Kerítéstrend logó
Alumínium kerítés
hogy ne kelljen többé kerítést festeni!
Modern kerítések a Kerítéstrend kínálatából
Ebben a cikkben:

Gondozásmentes kerítés alumíniumból

2020. október 02.
359
Gondozásmentes kerítés alumíniumból

Ha még csak mostanában fog felépülni álmai családi háza, vagy csak egy új kerítésre lenne szüksége, akkor a lakóház ízléses kialakítása mellett, az azt körülölelő udvarra is nagy hangsúlyt kell fektetnünk: csak így érhetjük el, hogy végül az egész kinézet egy harmonikus összképpé formálódjon át. A telekhatár kijelölésére érdemes olyan kerítésben gondolkodni, amely nem csak, hogy minden tekintetben megfelel majd, de számos egyedülálló előnnyel emelkedik ki a többi választás közül: ilyen például egy GUARDI alumínium gondozásmentes kerítés.

GONDOZÁSMENTES ALUMÍNIUM KERÍTÉSEK

AZ IGAZIT KERESI? GONDOZÁSMENTES KERÍTÉS A KERÍTÉSTREND JÓVOLTÁBÓL!

A jelenlegi piacon körülnézve, rengeteg típusú kerítéssel találhatjuk magunkat szembe, így elsőre teljesen természetes, ha hirtelen azt sem tudjuk, hogy melyik választás lenne számunkra a legideálisabb. A telekhatárok egyértelmű és biztonságos kijelölése nélkül nem csak, hogy nem éreznénk családunkat és értékeinket biztonságban, de a körülöttünk lakókkal is könnyen konfliktusba kerülhetnénk. Így tehát egy stabil és minden szempontból megfelelő kerítés építése elengedhetetlen lesz majd a mindennapi életünkhöz.

A kerítések készülhetnek fából, kőből, téglából, lécekből, alumíniumból, vagy akár kovácsoltvasból is. Azonban mivel jó esetben kerítést egyszer csináltat az ember, így érdemes alaposan megfontolnunk a döntésünket: a GUARDI alumínium gondozásmentes kerítés kollekciója már első ránézésre is egy lehengerlő választás! Az alumínium gondozásmentes kerítés típusok nem csak, hogy remekül beleillenek majd bármilyen lakókörnyezetbe, de a gondozásmentes kivitelnek köszönhetően, hosszú távon sokszorosan megtérülnek majd.

MIÉRT PONT AZ ALUMÍNIUM KERÍTÉS MELLETT TEGYE LE A VOKSÁT?

Jó esetben, egy új kerítés hosszú évtizedekig lesz majd ékes dísze udvarunknak. Így tehát, ha biztosra szeretnék menni a választást illetően, nem érdemes elhamarkodni a döntésünket.

Ha elvesztünk volna a kerítés típusok sokaságában, vagy egyelőre még ötletünk sincs, hogy melyik anyag mellett tegyük le a voksot, érdemes fontolóra vennünk, hogy milyen igényeink vannak a kerítést illetően, mik az elképzeléseink, majd mindezt összevetni a lakókörnyezetünk adottságaival. Az alumínium kerítések, az elmúlt években hatalmas népszerűségre tettek szert, ami nem is csoda, hiszen számos egyedülálló előnnyel kecsegtetnek a vetélytársaikhoz képest. Kíváncsi rá, hogy mitől válik egy elsőre egyszerűnek tűnő alumínium kerítés, az egyik legjobb választássá? Olvasson tovább!

Gondozásmentes kerítés a Kerítéstrend jóvoltából
Új kerítés után nézelődik? Mindenképpen érdemes szétnéznie a GUARDI alumínium gondozásmentes kerítés kollekciók birodalmában!

  • EGY ALAPANYAG, DE SZÁMTALAN STÍLUSÚ KIALAKÍTÁS!

Ha a kerítések esztétikusságáról van szó, akkor az alumínium az az anyag, amiről biztosan elmondható, hogy rendkívüli sokszínűségének köszönhetően, nagyon népszerű lett az utóbbi években. A hatalmas kínálatot elnézve nem csak, hogy tökéletesen beleillik majd bármilyen lakókörnyezetbe, de szinte mindenféle stílusban elérhető: a letisztult, minimalista stílustól kezdve a bohókásabb vonalvezetéseken át, egészen az ultramodern stílusokig! Így tehát nem csak számtalan típus és stílusirányzat közül válogathat nálunk, de családi házakhoz, társasházakhoz vagy ipari környezethez is találhat megfelelőt!

Az otthonunk az a hely, ahol gondtalanul megpihenhetünk: ehhez a tökéletes kényelemhez nagyban hozzájárul a privátszféra is, melynek megteremtéséhez egy biztonságos kerítés elengedhetetlen lesz. Ha mi sem szeretjük a szomszédból vagy közvetlenül az utcáról érkező kíváncsi tekinteteket, akkor már lehetőségünk nyílik olyan kerítést választani, amely belátásgátlással védett. Különösen igaz ez akkor, ha medencével rendelkezünk kertünkben, állattartással foglalkozunk vagy csak közeli barátaink igen gyakran a kertünk látogatói. A GUARDI vízszintes lécezésű, lamellás alumínium kerítésével szabadon dönthetünk arról, hogy mekkora hely legyen a lécek között, avagy mennyire lehessen ki- vagy belátni a kerítésen át. Ha a tökéletes magánszférára szavazunk, akkor választhatunk teljesen fedett lamellás típust is. Érdekli az egyedülálló GUARDI kollekció többi tagja is? Nézzen szét a GUARDI gondozásmentes kerítés kínálatában, és válogasson kedvére a számtalan szín és kialakítás közül!

  • A HAGYOMÁNYOS FA KERÍTÉS TÖKÉLETES ALTERNATÍVÁJA!

Foggal-körömmel ragaszkodik a természetes fa kinézethez, azonban nem szeretne sok energiát és pénzt beleölni az évenkénti karbantartásba? A megoldás már megszületett! Fa hatású gondozásmentes kerítés a Kerítéstrend jóvoltából!

Kétség sem fér hozzá, a hagyományos fa kerítések még mindig nagyon közkedvelt választások, azonban a fa természetes érési folyamatának köszönhetően, folyamatos törődést igényelnek: évenként újra kell csiszolni, lakkozni és festeni a fa kerítéseket annak érdekében, hogy minél több ideig megőrizzék eredeti szépségüket. A rendszeres karbantartás nem csak sok időt emészt fel, de extra költségekkel is járhat, ami viszont hosszútávon árnyékot vethet a megítélésünkre és a fa esztétikus látványára. Ennek áthidalására nyújtanak tökéletes megoldást a GUARDI fa hatású alumínium kerítések, amelyek a speciális fa optikának köszönhetően, megtévesztésig hasonlítanak az eredeti fára, anélkül, hogy magukban hordoznák annak karbantartás fáradalmait.

Gondozásmentes kerítés egyenesen a GUARDI gyárból!
Gondozásmentes kerítés az Ön elképzelései szerint, egyenesen a GUARDI gyárából!

TELJES VÁLASZTÉKUNK

  • GONDOZÁSMENTES KIVITEL, HOSSZTÁVÚ ÉLETTARTAM!

A GUARDI alumínium gondozásmentes kerítés típusokkal nyugodtan hátra dőlhet! Nem kell többé a karbantartással, az évenkénti újracsiszolással, lakkozással vagy festéssel foglalatoskodnia. A hagyományos fa kerítéssel ellentétben, teljesen ellenáll az időjárás viszontagságainak: jöhet szél, eső, hóesés vagy csak egy perzselő nyári nap, egy alumínium gondozásmentes kerítés, akár hosszú évek múlva is ugyanúgy fest majd, mint amikor csak megvettük! Ráadásképpen, különösebb takarítási munkálatot sem igényelnek, így teljes mértékben gondozásmentesek.

És hogy mi a titka ennek a különösen ellenálló felületnek? A nálunk forgalmazott összes alumínium kerítés felülete gyárilag van impregnálva, egy úgynevezett Nano technológia segítségével. Ez a speciális lakkvédő eljárás a garancia arra, hogy a GUARDI alumínium kerítések teljes mértékben időtállóak és gondozásmentesek legyenek, és évek múlva is megőrizzék eredeti színüket és szépségüket! Dőljön Ön is hátra, és nézzen szét a GUARDI egyedülálló kollekciójában!

  • EGY IGAZÁN KÖRNYEZETKÍMÉLŐ MEGOLDÁS!

Az alumínium az utóbbi évtizedekben vezető szerepet töltött be az építőipari termékek között: felhasználási módja nem csak sokrétű, de kiemelkedően tartós is. Mivel nagyon könnyen megmunkálható anyagról van szó, így a legnagyobb cégek is előszeretettel használják ajtók, ablakok, korlátok, árnyékolók vagy csak a legmodernebb kerítések alapanyagául. Az alumínium anyaga tehát nem csak egyszerűen előállítható és könnyedén formálható is, de 100%-ban újrahasznosítható!

  • KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY!

Az alumínium kerítés nem csak az egyik legegyszerűbb, de messze az egyik legköltséghatékonyabb megoldás a kerítés problémánkra, abban az esetben, ha igazán hosszú távon gondolkodunk! A Kerítéstrendnél emellett különös figyelmet fordítunk arra, hogy vásárlóink meg tudják maguknak engedni az általunk forgalmazott kerítéseket, így ha a GUARDI termékek mellett dönt, akkor garantáltan egy költséghatékony megoldás elé nézhet majd!

KERÍTÉSTREND, AZ ÖN JÖVŐBELI KERÍTÉSÉNEK A MEGALKOTÓJA!

Még csak most építkezik és egy minden szempontból megfelelő kerítés után nézelődik, vagy csak lecserélné, régi, elavult kerítését? Nem szeretne minden évben a kerítés karbantartásával bajlódni, emellett pedig ugyanolyan fontos szempont a minőség és a kiváló ár-érték arány is? Akkor megtalálta a megoldást! Alumínium gondozásmentes kerítés, egyenesen a GUARDI gyártóüzeméből az Ön lakóotthonába! Minden egyes általunk forgalmazott kerítés, egy előzetes és ingyenes helyszíni felmérés* után, mm pontosan kerül legyártásra, így nem kevesebb, mint 24 óra alatt beépíthető! Felkeltette az érdeklődését? Ne késlekedjen velünk felvenni a kapcsolatot ahhoz, hogy Ön is GUARDI gondozásmentes kerítés tulajdonos legyen!

*Kizárólag megrendelőinknek! Megrendelés esetén a helyszíni felmérés díja levonásra kerül.

GONDOZÁSMENTES ALUMÍNIUM KERÍTÉSEK

NE PAZAROLJA AZ IDEJÉT KERÍTÉS KARBANTARTÁSRA! 

A fa kerítés igazi örökzöld választás, hiszen gyakorlatilag bármilyen stílusban megállja a helyét, és szívből jövő természetessége mindenkit levesz a lábáról.  Egy kerítés kiválasztásánál azonban nemcsak a jelenben kell gondolkodni, hanem hosszabb távon is. Ha Ön sem szeretné karbantartásra vesztegetni az idejét és pénzét, akkor bátran nézzen szét a GUARDI gondozásmentes kerítés kínálatában!

A FA A LEGSZEBB, DE LEGKÉNYESEBB KERÍTÉSTÍPUS

A kerítések a nap minden percében ki vannak téve a szélsőséges időjárási körülményeknek. Ez egy hagyományos fa modell esetében különösen balszerencsés helyzet, hiszen a felvizesedett fa idővel vetemedik, és korhadni kezd. Az előzőleg gyönyörűen lefestett felületek pedig idővel elkezdenek lepattogni. Sajnos számtalan olyan példát lehet látni, hogy takaros az udvar, gyönyörű a ház, de a kerítést megette az idő.
Egy elhanyagolt fa modell pedig minden csak nem esztétikus, hiszen egy rendezett porta biztosítéka egy ápolt és igényes kerítés. Arról nem is beszélve, hogy a kiálló szálkák és egyéb felületi sérülések miatt igen hamar használhatatlanná válhat. A kerítés felületeinek felújítását 2-3 évente célszerű elvégezni annak érdekében, hogy a fa ne károsodjon tovább. Megfelelő felületkezelés hiányában ugyanis, lehet bármilyen stabil szerkezete a kerítésnek, ha a fa lécek teljesen tönkrementek.

FA KERÍTÉSEK KARBANTARTÁSA: AZ ÖRÖKÖS KÖRFORGÁS

A fa modellek karbantartása mindig az alapos csiszolással kezdődik meg. A csiszolás során teljes egészében meg kell tisztítani a felületet az egyenetlenségektől, a kiálló szálkáktól, és a korábbi festékektől. A felületi hibák kijavítása után érdemes megvizsgálni a menthetetlennek tűnő kerítéselemeket is, hiszen meglehet, hogy bizonyos részek cserére szorulnak majd. Akkor végeztünk jó munkát, ha a kerítésen végighúzva a kezünket egy teljesen sima felületet kapunk. Ha megteremtettük a jó alapot a festéshez, akkor kezdetét veheti az alapozás, mellyel segítjük majd a festék tapadását. Figyelnünk kell arra is, hogy a léceket megóvjuk a különféle gombafertőzésektől. A festés során választhatunk vékony- vagy vastaglazúrt is. Habár a vékonylazúrral szembetűnőbb lehet a fa természetes szépsége, a finom réteg miatt hamarosan újra kell majd ismételni a festést.  

A fent leírtakból tehát tisztán látszik, hogy a fa karbantartása nemcsak időigényes feladat, de a pénztárcánkat sem kíméli.

időtálló fa hatású, gondozásmentes kerítések
A GUARDI kerítései minden kívánalmát felülmúlja!

A KÖZTES MEGOLDÁS: GUARDI FA HATÁSÚ FÉM KERÍTÉS

Kerítést úgy érdemes választani, hogy tisztában legyünk vele, hogy a közeljövőben mennyi karbantartást fog majd igényelni. Ha nem szeretnénk a fa természetes bájáról lemondani, akkor rengeteg időt és pénzt spórolhatunk meg egy GUARDI gondozásmentes kerítés választásával! A fa hatású modellek például megszólalásig hasonlít az eredeti fára, így bárki örömét lelheti benne, akik eddig kételkedett volna ebben. Mindösszesen egy egyszeri beruházással örökre leszámolhatunk a folytonos kerítés karbantartás gondjával. Elmondjuk, hogy miért!

Minden egyes GUARDI modell időtálló alumíniumból épül fel. Ez már önmagában is egy hihetetlenül tartós kialakítást eredményez, azonban a GUARDI szakemberei nem álltak meg ennyinél. A GUARDI alumínium modelljei egy speciális felületkezelésen mennek keresztül, ezáltal egy egyedülállóan stabil lakkréteggel látnak el minden egyes terméket. A felületkezelés végső lépéseként pedig egy leheletvékony, Nano réteggel is gazdagodnak a kerítések, amely a GUARDI saját fejlesztése. A felületkezelésnek köszönhetően tehát, a GUARDI termékei méltán érdemlik ki a gondozásmentes címszót. Remekül ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, hiszen gyakorlatilag leperegnek róla a szennyeződések. A GUARDI nagyon biztos a dolgában, ha gondozásmentes felületekről van szó. A GUARDI alumínium kerítések esetében 15 év garanciát kapunk a felületkezelésre.

A GUARDI termékei tehát nemcsak gondozásmentesek, de gyönyörű és ízléses megjelenést kölcsönöznek. Rengeteg színben és stílusban hozzáférhető, így bárki megtalálhatja a lakókörnyezetéhez megfelelő típust. Találja meg személyes kedvencét a jelenleg elérhető több, mint 30 féle stílusból, és 250 féle RAL színvilágból, vagy nézzen szét a lenyűgöző fa optikák között!

GONDOZÁSMENTES ALUMÍNIUM KERÍTÉSEK

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása