Kerítéstrend logó
Alumínium kerítés
hogy ne kelljen többé kerítést festeni!
Modern kerítések a Kerítéstrend kínálatából

KAPUK ALUMÍNIUMBÓL

Magyarország legnagyobb alumínium kerítés választékából Ön is garantáltan megtalálja az otthonához leginkább megfelelőt. A kiválasztott alumínium kerítéselemekhez, kerítesbetétekhez illetve kerítésmezőkhöz színben és stílusban illeszkedő alumínium erkélykorlát, lépcsőkorlát, teraszkorlát vagy franciaerkély is megtalálható kínálatunkban. Az épület, a kert és kerítés harmóniája fontos. Válassza ki kedvencét a klasszikus vagy modern stílus, vízszintes, átlós vagy függőleges alu profilelrendezés, 250 RAL szín vagy a természetes fahatású felületek között!

CSAK A KERÍTÉSTRENDNÉL 

LEGJOBB ÁR GARANCIA

SZAKSZERŰ ÉS GYORS TELEPÍTÉS

INGYENES FELMÉRÉS*

REJTETT, ROZSDAMENTES CSAVAROZÁS

15 ÉV GARANCIA

RÖVID HATÁRIDŐK

*Kizárólag megrendelőinknek! Megrendelés esetén a helyszíni felmérés díja levonásra kerül.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

- Alumínium kapukra, kerítésekre és korlátokra is!

Legjobb minőséget a legjobb áron – ez a Kerítéstrend filozófiája.

Garantáljuk, hogy az általunk forgalmazott minőséget sehol nem kapja meg kedvezőbb áron. Ha ennek az ellenkezőjét be tudja bizonyítani írásban, megvizsgáljuk az ajánlatát és alacsonyabb árat adunk Önnek.

LAKATOSRA ÉS VAS KERETRE NINCS SZÜKSÉG!

… legalábbis egy minőségi és gondozásmentes kerítéshez.

Kapuink minden alkatrésze a legjobb minőségű, korrózióálló alumínium ötvözetből készül. A rendkívül masszív, alumínium zártszelvény profilokat rejtett, rozsdamentes csavarozással rögzítik a gyárban a kiválasztott alu keretekhez. Tehát a Kerítéstrend nem alumínium profilokat, lemezeket forgalmaz a meglévő vas kapukeretekhez (kontaktkorrózió* veszélye), hanem egyedi méretre gyártott, gyárilag precízen összeszerelt és készre csomagolt, teljesen alumínium KÉSZTERMÉKet viszünk ügyfeleinknek. 
Két tetszőleges oszlop közé épített fix kerítéselemet kerítésmezőnek nevezzük. A Kerítéstrend alumínium kapui beépíthetők a legkülönbözőbb kő- és téglaszerkezetű, modern látszóbeton pillérek vagy alumínium oszlopok közé is. Azok az ingatlantulajdonosok, építtetők, akik egy hosszú élettartamú, teljesen gondozásmentes és könnyen tisztántartható kerítést szeretnének, teljesen alumínium kerítésrendszert vásárolnak. Tehát az alumínium kapukat is alumínium oszlopok közé építtetik be rendszerben.
A Kerítéstrend hosszú élettartamú és gondozásmentes, alumínium kapuinak a titka a professzionális felületelőkészítés és a felületkezelés. A szabadalmaztatott, nanotechnológiás szinterezésnek köszönhetően a Kerítéstrend alumínium kapuinak felülete 3x ellenállóbb az időjárás és környezet káros hatásaival szemben (pl. jégeső, fagy, UV sugárzás, karcolás, stb.), mint a hagyományos festéssel, porszórással kezelt felületek. 

VÁLASSZON A KAPUHOZ ILLŐ KORLÁTOT, KERÍTÉST!

Legnépszerűbb termékeink

Kérje ajánlatunkat!

Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!

KERÍTÉS KAPUK SZÉLES KÍNÁLATÁVAL VÁRJUK!

kerítés kapu ár számítás

Nem számít, hogy kertes- vagy lakóházról esetleg ipari telephelyről van szó, egy megfelelő és precízen összerakott kerítés kapu elengedhetetlen lesz számunkra. Ha még csak most építkezik vagy a már meglévő, esetleg elavult kerítés kapuját szeretné lecserélni egy megbízhatóbb kivitelre, akkor a Kerítéstrend pont ebben lesz majd segítségére! Az alumínium kerítések- és kapuk szakértőjeként, igyekeztünk olyan széles palettát kialakítani vásárlóközönségünk számára, hogy bárki könnyedén megtalálhassa a célnak legmegfelelőbb típust. Ennek tükrében számos személyi-, kétszárnyú- és úszókapuval láttuk el a piacot, amelyek egyenesen a GUARDI GmbH gyárából érkeznek meg az Ön lakóotthonába!

Karbantartásmentes fém kapu vásárlását tervezi? Érdemes szétnézni kínálatunkban!

SZEMÉLYI KAPU KÍNÁLATUNK


A rendelkezésre álló helyet, a használat gyakoriságát és célját figyelembe véve, különféle modern kapuk léteznek: a Kerítéstrend kerítés kapu kínálatát is e szerint állítottuk össze, így a praktikus személyi kapuk mellett, a klasszikus kétszárnyú kapuk és az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő úszókapuk is méltán foglalnak helyet.  A kerítés kapuk kiválasztása során - a saját igényeit és a lakókörnyezetének sajátosságait is teljes mértékben figyelembe véve - Ön határozhatja meg, hogy mekkora méretű legyen a kapu, milyen legyen a színe, stílusa, nyitási iránya, illetve, hogy tökéletesen megelégszik-e a manuális vezérléssel, vagy mindenképpen egy motorizált típust képzel el hozzá. Mindegyik kerítés kapu típus bármilyen, már meglévő kerítéshez hozzáépíthető és azzal színazonos kivitelben is kérhető!

modern kapuk igényes megjelenéssel
Modern kapuk egész tárházával, kiváló minőséggel és változatos stílusokkal várjuk az igazán hosszútávon gondolkodó ügyfeleinket! Ha Kerítéstrend, akkor megfizethető kerítés kapu ár!

Gondolta volna?! Ha sikerült dűlőre jutnunk a választást illetően, akkor a nálunk kapható kerítés kapuk mindegyike egyenesen a GUARDI GmbH gyárában kerül mm pontosan legyártásra, amely nem csak a kiváló minőségre és a hosszú távú élettartamra garancia, de a helyszínen történő szuper gyors beépítésre is! Érdemes azonban kiemelni, hogy ez csak akkor valósulhat meg ilyen eredményes formában, ha már az előzetes bejárás során is precízen mérjük fel a terepet. A helyszínre kiérkező kollégáink nagyon pontosan veszik le a méreteket, és szakértői szemmel vizsgálják át a leendő környezetet is. A legyártást követően minden GUARDI modern kapu egy komplett rendszerben érkezik meg a beépítés helyszínére, ezáltal pedig garantálni tudjuk ügyfeleinknek a nyugodt hétköznapokat. 

MI ALAPJÁN VÁLASSZAK, HA FÉM KAPU VÁSÁRLÁSA A CÉL?

HA ELSŐDLEGES SZEMPONT A GYORS ÉS BIZTONSÁGOS SZEMÉLYI ÁTHALADÁS!

A GUARDI személyi kapuk, avagy kiskapuk, funkciójukból adódóan tökéletesen megfelelnek egy biztonságos személyi átjárásra mind magánszemélyeknek, mind a céges élet szereplőinek, de kiskertek, nagyobb lélegzetvételű területek vagy közterek lezárásához is ideális választásnak bizonyulnak. Egy személyi kerítés kapu méretéből adódóan, egy remek megoldás a személyi forgalom áthaladásának megkönnyítésére, hiszen nem kell mindig a gépjárműforgalomra használatos nagykaput nyitogatnunk ahhoz, hogy csomagokkal felpakolva vagy egy biciklit áttolva is kényelmesen át tudjunk rajta haladni.

HA VAN ELÉG HELY A KAPU ELŐTT!

Egy GUARDI kétszárnyú kapu lehet a mi választásunk, ha elegendő hellyel rendelkezünk az udvarunkon a kapunyílás előtt, vagy esetleg egy már meglévő kiskapu nyílási szöge, vagy a kerítés tövében lévő helyhiány miatt nincs lehetőség egy akár több méter hosszú úszókapu beszerelésére. Az ilyen típusú kapuk esetében mivel csak a kapu nyílása előtt szükségeltetik helyet felszabadítnunk, a kapu tövében illetve közvetlen környezetében rengeteg hely marad ahhoz, hogy egy esztétikus kinézetű és egy életteli kertet alakítsunk ki maguknak.

kerítés kapu ár meghatározó tényezői
Ha a legjobb kerítés kapu ár után keresgél, akkor a Kerítéstrendnél jó helyen jár! Prémium minőségű GUARDI modern kapuk, elérhető áron!

HA A LEGMODERNEBB KIALAKÍTÁST KERESI!

A GUARDI úszókapu a jelenlegi piacon kapható egyik leginnovatívabb típus, ha a kerítés kapuk kínálatáról van szó: ez a kerítés tövében esztétikusan elrejtett sínrendszerrel rendelkező, és első ránézésre a föld felett néhány centiméterrel „lebegő” kapu teljesen biztonságos és problémamentes felhasználást tesz lehetővé. Még mindig vannak, akik összekeverik a tolókapuval, pedig egy jóval ígéretesebb kialakításról van szó. A tolókapu habár ugyanúgy a kerítés síkjában mozog, itt tényleges görgők vannak felszerelve a kapu aljára. Ennek a kivitelnek a hátránya, hogy hidegebb, fagyosabb időben például összefagyhatnak a görgők, és a szennyeződések is könnyen alá ragadhatnak. A másik hátránya, hogy tökéletesen síknak kell lennie a betonozásnak alatta. Ehhez képest egy modern kapu (úszókapu) gyermeki könnyedséggel úszik végig, hiszen nem szükséges hozzá semmilyen sín. 

Tekintse meg elérhető kínálatunkat, és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb kapu típust! A kapuk ipari méretben is rendelhetőek!

MIÉRT ELŐNYÖS, HA A MODERN KAPUK ALUMÍNIUMBÓL ÁLLNAK?

Az alumíniumból készült termékek az elmúlt években különösen nagy figyelmet kaptak. Habár a jelenlegi kínálatot megvizsgálva egyértelművé válik, hogy rengeteg féle felülettel találkozhatunk, még mindig a fém kapu győzedelmeskedik, ha időtálló használat a cél.  Az alumínium felület remekül bírja a gyűrődést: nagyon jól állja a sarat a külső környezeti behatásokkal szemben, nem deformálódik, nem vetemedik, nem dobja le magáról a festéket, és még hosszú évek múlva is úgy fest, ahogy a legyártás pillanatában – egyszóval karbantartásmentes. Ez jellemzi a GUARDI modern kapu kínálatunkat is. További jó hír, hogy a GUARDI modern kapuk esetében 15 év garanciát kapunk a felületkezelésre. Minden egyes termék egy speciális lakkvédő eljárással van gyárilag impregnálva, így még erősebbé válnak a felületek. 

MILYEN MEGJELENÉSEKBEN GONDOLKODHAT A KERÍTÉS KAPU ESETÉBEN?

Sokakban felmerül a kérdés, hogy mennyire számít a kerítés kapu megjelenése, hiszen a kerítéshez képest csak egy aprócska felületről van szó. Gondoljuk csak végig: órákat töltünk azzal, hogy kiválasszuk a ház homlokzat színét, mm pontosságúra nyírjuk le a pázsitot, törzsvendégek vagyunk a kertészetben, és pont a kerítés kapu kinézetére ne fordítanánk elég figyelmet, ha az udvarunkról van szó? Nagyon is számít a kapu kerítés megjelenése! Így válhat ugyanis az egész lakókörnyezet üdítően harmonikussá. A Kerítéstrend kínálatában igyekeztünk a lehető legszélesebb termékpalettával előrukkolni, már ami a felületek megjelenését, és a formavilágot illeti. A GUARDI modern kapuk esetében számtalan modell és 250 féle RAL szín közül találhatja meg a kedvencét. Ami pedig a legjobb az egészben, hogy a GUARDI törekedett az egységesség kialakítására, így a kapujához színazonos, modellazonos kerítésben, erkély-vagy teraszkorlátban is gondolkodhat. 

Legyen lakókörnyezete bármilyen megjelenésű, a klasszikus stílustól kezdve a különlegesebb kovácsoltvas kiviteleken át, egészen a legmodernebb stílusokig találhat magának kedvére valót, ha kerítés kapu vásárlása a cél!

KAPUAUTOMATIZÁLÁS VAGY SEM?!

A reggeli rutin felgyorsításához vagy csak a tökéletes kényelem megteremtéséhez érdemes fontolóra venni a kaputechnikát, hiszen aki egyszer megtapasztalja ennek páratlan előnyeit, biztosan nem akar majd többé a kézi vezérlésre hagyatkozni. Egy borongós, esős időben érkezik haza, csomagokkal felpakolva? Nem kell többé a kulcscsomónk összes kulcsa közül kibogarászni azt az egyet, amelyik a kaput nyitja! Ragadja meg a távirányítót és már nyitódik is nekünk a kapu, anélkül, hogy ki kellene szállnunk az autónkból vagy a ház előtt kellene ácsorognunk! Akkor is remek választás lehet, ha valaki érkezik hozzánk: ki sem kell tennünk a lábunkat a házból, nem kell a kapuhoz szaladgálni ahhoz, hogy beengedjük vendégünket, hiszen a lakás azon pontjából, ahonnan még érzékeli a jelet a kapu, kényelmesen kinyithatjuk számára.

Amennyiben Ön is nagy Igennel szavaz a kapuautomatikára, akkor nálunk a legjobb helyen jár! Kollégáink segítenek majd a megfelelő automatika kiválasztásában, és igény esetén be is kötik azt a helyszínen. Nem szükséges tehát külön szakértői gárdát felkérnie erre, hiszen egy kézben intézzük ezt is.

KAPUK AKÁR IPARI MÉRETEKBEN IS

Egy kerítés kapu megvásárlása nem hónapokra, hanem hosszú évekre szól, és egy ilyen döntés, hatással lehet a céges élet valamennyi szegletére. Ipari méretben gondolkozik? A Kerítéstrendnél örömmel készítjük el Önnek!

modern kerítés kapu

MODERN KAPUKKAL A KÉNYELMESEBB MINDENNAPOKHOZ

Egy ízlésesen megválasztott kapu pillanatok alatt villanyozhatja fel az egész épület kinézetét. Amellett, hogy hasznos kiegészítője lesz a mindennapjainknak, igazi értéket teremthet. Egy mai modern kerítés kapu választásával akkor is jól járhatunk, ha később eladásban gondolkodunk, hiszen növelhetjük vele ingatlanunk értékét. Ám azonban mivel egy hosszú távú befektetésről van szó, nem árt megfontolnunk döntésünket.

A megfelelő kaput kiválasztani már azért sem egyszerű küldetés, mert:

  • nagyon is számít a megjelenés,
  • nem árt, ha illik a már meglévő kerítéshez,
  • nem mindegy milyen típusú kapuról van szó,
  • nem mindegy, hogy mennyire lesz gondozásmentes a felület,
  • kihívás megtalálni a megfelelő méretet.

Habár a lista itt még nem ért véget, általánosságban ezek azok a szempontok, amelyeken már el lehet indulni, ha bizonytalanok vagyunk a kerítés kapuk kiválasztását illetően.

AMIKOR MINDEN PASSZOLNA, DE NINCS MEGFELELŐ MÉRET

Gyakran felmerülő probléma, hogy az ügyfélnek végre sikerül kiválasztani a kaput, azonban az első telefonos egyeztetés során derül fény arra, hogy csak lakossági méretben érhető el. Ez az eset sajnos nem egyedi, pedig ipari méretű kapukra is épp úgy szükség van, akárcsak a kisebbekre. Habár a lakossági felhasználás teszi ki a vásárlóközönség nagy százalékát, akadnak azért még olyan kivitelező cégek, ahol ennél nagyobb méretben is gondolkodhatunk. A Kerítéstrend kínálatában ipari méretű kapu is kérhető, így nem marad sokáig védőháló nélkül!

A kétszárnyú fém kapu esetében például akár 7 méter hosszú kivitelt is tudunk készíteni, szárnyanként 3-3,5 méter szélességben. De, ha inkább aszimmetrikus megoldásban gondolkodna, arra is van egy jó ötletünk. Egy bizonyos hosszúságú szárny mellé ki tudunk alakítani egy 1 méter széles kiskaput is, amelyen gyorsan és biztonságosan bonyolíthatja le a személyforgalmat.

Az úszókapu esetében sem lesz hiány az ipari méretekből, hiszen nálunk egyedülálló módon, akár 12 méter hosszú kivitelben is gondolkodhat!

MILYEN LEGYEN AZ IPARI KAPU?

Egy ipari méretű kapunak sokszor egészen más követelményeknek kell megfelelnie, mint a lakossági társának. Amíg az otthon kényelméből napjában csak egy párszor tesszük ki a lábunkat az utcára, addig egy ipari telephelyen akár több száz tehergépjármű is áthaladhat a kapun. A megnövekedett áruforgalom miatt pedig olyan kialakításra lesz szükség, amely ezt gond nélkül elbírja. Szinte elengedhetetlenné válnak az olyan ipari méretű kapuk, amelyek:

  • teljes biztonsággal használhatók,
  • segítenek az illetéktelen betolakodók távoltartásában,
  • elegendő helyet biztosítanak az áthaladásra,
  • hosszú távú és tartós kialakítást ígérnek,
  • megjelenésükben tükrözik a vállalat imidzsét.

Amennyiben úgy döntünk, hogy automatikával is felszereljük a kaput, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nagymértékben megkönnyítjük majd mindennapjainkat.

modern kapu kerítés kapu igényes kivitelben
Modern kerítés kapu beépítése a cél? Bátran kérje extra méretben!

KERÍTÉSTREND KÍNÁLATA: NEM CSAK LAKOSSÁGI ÜGYFELEKNEK!

A GUARDI gyártóüzemében a gyorsan fejlődő, innovatív technikai folyamatoknak hála, lehetőség nyílt az időtálló alumínium kapuk kínálatának bővítésére. A Kerítéstrendnél úgy alakítottuk ki a termékpalettánkat, hogy a lakossági ügyfelek mellett, a céges élet szereplőire is gondoltunk.

Innentől kezdve, akkor sem kell lemondanunk a legmodernebb típusokról, ha a méret tekintetében egészen más elképzelésünk támadt. Amennyiben egy igazán nívós minőségben gondolkodik, akkor ne felejtsen el szétnézni a GUARDI alumínium kapu kínálatában, hiszen a termékeinket ipari méretben is elkészítjük ügyfeleinknek!
A beépíteni kívánt kapu méretét több tényező is befolyásolhatja. Többek között az áthaladó járművek mérete, a teherforgalom üteme, és a rendelkezésre álló hely. A GUARDI úszókapuk akár 12 méteres hosszúságban is kivitelezhetők, a kétszárnyú kapuk pedig 7 méter szélességben, szárnyanként 3-3,5 méteres hosszúsággal!

GUARDI IPARI KAPUK LEHENGERLŐ MEGJELENÉSBEN

Talán keveseknek fordul meg a fejében, de az ipari méretű kapuknál sem szabad megfeledkezni a kinézetről. Egy modern külső jegyekben pompázó kapu sokat elárulhat a vállalat tulajdonosáról, de az érkező partnercégek első benyomására is jó hatással lehet. A Kerítéstrendnél jelenleg 250 féle RAL színvilág és számos modell közül találhatja meg a legjobbat!

A GUARDI alumínium kapuk semmiben nem különböznek a lakossági célra szánt termékektől, hiszen ugyanúgy garantálják a csendes, gyors és biztonságos működést. Nálunk az esztétikus megjelenésről sem kell lemondania, hiszen a klasszikus stílustól kezdve, egészen az ultramodern, távvezérlésű típusokig válogathat! A GUARDI ipari kapuk bizonyos modelljei akár személybejáróval is felszerelhetők, így nem csak a dolgozók mindennapjait könnyíthetjük meg, de biztonságos átjárást is kialakíthatunk. 

Karbantartásmentes kerítés kapuk után nézelődik? Merüljön el kínálatunkban!

ÚSZÓKAPU KÍNÁLATUNK

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása