrém stabilitást, gondozásmentes használatot és tökéletes elhelyezést nyújt szeretett gépjárműve számára! Szabja egyedi igényeihez a kocsibeálló kinézetét a több mint 250 féle RAL szín segítségével és teremtsen teljes összharmóniát az udvarán is!

KOCSIBEÁLLÓK

MIK A CSALÁDI HÁZ FELÚJÍTÁS TÁMOGATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI? CSALÁDI HÁZ FELÚJÍTÁS, 50%-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL!

FELTÉTELEK AZ IGÉNYLŐKRE VONATKOZÓAN:

 • Minden család egyszer élhet a támogatás igénybevételével.
 • Az igénylő köztartozás mentes legyen.
 • Az egyszülős családok is igénybe vehetik a támogatást: ha valaki egyedül nevel édesapaként vagy édesanyaként legalább egy gyermeket, akkor szintén élhet a lakásfelújítás támogatás lehetőségével.
 • Ebben az esetben az a szülő élhet a támogatással, amelyiknél nevelik a gyerekeket, ha viszont megosztoznak a gyermekek nevelésén, akkor a támogatás fele-fele arányban oszlik meg, de akár le is mondhatnak egymás javára az ő támogatási részükről.

FELTÉTELEK A GYERMEKEKRE VONATKOZÓAN:

 • Legalább egy gyermeket kell nevelnie vagy várnia a családnak.
 • A már meglévő gyermek max. 25 éves koráig igényelhetjük, abban az esetben, ha velünk együtt lakik, ha pedig várandós az édesanya az első gyermekükkel, akkor már a várandósság 12. hetétől kérhetjük a lakásfelújítás támogatás igénybevételét.
 • Ha gyermekgondozási díjat (GYOD) vesz valaki igénybe a gyermeke után, akkor már nincs életkori határ.

A lakásfelújítás támogatás Önnek is segítséget jelenthet
Felújítás előtt áll? Családi ház felújítás állami támogatással! A jó minőségű termékek és a tartós megoldások hosszútávon jóval kifizetődőbbek lesznek majd!

FELTÉTELEK A LAKÓHELYRE VONATKOZÓAN:

 • Már legalább 1 éve a támogatással érintett lakásban kell élnie a családnak kivéve, ha 1 évnél fiatalabb a gyermek, az édesanya várandós, vagy új lakásról van szó.
 • A pályázóknak az érintett lakásban, együttesen legalább 50%-os tulajdonhányaddal kell rendelkezniük.
 • Ha több lakásból álló osztatlan közös tulajdonban lévő ingatlanról van szó, az előírt tulajdoni feltétel teljesülését a támogatással érintett ingatlanrészre vonatkozóan az igénylő által benyújtott használati megállapodás vagy bírósági ítélet alapján is meg kell vizsgálni.

FELTÉTELEK A JOGVISZONYRA VONATKOZÓAN:

 • Legalább 1 éves társadalombiztosítási jogviszonnyal kell rendelkezni, amely maximum 30 napra lett megszakítva az elmúlt 1 évben.
 • Ebbe beletartozik a minden típusú munkavégzésre, foglalkoztatásra irányuló magán- és állami alkalmazotti, szolgálati és egyéb jogviszony, szövetkezeti munkavégzés, a nyugdíj mellett történő munkavégzés, hallgatói vagy diplomás GYED időszakai, az álláskeresési támogatások időszaka, egyéni- vagy társasvállalkozás, egyházi szolgálati jogviszony, mezőgazdasági őstermelő, főállású kisadózó, állami projekt értékelő, belföldi-vagy külföldi munkaviszony, és köz- vagy felsőoktatási jogviszony is.
 • Szintén jogosult az, aki az igénylés napján már a hazai TB alá tartozik, de az elmúlt 1 évben valamely másik állam vagy nemzetközi szerződéssel létrehozott nemzetközi szervezet társadalombiztosítási rendszerének hatálya alá tartozott.
 • Nem igényelhetik a családi ház felújítás támogatás összegét azok, akik az igénylés előtti 180 napban közfoglalkoztatási jogviszonyban álltak.
 • Egyszülős család esetén, ha a szülő külföldön dolgozott, de az igénylés napján már hazai TB jogviszonnyal rendelkezik és olyan családok, ahol a szülők közül az egyik külföldön dolgozik, a másiknak viszont megvan a TB jogviszonya idehaza, szintén jogosult az igénylésre.

MILYEN MUNKÁLATOKRA LEHET IGÉNYBE VENNI A TÁMOGATÁST?

A jó hír az, hogy szinte minden otthonfelújítással kapcsolatos munkavégzésre igényelhetjük a családi ház felújítás támogatás összegét, így hát a kőművesmunkáktól kezdve a villany-és vízvezeték szerelésen keresztül, a háztartási gépek cseréjén és az energetikai korszerűsítésen át, egészen a házon kívüli felújításokig: kerítés, erkélykorlát, kocsibeálló és előtető szerkezet építés. Ha egészen pontosak akarunk lenni, akkor a családi ház felújítás támogatás összesen 25 különféle építési tevékenységet foglal magában.

CSALÁDI HÁZ FELÚJÍTÁS A KERÍTÉSTREND SEGÍTSÉGÉVEL! MOST 50%-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL!

A családi ház felújítás gondolatával csak jól járhat! A nálunk elérhető, prémium minőséget képviselő GUARDI termékek így mindösszesen féláron tehetik szebbé és élhetőbbé lakókörnyezetét! Minden esetben számlát biztosítunk Önnek, amelyet a kifizetést követő 60 napon belül, de legkésőbb 2022. december 31-ig nyújthat be majd a Magyar Államkincstárnál! Éljen a lehetőséggel és keressen minket bizalommal!

KÉRJEN AJÁNLATOT AZ ÖN OTTHONÁRA SZABVA!

Bővebb információért illetve a lakásfelújítás támogatás feltételeinek teljes körű tájékoztatásáért kérjük, hogy látogasson el a http://www.magyarkozlony.hu weboldalra, ahol részletesen áttekintheti és letöltheti az erről szóló hivatalos tájékoztatót, vagy kattintson IDE!

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása