Kerítéstrend logó
Alumínium kerítés
hogy ne kelljen többé kerítést festeni!
Modern kerítések a Kerítéstrend kínálatából

CSAK A KERÍTÉSTRENDNÉL 

LEGJOBB ÁR GARANCIA

SZAKSZERŰ ÉS GYORS TELEPÍTÉS

INGYENES FELMÉRÉS*

REJTETT, ROZSDAMENTES CSAVAROZÁS

15 ÉV GARANCIA

RÖVID HATÁRIDŐK

*Kizárólag megrendelőinknek! Megrendelés esetén a helyszíni felmérés díja levonásra kerül.

SZEMÉLYI KAPUK

A Kerítéstrendnél az összes kerítésmező típushoz stílusban és színben azonos személyi kapu is rendelhető. Így a kiskapu garantáltan illeszkedni fog a kerítés többi részéhez valamint az épület stílusához, színvilágához. Ön bármely kaputípust is választja, mindegyikre igaz, hogy rendkívül strapabíró és 15 év garancia jár hozzá.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

- Alumínium kapukra, kerítésekre és korlátokra is!

Legjobb minőséget a legjobb áron – ez a Kerítéstrend filozófiája.

Garantáljuk, hogy az általunk forgalmazott minőséget sehol nem kapja meg kedvezőbb áron. Ha ennek az ellenkezőjét be tudja bizonyítani írásban, megvizsgáljuk az ajánlatát és alacsonyabb árat adunk Önnek.

ALUMÍNIUM KAPUK EGY ÉLETRE

Lakatosra és vas keretre nincs szükség! … legalábbis egy minőségi és gondozásmentes kerítéshez.

Kapuink minden alkatrésze a legjobb minőségű, korrózióálló alumínium ötvözetből készül. A rendkívül masszív, alumínium zártszelvény profilokat rejtett, rozsdamentes csavarozással rögzítik a gyárban a kiválasztott alu keretekhez. Tehát a Kerítéstrend nem alumínium profilokat, lemezeket forgalmaz a meglévő vas kapukeretekhez (kontaktkorrózió* veszélye), hanem egyedi méretre gyártott, gyárilag precízen összeszerelt és készre csomagolt, teljesen alumínium KÉSZTERMÉKet viszünk ügyfeleinknek. 
Két tetszőleges oszlop közé épített fix kerítéselemet kerítésmezőnek nevezzük. A Kerítéstrend alumínium kapui beépíthetők a legkülönbözőbb kő- és téglaszerkezetű, modern látszóbeton pillérek vagy alumínium oszlopok közé is. Azok az ingatlantulajdonosok, építtetők, akik egy hosszú élettartamú, teljesen gondozásmentes és könnyen tisztántartható kerítést szeretnének, teljesen alumínium kerítésrendszert vásárolnak. Tehát az alumínium kapukat is alumínium oszlopok közé építtetik be rendszerben.
A Kerítéstrend hosszú élettartamú és gondozásmentes, alumínium kapuinak a titka a professzionális felületelőkészítés és a felületkezelés. A szabadalmaztatott, nanotechnológiás szinterezésnek köszönhetően a Kerítéstrend alumínium kapuinak felülete 3x ellenállóbb az időjárás és környezet káros hatásaival szemben (pl. jégeső, fagy, UV sugárzás, karcolás, stb.), mint a hagyományos festéssel, porszórással kezelt felületek.
Kertkapuink komfortosan, halkan zárnak, mint egy luxusautó ajtaja. Az alumínium személyi kapuk és méretes egyszárnyú kapuk esetében ez a gumiprofillal ellátott alumínium zárfogadóknak, míg az alumínium kétszárnyú kapuknál, úszó-/ tolókapuknál a gumírozott záróéleknek köszönhető. A gumírozott élek védelmet nyújtanak a kellemetlen becsípődések ellen is.

Alumínium személyi kapuink műszaki jellemzői:

 • anyaga masszív alumínium ötvözet
 • kapukeret és lamellák alumínium zártszelvényekből
 • rozsdamentes acél pántok színazonos alumínium pánttalpakkal
 • rozsdamentes, korrózióálló vasalatok
 • designer alumínium kilincsek
 • gumírozott, alumínium zárfogadó profil
 • rejtett, rozsdamentes acél csavarozás
 • hegesztésmentes kapukeret
 • szabadalmaztatott, nanotechnológiás felületkezelés
 • akár 4 m-es szárnyfesztávolság
 • betörés, lopás elleni védelemmel ellátva
 • 700.000 nyitás-zárásra tesztelve

Alumínium személyi kapuink előnyei:

 • hosszú élettartam
 • gondozásmentes
 • gyártás egyedi méretek alapján
 • gyárilag összeszerelve szállítjuk
 • könnyen tisztítható (Lótusz-effektus = vízlepergető felület)
 • minden alkatrész rozsdamentes, korrózióálló
 • alumínium kapukeretek a legnagyobb igénybevételre tesztelve
 • minden alumínium személyi kapunkhoz kapható stílusban, színben azonos alumínium kerítésmező, alumínium korlát, alumínium kétszárnyú kapu vagy alumínium úszókapu
 • halk, komfortos nyitás-zárás (gumiprofilok)
 • precízen, gyorsan telepíthető
 • kerítésoszlopok, pillérek kisebb terhelése (könnyebb az acélnál)
 • sérülés esetén könnyen cserélhető alkatrészek (hegesztésmentes)
 • 100 %-ban újrahasznosítható

Alumínium személyi kapuink alapfelszereltsége:

 • masszív 80/50 mm-es vagy 60/30 mm-es szinterezett alumínium kapukeret
 • szinterezett alumínium zártszelvény profilok
 • rejtett, rozsdamentes csavarozás
 • gyári összeszerelés (készterméket szállítunk)
 • szabadalmaztatott, nanotechnológiás felületkezelés (7 alapszín)
 • designer alumínium kilincsek (minimál szögletes vagy klasszikus gömbölyű kivitelben
 • cilinderbetét 3 db kulccsal
 • 2 db rozsdamentes acél pánt színazonos alumínium pánttalpakkal
 • 1 db színazonos alumínium pánttakaró
 • A2-es rozsdamentes acél kötőelemek (kő pillérekhez vagy alu oszlopokhoz rögzítéshez)
 • gumírozott, alumínium zárfogadó profil a halk záródáshoz

VÁLASSZON A KAPUHOZ ILLŐ KORLÁTOT, KERÍTÉST!

Legnépszerűbb termékeink

TEKINTSE MEG TOVÁBBI TERMÉKEINKET!

Kérje ajánlatunkat!

Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!

KISKAPU

kiskapu kerítésrendszerekhez

Egy tekintélyes kapu egyik kerítésrendszerből sem hiányozhat, melyhez szorosan kapcsolódik a kiskapu, avagy személybejáró is. Utóbbi kialakításával ugyanis nemcsak esztétikai, de funkcionális szempontból is egységes kerítéstrendszert tudhatunk a magunkénak. A gyalogoskapu felszerelése tehát azonnal észrevehető előnyökkel járhat, főleg akkor, ha gondozásmentes és minőségi elemekben gondolkodunk, akárcsak a GUARDI termékei!

Időtálló személyi kapuk, kerti kapuk? Ismerje meg kínálatunkat!

KATALÓGUSUNK

MI AZ A KISKAPU ÉS MIKOR VESSZÜK HASZNÁT?

A kerítésrendszerek egyik kulcseleme a személybejáró kapu. De kiskapu, kerti kapu, kerti ajtó, esetleg terasz bejáró néven is ismerhetjük, hiszen többféle célt is betölthet attól függően, hogy mire akarjuk használni. A Kerítéstrendnél kapható kiskapuk az erős felépítésükkel és tökéletes illeszkedésükkel egy igazán biztonságos használatot tesznek lehetővé. Nézzen szét kínálatunkban!

 • Személykapu

A leggyakoribb alkalmazása még mindig a kizárólag gyalogos közlekedésre szánt, jellemzően kompakt, kézi nyílással rendelkező személykapuk. Egy ilyen kapura a nap folyamán többször is szükség lehet, hiszen egyszerűen és biztonságosan áthaladhatunk rajta, anélkül, hogy a gépjárműforgalomra használatos kaput kellene nyitogassuk. Emiatt különösen ajánlott ipari környezetbe is, ahol fontos a személyi-és gépjárműforgalom biztonságos elkülönítése. 

 • Kerti ajtó a virágoskertnek

A kiskapuk remek funkcionális eszközök, hiszen lezárására is használhatjuk őket. Képzeljünk például magunk elő egy gyönyörű virágoskertet, amit a két kezünk munkájával teremtettünk meg. Nagyon hasznos lehet ilyenkor körbekeríteni a területét, főleg akkor, ha kiváncsiskodó négylábú jószágok is körülvesznek minket. A kerti kiskapu egyszerű és hatékony áthaladást biztosít a hátsó kertbe vagy a kis veteményesünkbe, mivel remekül szabotálja a védett rész megközelítését. 

 • Kerti kapu a hátsó kert leválasztására

Semmi sem fontosabb, mint szeretteink biztonságának garantálása. Éppen ezért lehet lényeges a hátsó kert leválasztása pl. a legkisebbek számára, hogy egy biztonságos és védett környezetet tudjunk nekik teremteni a játékhoz. A háziállatok szintén hajlamosak a kóborlásra, főként ifjabb korukban. A kiskaput is magában foglaló kerti kerítés lehetővé teszi, hogy a figyelmünk alatt tartsuk őket, na és persze távol az utca zajától, forgalmas főútvonaltól, netán kerti medencétől. A kerti kapu szintén jól jöhet közterületek esetében, például kisebb parkok, játszóterek, kutyafuttatók stb. elkerítésére.

 • Terasz kiskapu

A terasz akkor lesz igazán élhető, ha egy biztonságos védőháló fonja körül. Ha már azonban kerítésrendszerről van szó, akkor abból vétek lenne kihagyni a kaput. A terasz kiskapu szintén ötletes megoldás lehet, ha szeretnénk a teraszt zárttá tenni. Ennek oka lehet az állataink ideiglenes elzárása, de biztonsági szempontból sem elhanyagolható ez a lépés, kiváltképp akkor, ha a terasz bejárata előtt lépcső található, és kisgyerekek is vannak a családban.  

gyönyörű és tartós kiskapu a GURADI-tól
A kerti kiskapu sem maradhat ki a kiskapu ötletek közül!


MILYEN AZ IDEÁLIS SZEMÉLYKAPU, KERTI KISKAPU?

Azt mondják, hogy egy új kerítésrendszer értéket ad otthonunknak. Nos, ez fokozottan igaz abban az esetben, ha a GUARDI termékeit választja!

Megjelenésben is páratlan: a jó minőségű gyalogoskapu növeli otthona vonzerejét, stílusos kialakítást biztosít az ingatlan  bejáratánál,  és pozitív benyomást kelt. Ami pedig a legjobb az egészben, hogy mindez úgy jöhet létre, hogy különösebb erőfeszítést sem kell tennünk, már ami a lakókörnyezetünk többi elemét illeti. 

Biztonságot sugall: minél biztonságosabb az otthona, annál kisebb a valószínűsége annak, hogy valaki megpróbál betörni. Egy masszív, minőségi kivitelezésű kerítés, illetve egy stabil kerti kapu a hozzá kapcsolódó zárszerkezettel, biztonsági elemekkel máris sokkal riasztóbbnak tűnik a betolakodók számára.

Gondozásmentes és hosszú élettartamú: annyi minden van körülöttünk nap, mint nap, amivel időt kell tölteni, a kerítésrendszer miért is lenne közte? Akkor tekinthető igazán jó választásnak egy kerti ajtó, kerti kiskapu, ha karbantartás nélkül is ugyanúgy fest, mint a beépítés pillanatában. Egy minőségi (pl. alumíniumból készült) kiskapu akár 3-4-szer hosszabb élettartamot garantál, mint egy hagyományos fakapu. 


MI LEGYEN A KISKAPUK, KERTI KAPUK ANYAGA?

A legmegfelelőbb anyag kiválasztását a felhasználási környezetnek kell meghatároznia. Lakossági környezetben, ahol az esztétikai tényező kulcsszerepet játszik, sok helyen még mindig a fa a legnépszerűbb választás, feltéve, ha rendszeresen karban van tartva. Ugyanez vonatkozik a kovácsoltvasra is, amely magas díszítő értékű kapuk készítését teszi lehetővé, de a fához hasonlóan gondos karbantartást igényel, különösen a rozsda megjelenésének elkerülése miatt. Ha nem szeretnénk a karbantartással törődni és sokkal inkább a biztonság, a tartósság és gondozásmentes használat elérése a cél, az alumínium lesz a legjobb választás!

GUARDI kiskapu
GUARDI kiskapu ötletek: az esztétika és gondozásmentes felület tökéletes találkozása


GYAKORLATILAG NULLA KARBANTARTÁSI IGÉNY! GUARDI SZEMÉLYBEJÁRÓ, KERTI KISKAPU KÉSZÍTÉS IDŐTÁLLÓ ELEMEKBŐL!

A GUARDI termékek minden eleme időtálló alumíniumból készül el. Az alumínium kapuk nagy előnye a fával szemben, hogy karbantartási igényük gyakorlatilag nem is létezik, és elég lesz néha egy kis vizes ronggyal áttörölni a felületeket. Nincs szükség csiszolásra, festésre, drága kezelésekre, és nem kell tartani attól sem, hogy idővel elrepednek, elkorhadnak, elrozsdásodnak az elemek. 

Az alumínium már önmagában véve is ellenálló felülettel bír, a GUARDI azonban erre még rátett egy lapáttal és bevonta a felületeket egy leheletvékony Nano réteggel, ami egyébként egy speciális lakkvédő eljárást foglal magában. A kettő kombinációjával pedig tényleg gondozásmentes kerítések, kapuk, személykapuk készülnek! Ezt mi sem mutathatná jobban, hogy a GUARDI termékei esetében 15 év garancia jár a felületkezelésre! Jól hangzik, igaz?

EGY KISKAPU, CSAKIS AZ ÖN ELKÉPZELÉSEI SZERINT! KISKAPU ÖTLETEK A GUARDI KÍNÁLATÁBÓL 

Ha az alumínium kiskapuk hallatán elsőre máris a szürke, fémes színben pompázó szerkezetek ugranak be, akkor azt javasoljuk, hogy fussunk neki gondolatban még egyszer ennek a történetnek. Ki mondta, hogy egy kerti kapu csak ilyen zord kinézetű lehet?! Mutatjuk, hogy mire számíthat, ha a Kerítéstrend-et választja!

Rengeteg féle ízlés, és lakóház stílus létezik, ezt a változatosságot maximálisan figyelembe véve, személykapu típusok és stílusok egész tárházával állunk rendelkezésre a Kerítéstrend kínálatában! A prémium minőségű anyagokból felépülő és gondosan összerakott kiskapuk több, mint 25 féle típusból választhatóak ki az örökzöld, klasszikusoktól kezdve a letisztult, minimalista dizájnon át egészen a legmodernebb stílusokig! Ha pedig már meg van a kiszemelt, akkor nem kevesebb, mint 250 féle RAL színvilágból választhatjuk ki azt az árnyalatot, amely a szívünknek a legkedvesebb. A legnépszerűbb kiviteleink a következők:

 • Vízszintes kialakítás – a vízszintes kialakítású, avagy lécezett kerítések, kapuk az elmúlt évek sztárjává váltak. Egyrészt nagyon modern megjelenés érhető el velük, másrészt pedig szabadon dönthetünk a lamellák beépítéséről is, így teljesen zárt kivitel is kérhető. A GUARDI kínálatából érdemes szemügyre venni például a LINEA, NOUVEAU vagy TRENTO modelleket.
 • Klasszikus kialakítás – a klasszikus stílust mindenki szereti, ami ez esetben lehet akár függőleges lécezésű, egyenes, íves vagy éppen hegyes kialakítású kerítés, kapu is. Ha örökzöld megjelenésben utazna, akkor bátran ajánljuk a GUARDI GLORIETTE, ROMA, TREVISO modelleket, de még kovácsoltvas hatású alumínium kerti kapuk is visszaköszönnek a VENEZIA személyében!

GUARDI kiskapu
GUARDI kerítéstrendszerek: teljes harmóniában a lakókörnyezettel

GUARDI SZEMÉLYKAPU, KERTI AJTÓ ÉLETHŰ FAMINTÁZATTAL IS!

Sokan ragaszkodnak még mindig a fából készült kerítésekhez, kapukhoz, annak ellenére is, hogy nyilvánvalóan sokat kell foglalkozni a későbbi karbantartásukkal. Ott vannak például a folyamatos esőzések, a fagykárok, a hóesés, vagy a perzselő UV sugárzás is. Ezek a tényezők sajnos idővel kikezdik az élő fát, és csúnya repedéseket, vetemedést eredményeznek rajtuk, a festéket pedig ledobják magukról. Ennek áthidalására születtek meg a GUARDI fa hatású fém elemei, amiről röviden annyit kell tudni, hogy kinézetben megszólalásig élethűek, de tulajdonságukban már semmi közük a fához! Elfelejthetjük tehát a karbantartást, mégis élvezhetjük a természetes látványt, a különleges fa optikának hála!

KISKAPU MÉRETEK EGYEDI MEGVALÓSÍTÁSBAN

Ami pedig a kiskapu méretét illeti, itt is teljes mértékben szabad kezet kapunk: nem kell egy előre legyártott standard méret miatt bármiféle kompromisszumot kötnie! Jó, ha tudja, hogy nálunk minden GUARDI kiskapu egy előzetes, ingyenes helyszíni felmérés* után, kizárólag az Ön igényei és az építkezés adottságai szerint kerül legyártásra, méghozzá olyan mm pontosan, hogy szakembereinknek a kiszállás során már csak a beszerelésre legyen gondjuk. Így az Ön által megálmodott kiskapu nem csak egyenesen a GUARDI GmbH gyárából fog megérkezni otthonába, de bármiféle extra méricskélés, méretre igazítás nélkül kerül beépítésre, pár óra leforgása alatt!

*Kizárólag megrendelőinknek! Megrendelés esetén a helyszíni felmérés díja levonásra kerül.

TEREMTSEN TELJES HARMÓNIÁT LAKÓKÖRNYEZETÉBEN IS!

Ideális esetben a kapu, kerti kisajtó, ugyanabban a stílusban, színben és anyagból készül el, mint a kerítés. Ha az Ön kerítése lamellás stílusú, akkor a kapuja valószínűleg ugyanazt a kialakítást fogja követni. Hasonlóképpen, a kovácsoltvas kerítésnek valószínűleg lesz egy hozzáillő kovácsoltvas kapuja, hisz így lehet elérni egy igazán esztétikus és harmonikus eredményt.

A Kerítéstrendnél kérhet egy önálló személyi kaput, de akár komplett kerítésrendszerben is gondolkodhat. Nincs még kerítése, vagy a már meglévőt szeretné egy megbízhatóbb kivitelre cserélni? Jó hírünk van! A Kerítéstrendél az esztétikusságot maximálisan szem előtt tartjuk! Így tehát bármilyen kerítéstípusra is essen a választása, mindegyikhez kérhető színben és formavilágban azonos személykapu, hiszen a mezőkkel és egyéb kapukkal így alkotnak majd egy tökéletesen egységes rendszert. Gondolta volna?! Nálunk nem csak a személybejáró kapuk stílusa és formavilága passzol össze az azt körülvevő kerítéssel, de ugyanolyan stílusú és színű erkély-, terasz- vagy lépcsőkorlátot is tudunk szállítani, hogy az egész kinézet végül egy kerek egésszé formálódjon!


személykapu kiskapu harmónia a lakókörnyezetben
Nálunk minden kiskapu készre gyártva és csomagolva érkezik ki a GUARDI GmbH gyárából!  Szavazzon a prémium minőségre, gondolkodjon a GUARDI termékekben!

SZEMÉLYKAPU, KERTI KAPU KÉSZÍTÉSE RÖVID IDŐ ALATT! HASZNÁLATRA KÉSZ KISKAPUK A KERÍTÉSTREND JÓVOLTÁBÓL!

Mint, ahogy már fentebb ecseteltük, ha a Kerítéstrendet választja, akkor újdonsült kiskapujához nem csak a méretet, színt, típust és formavilágot választhatja ki szabadon, de a kiskapuk zárszerkezetét illetően is csakis Öné a döntés. Hogy mit is jelent ez pontosan? Úgy fog kijönni választott kiskapuja a GUARDI GmbH gyárából, ahogyan Ön kéri! A kiskapuhoz tartozó zárat, kulcsokat és designer alumínium kilincseket külön dobozba csomagolva szállítja a GUARDI, amelyet a helyszínen a mi szakembereink szerelnek be/ fel a választott darabra, egy röpke pár óra leforgása alatt. Ha kaputechnikában gondolkodik, akkor sem kell kétségbe esni, hiszen a kiskapukhoz akár mágneses zár is kérhető, így elég csak például az előszobáig elmenni ahhoz, hogy egy gombnyomás után máris beengedhessük vendégünket a kertbe.

KISKAPUK AUTOMATIZÁLÁSA? MIÉRT IS NE?

Bármely általunk forgalmazott GUARDI úszókapu, kétszárnyú, tolókapu és kiskapu automatizálhatóvá tehető. A kényelem, hogy a kapuk távirányítóval nyithatók és zárhatók, nem pedig manuálisan, a felhasználók elmondása szerint megfizethetetlen előnyökkel jár, különösen éjszaka vagy rossz időben. Innentől kezdve nem kell a kulcsokkal babrálni, vagy zsonglőrködni, ha a bevásárlásból térünk épp haza. Az automatizálás mindemellett extra biztonságot is garantál, hisz a beépített kaputelefonokkal könnyedén kontrollálni tudjuk, hogy kit engedünk be portánkra és kit nem. Amennyiben Ön is nagy Igennel szavaz a kapuautomatikára, akkor munkatársaink nemcsak a megfelelő rendszer kiválasztásában lesznek a segítségére, de be is kötik azt a helyszínen!

Felkeltették érdeklődését a gondozásmentes személykapuk? Bátran keressen minket elérhetőségeinken a díjmentes helyszíni bejárásért!

AJÁNLATKÉRÉS

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása