Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ipari kerítések

Rendezés:
Hosszú élettartam, sokoldalú felhasználhatóság, biztonság, esztétikus megjelenés a legkedvezőbb áron
0 Ft (0 Ft + ÁFA)

 

 


RÁCS KERÍTÉSEK

 

rácskerítés nagy területek hatékony bekerítéséhez

 

Egy biztonságos kerítésre, amellyel körbehálózhatjuk otthonunkat és stabilan védhetjük értékeinket, nem csak magánházak lakóinak lehet szüksége, de lakóparkok vagy ipari parkok körbekerítésére, vagy nagy kerületű sarokkert esetén is jól jöhet, melyre kiváló megoldást kínál egy hosszú élettartalmú GUARDI rács kerítés.

 

Ha rács kerítés mellett dönt, garantáltan hátradőlhet utána!

A rács kerítés lényegesen esztétikusabb, mint a hagyományosabb drótháló, de ennyiben azért nem merül ki az előnyök felsorakoztatása. A rácskerítés amilyen egyszerű, olyan nagyszerű: egy hagyományos fa kerítéssel ellentétben például teljes mértékben időtálló, és ha egyszer beépítjük, már nyugodtan dőlhetünk hátra, mivel szinte egy egész életen át nem kell többé hozzányúlnunk. A rácskerítés ellenáll az időjárás összes viszontagságának, hiszen nem árt neki a téli fagy vagy hóesés, nem bántja a több napon keresztül zuhogó eső, és nem fogja kikezdeni a minőségét a nap legerősebb sugara sem, így egy igazán hosszú élettartalmú befektetés.

A Kerítéstrend által forgalmazott GUARDI termékek minden téren az élvonalban járnak! A GUARDI kerítés rács anyaga tűzihorganyzással készül, mely során az acél terméket forró horganyfürdőbe merítve, a horgany egy erős és hatékony védőréteget képez az acél felületén, melynek eredményeként a tűzihorganyozott acél rekord ideig ellenáll majd a korróziónak. Ez egy kettős szimbiózist eredményez: amíg a festékréteg védi a horganyfelületet a korróziótól, a horganyréteg óvja a festékréteget a felhólyagosodástól. A tűzihorgonyozott acél önmagában is nagyon ellenálló, azonban egy PVC bevonattal szinte egy örök védelmet biztosít majd.

 

rácskerítés teljes befedéssel, a legjobb takarással

Válogasson kedvére a kiváló minőségű és nagyon kedvező áru kerítés rács típusaink közül, akár belátásgátlással és tegye le egy életre a kerítésépítés gondját!

 

Tegye esztétikusabbá lakóotthonát a rácskerítés legmodernebb színeivel!

A közhiedelemmel ellentétben a kerítés rács nem csak fém színű lehet: a rács kerítés amellett, hogy nagyon kedvező áru, többféle RAL alapszín közül választható ki, de igény szerint akár egyedi színben is rendelhető és egy immáron modern színvilággal, bárhová be tudjuk illeszteni!

Gondolta volna?! Ha rendelkezünk megfelelő alapszerszámokkal a szerszámosládánkban, és némi szakmai kézügyességben sem szűkölködünk, akkor a rácskerítés akár saját kezűleg is beépíthető!

A Kerítéstrendnél kapható GUARDI rácskerítéseket nem csak az alumínium kerítésekkel viaskodó minőségben szállítjuk, de az ipari rácskerítéseket zárttá is tudjuk tenni UV-álló befűző szalagokkal! Ezen felül személyi, kétszárnyú és még úszókapuk is kérhetőek alumínium keretbe foglalva, amely könnyed súlya ellenére, extrém stabilitást, és együtt egy komplett rendszert kínál! Ismerje meg Ön is minél előbb a GUARDI termékek nyújtotta minőséget, és keresse bátran a Kerítéstrend munkatársait!

 

Keresés