Kerítéstrend logó
Alumínium kerítés
hogy ne kelljen többé kerítést festeni!
Modern kerítések a Kerítéstrend kínálatából
Ebben a cikkben:

Előregyártott kerítés egyedi méretben, az Ön igényeire tervezve

2021. március 03.
511
Előregyártott kerítés egyedi méretben

Lecserélné a már meglévő kerítését egy sokkal modernebb kivitelre, de már előre szorong attól, hogy hetekig kerítés nélkül marad majd? Belefáradt abba, hogy a kezdetekben gyönyörűen pompázó fa kerítését évente újra kell csiszolni, lakkozni és festeni?  A GUARDI előregyártott kerítés segítségével minden ilyen gondja egy csapásra megoldódik majd! 

A nálunk rendelt termékek teljesen egyedi méretben kerülnek legyártásra a GUARDI gyárában az Ön igényeinek megfelelően és már a kész, gondozásmentes kerítést visszük el otthonába azonnali beépítésre.

ALUMÍNIUM KERÍTÉS, AVAGY AZ ELÉRHETŐ LEGJOBB VÁLASZTÁS

Az alumínium kerítés hallattán sokan elsőre leginkább valami régi épülethez használt, elavult dróthálóra asszociálnak. És hát valljuk be őszintén, egy unalmas kerítés talán a legutolsó dolog, amit az udvarunkon szeretnénk viszontlátni. A valóság azonban ma már teljesen mást mutat. Az alumínium az egyik legjobban formálható, és ezzel együtt a ma elérhető egyik leginnovatívabb anyagtípus, így a legnagyobb cégek is előszeretettel használják fel a legnívósabb kerítéseik elkészítéséhez. Nincs ez másként a GUARDI előregyártott kerítés esetében sem, hiszen az alumínium felhasználásával nem csak környezetbarát, de időtálló és esztétikailag is kiváló kerítések láthatnak majd napvilágot.

előregyártott kerítés 1 napos beépítéssel
A GUARDI alumínium kerítéssekkel a beépítésre sem lesz gondja! A Kerítéstrendnél nem csak megtervezzük és legyártjuk álmai kerítését, de a helyszínen be is építjük azt!

FÁNAK KINÉZŐ KERÍTÉS TELJESEN ALUMÍNIUMBÓL?! MÁR LÉTEZIK!

A fa anyag még mindig nagyon népszerű választás, ha kerítésről van szó. Ez talán nem is meglepő tekintve, hogy a legtöbb ember szeretné magát körbevenni olyan dolgokkal, amelyek a lehető legközelebb hozzák a természethez. Amíg egy gyönyörű fa bútornak még „jól is áll” a fa természetes érési folyamata, addig egy kerítésnél ez már egyáltalán nem mondható el. A portánkat körülölelő kerítés gyakorlatilag éjjel-nappal ki van téve az időjárás viszontagságainak, így nem csak ázik, fázik, de folyamatosan sérül is. De akkor mi lehet a megoldás, ha nem szeretnék lemondani a fa kinézetéről azonban a karbantartással sem szeretnénk bajlódni? 

A GUARDI alumínium kerítés tökéletes megoldást kínál ennek áthidalására, hiszen fa hatású fém kerítések közül is válogathatunk kínálatában. Habár ezek a típusok tetőtől talpig alumíniumból épülnek fel, a lenyűgöző fa optikának hála már a megszólalásig hasonlítanak az eredeti fára. Ráadásul a nálunk alkalmazott technológia óriási különbséget mutat a magyar piacon elérhető termékekhez hasonlítva. A kivételesen élethű hatás elérése jelentősen munkaigényesebb, így az alaptermékekhez képest magasabb felárral kell számolnunk, ha ebbe a típusba szeretünk bele.  

A GUARDI fa hatású alumínium kerítéseivel nemcsak életre kelthetjük a fa kerítés illúzióját, de a hagyományos fa anyag használatának minden más kellemetlen velejárójától is megszabadulhatunk.

a GUARDI gyárában előregyártott kerítés prémium minőséget képvisel
Ön el tudná dönteni, hogy fa vagy alumínium kerítést lát? Ha prémium minőséget keres, akkor nálunk a legjobb helyen jár!

GONDOZÁSMENTES KIVITEL AKÁR EGY EGÉSZ ÉLETEN ÁT!

Miért pazarolná a legszebb napjait kerítéskarbantartásra, ha van egy olyan típus, amellyel teljesen gondozásmentes használatot tehetünk lehetővé? A GUARDI gondozásmentes kerítés minden eleme időtálló alumínium és a beépítéshez használt kötőelemeket is rozsdamentes acélból alkotjuk meg. Ennek köszönhetően az alumínium kerítések akár 10 év múlva is ugyanúgy festenek majd, akárcsak a beépítésük első napján, ez pedig egy igen költséghatékony megoldást jelent nekünk hosszú távon. A GUARDI kerítések kiválóan ellenállnak az időjárás viszontagságainak, és mindössze annyi „gondunk” lesz velük, hogy időnként megtisztítsuk a portól. 

Ha a tökéletességre törekszik, akkor nyugodt szívvel válassza a GUARDI gondozásmentes kínálatát, mindezt tetőtől-talpig alumínium kivitelben!

ALUMÍNIUM KERÍTÉSEK

GUARDI ELŐREGYÁRTOTT KERÍTÉS: ÍZLÉSES KIALAKÍTÁSOK, KIFINOMULT MEGOLDÁSOK, SZÉLES TERMÉKVÁLASZTÉK

A GUARDI előregyártott kerítés kínálatát gazdag forma- és színválaszték jellemzi, így a folyamatosan bővülő kollekcióban szinte nincs olyan ember, aki ne találna az igényeihez és elvárásaihoz passzoló típust. A GUARDI kerítéskínálatával a lehetőségek tárháza szinte végtelen: választhatunk fa hatású típusokat, letisztult, minimalista designt, vagy lineáris elrendezésű típust is, ahol a lamellák felhelyezhetők hézagosan, kisebb vagy nagyobb távolságokban, vagy akár teljesen zártan is. A GUARDI széles választéka lehetővé teszi, hogy a GUARDI kerítését az otthona és külső környezete kinézetéhez tudja igazítani. Klasszikus és időtálló, különleges antikhatású, vagy csak ultramodern vonalvezetésű? Kívánsága számunkra parancs! Találja meg kedvencét a több mint 30 féle stílus és a 250 egyedülálló RAL színvilág közül! Felkészült a válogatásra? Tekintse meg az elérhető katalógusunkat online!

KATALÓGUSUNK

ÖSSZHARMÓNIÁBAN A LAKÓKÖRNYEZETTEL

Szeretné, ha a választott kerítése teljes összharmóniában tündökölne a ház többi részével is? Ha a Kerítéstrend mellett teszi le a voksát, akkor nem csak egy szuper tartós kerítéssel gazdagodhat az udvarán, de a hozzá színben és stílusban is azonos kapu vagy erkélykorlát legyártását is kérheti! Az általunk legyártott GUARDI alumínium kerítések már önmagukban is egy nagyon impozáns megjelenést tesznek lehetővé, de ha még ez sem volna elég, akkor különféle díszítő és kiegészítő elemekkel is remekül kombinálhatóak (pl. tetszetős virágosládák).

előregyártos kerítés széles választékban
A GUARDI gazdag választékában szinte bárki megtalálhatja majd az ízlésének és igényeinek leginkább megfelelő típust, de akár egyedi igényeket is teljesítünk!​

MIÉRT A GUARDI ELŐREGYÁRTOTT KERÍTÉS?

Sokan teljes joggal ódzkodnak egy új kerítés építésének gondolatától, hiszen ez a legtöbb esetben akár napokig, hetekig tartó munkálatokat jelenthet a leendő tulajdonosok számára. És hát valljuk be őszintén, egy stabil védőháló nélkül nem csak az értékeinket és otthonunkat nem éreznénk biztonságban, de a saját és családunk testi épségét sem. Lecserélné a már meglévő kerítését, azonban visszatartja a gondolat, hogy akár hetekig nem lesz majd új otthona körül? A Kerítéstrend elhozza Önnek a tökéletes megoldást!

A Kerítéstrend GUARDI előregyártott kerítés kínálata egy gyorsan beépíthető, biztonságos és nem utolsó sorban, esztétikus kerítést kínál Önnek! Az előregyártott kerítés nem csak évekig hű társként szolgál majd portája körül, de a telepítés szinte minimális időt vesz igénybe. Hogy pontosan mennyit is?

EGY KERÍTÉS, AMELY 1 NAP ALATT BEÉPÍTÉSRE KERÜL!

Amíg mások a helyszínre érkezve kezdik csak el méretre szabni és kialakítani a kívánt kerítést, addig a GUARDI valami egészen különleges ötlettel áll elő. A GUARDI kerítés a legtöbb esettel ellentétben nem a helyszínen kerül végleges kialakításra, hanem még a beszerelés előtt megtörténik annak legyártása. Ez a lépés a GUARDI részéről lehetővé teszi számunkra azt, hogy az új kerítésünk azonnal beszerelhető legyen a telepítéskor. Ezáltal nem csak a leendő tulajdonos lesz nyugodtabb, de a szakemberek szempontjából is jóval előnyösebb, hiszen kerítése mindösszesen 24 óra alatt beépítésre kerül majd. Egy előregyártott kerítés nagyban megkönnyíti a helyszíni munkát is, hiszen semmi szükség nincs a hosszadalmas méricskélésekre, tervezgetésekre, igazgatásokra, így a téli időszakban sem jelent gondot az Ön kerítésének beépítése. A GUARDI előregyártott kerítés feleslegessé teszi az ideiglenes kerítés építését is.

előregyártott kerítés szakszerű és gyors beépítéssel 
A GUARDI 24 óra leforgása alatt beépíthető kerítéseivel mindenki jól járhat. A kivitelezést végző szakembereink rekord idő alatt végeznek majd otthona körül!

Ha a GUARDI mellett teszi le a voksot, akkor a kerítése a leginnovatívabb megoldások és legújabb gyártástechnológiák szerint készül majd el, így minden igényt kielégít majd. Az előregyártott kerítések egyenesen a GUARDI gyártóüzeméből érkeznek meg az Ön otthonába, mindezt úgy, hogy nem csak a legszigorúbb biztonsági előírások mentén kerülnek legyártásra, de a lehető legjobb minőségben készülnek el. A GUARDI gyártóüzemében a kerítések elemei külön-külön kerülnek legyártásra, így a végeredmény nem csak profi és minőségi lesz, de nagyon egyenletes megjelenésű is. A gyári környezetben történő előregyártás segítségével pedig nem lesz felesleges felfordulás, rendetlenség és felhalmozott szemét az udvarán.

AZ ELŐREGYÁRTOTT KERÍTÉSHEZ TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁS IS JÁR!

Cégünknél teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Az ingyenes helyszíni felmérés* során szakembereink gondosan leveszik a méreteket annak érdekében, hogy a helyszínre szállítás során már csak beépíteni kelljen majd a kerítését. A mm pontos méretek felvétele után, Önnek mindösszesen 6-8 hetet kell majd várnia az elkészült kerítésére. A gyártást követően pedig a kerítését egy komplett rendszerben, minden tartozékával együtt szállítjuk el Önhöz.  A kerítést azonban nem csak lerakjuk a helyszínen, hanem saját szakmai csapatunkkal be is telepítjük udvarára, sőt még a kapuelektronika bekötése és szakszerű beüzemelése miatt sem kell aggódnia! 

*Kizárólag megrendelőinknek! Megrendelés esetén a helyszíni felmérés díja levonásra kerül.

Felkeltette érdeklődését az előregyártott kerítés? Bízza a kerítéssel kapcsolatos gondjait a Kerítéstrend csapatára, és gyönyörködjön sokáig újdonsült kerítésében!

Kérjen ajánlatot most!
06 70 881 8101
info@keritestrend.hu

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása