Kerítéstrend logó
Alumínium kerítés
hogy ne kelljen többé kerítést festeni!
Modern kerítések a Kerítéstrend kínálatából

CSAK A KERÍTÉSTRENDNÉL 

LEGJOBB ÁR GARANCIA

SZAKSZERŰ ÉS GYORS TELEPÍTÉS

INGYENES FELMÉRÉS*

REJTETT, ROZSDAMENTES CSAVAROZÁS

15 ÉV GARANCIA

RÖVID HATÁRIDŐK

*Kizárólag megrendelőinknek! Megrendelés esetén a helyszíni felmérés díja levonásra kerül.

SZEMÉLYI KAPUK

A Kerítéstrendnél az összes kerítésmező típushoz stílusban és színben azonos személyi kapu is rendelhető. Így a kiskapu garantáltan illeszkedni fog a kerítés többi részéhez valamint az épület stílusához, színvilágához. Ön bármely kaputípust is választja, mindegyikre igaz, hogy rendkívül strapabíró és 15 év garancia jár hozzá.


TIPP

Két legyet egy csapásra! Egy ún. aszimmetrikus kétszárnyú kapuval nem csak a gépjárművek behajtása, hanem a személyi bejárás is megoldható!


LEGJOBB ÁR GARANCIA

- Alumínium kapukra, kerítésekre és korlátokra is!

Legjobb minőséget a legjobb áron – ez a Kerítéstrend filozófiája.

Garantáljuk, hogy az általunk forgalmazott minőséget sehol nem kapja meg kedvezőbb áron. Ha ennek az ellenkezőjét be tudja bizonyítani írásban, megvizsgáljuk az ajánlatát és alacsonyabb árat adunk Önnek.

ALUMÍNIUM KAPUK EGY ÉLETRE

Lakatosra és vas keretre nincs szükség!  … legalábbis egy minőségi és gondozásmentes kerítéshez.

Kapuink minden alkatrésze a legjobb minőségű, korrózióálló alumínium ötvözetből készül. A rendkívül masszív, alumínium zártszelvény profilokat rejtett, rozsdamentes csavarozással rögzítik a gyárban a kiválasztott alu keretekhez. Tehát a Kerítéstrend nem alumínium profilokat, lemezeket forgalmaz a meglévő vas kapukeretekhez (kontaktkorrózió* veszélye), hanem egyedi méretre gyártott, gyárilag precízen összeszerelt és készre csomagolt, teljesen alumínium KÉSZTERMÉKet viszünk ügyfeleinknek. 
Két tetszőleges oszlop közé épített fix kerítéselemet kerítésmezőnek nevezzük. A Kerítéstrend alumínium kapui beépíthetők a legkülönbözőbb kő- és téglaszerkezetű, modern látszóbeton pillérek vagy alumínium oszlopok közé is. Azok az ingatlantulajdonosok, építtetők, akik egy hosszú élettartamú, teljesen gondozásmentes és könnyen tisztántartható kerítést szeretnének, teljesen alumínium kerítésrendszert vásárolnak. Tehát az alumínium kapukat is alumínium oszlopok közé építtetik be rendszerben.
A Kerítéstrend hosszú élettartamú és gondozásmentes, alumínium kapuinak a titka a professzionális felületelőkészítés és a felületkezelés. A szabadalmaztatott, nanotechnológiás szinterezésnek köszönhetően a Kerítéstrend alumínium kapuinak felülete 3x ellenállóbb az időjárás és környezet káros hatásaival szemben (pl. jégeső, fagy, UV sugárzás, karcolás, stb.), mint a hagyományos festéssel, porszórással kezelt felületek.
Kertkapuink komfortosan, halkan zárnak, mint egy luxusautó ajtaja. Az alumínium személyi kapuk és méretes egyszárnyú kapuk esetében ez a gumiprofillal ellátott alumínium zárfogadóknak, míg az alumínium kétszárnyú kapuknál, úszó-/ tolókapuknál a gumírozott záróéleknek köszönhető. A gumírozott élek védelmet nyújtanak a kellemetlen becsípődések ellen is.

Alumínium kétszárnyú kapuink műszaki jellemzői:

 • anyaga masszív alumínium ötvözet
 • kapukeret és lamellák alumínium zártszelvényekből
 • rozsdamentes acél pántok színazonos alumínium pánttalpakkal
 • rozsdamentes, korrózióálló vasalatok
 • designer alumínium kilincsek
 • gumírozott, alumínium zárfogadó profil
 • rejtett, rozsdamentes acél csavarozás
 • hegesztésmentes kapukeret
 • szabadalmaztatott, nanotechnológiás felületkezelés
 • akár 7 m-es kapuszélesség 
 • betörés, lopás elleni védelemmel ellátva
 • 700.000 nyitás-zárásra tesztelve

Alumínium kétszárnyú kapuink előnyei:

 • hosszú élettartam
 • gondozásmentes
 • gyártás egyedi méretek alapján (akár 7 x 2 m-es méretben is)
 • középen felnyíló és aszimmetrikus kivitelben is
 • gyárilag összeszerelve szállítjuk
 • könnyen tisztítható (Lótusz-effektus = vízlepergető felület)
 • minden alkatrész rozsdamentes, korrózióálló
 • alumínium kapukeretek a legnagyobb igénybevételre tesztelve
 • előkészítéssel kapuautomatikához
 • minden alumínium személyi kapunkhoz kapható stílusban, színben azonos alumínium kerítésmező, alumínium korlát, alumínium kétszárnyú kapu vagy alumínium úszókapu
 • halk, komfortos nyitás-zárás (gumiprofilok)
 • precízen, gyorsan telepíthető
 • kerítésoszlopok, pillérek kisebb terhelése (könnyebb az acélnál)
 • sérülés esetén könnyen cserélhető alkatrészek (hegesztésmentes)
 • 100 %-ban újrahasznosítható

Alumínium kétszárnyú kapuink alapfelszereltsége:

 • masszív 80/50 mm-es vagy 60/30 mm-es szinterezett alumínium kapukeret
 • szinterezett alumínium zártszelvény profilok
 • rejtett, rozsdamentes csavarozás
 • gyári összeszerelés (készterméket szállítunk)
 • szabadalmaztatott, nanotechnológiás felületkezelés (7 alapszín)
 • elektromos mozgatáshoz előkészítéssel kapuautomatikához
 • mechanikus mozgatáshoz designer alumínium kilincsek
 • mechanikus mozgatáshoz cilinderbetét 3 db kulccsal
 • 4 db rozsdamentes acél pánt színazonos alumínium pánttalpakkal
 • 2 db színazonos alumínium pánttakaró
 • A2-es rozsdamentes acél kötőelemek (kő pillérekhez vagy alu oszlopokhoz rögzítéshez)
 • Gumírozott, alumínium zárfogadó profil a halk záródáshoz

VÁLASSZON A KAPUHOZ ILLŐ KORLÁTOT, KERÍTÉST!

Legnépszerűbb termékeink

TEKINTSE MEG TOVÁBBI TERMÉKEINKET!

Kérje ajánlatunkat!

Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!

KÉTSZÁRNYÚ KAPU


modern kétszárnyú kapu választása

Ha kapuválasztás előtt állunk, ám viszonylag kevés szabad hellyel rendelkezünk, mindemellett nem szeretnénk lemondani a kerítés tövébe telepített színpompás növényeinkről sem, akkor nekünk találták ki a kétszárnyú kapukat, amelyek az úszó-vagy tolókapuhoz hasonlóan, kapu automatikával is működtethetőek.

MIÉRT ÉRDEMES KÉTSZÁRNYÚ KAPUBAN GONDOLKODNI?

A kétszárnyú kapu az egyik legígéretesebb választás, ha helyhiánnyal küzd udvarunk. Ez az előny legfőképpen akkor mutatkozik meg, amikor nincs elég szabad területünk egy vízszintesen mozgó úszó-vagy tolókapu beszerelésére, vagy a kerítés mellett gyönyörű zöld fákat vagy bokrokat ültettünk. De az is előfordulhat, hogy egyszerűen már rendelkezünk egy személyi kiskapuval, amely nem teszi lehetővé egy sínrendszeres kapu mozgását, mivel belelógna annak nyílási szögébe. Ha viszont elég hely van a kapunyílás előtt, akkor a kétszárnyú kapukkal nyert ügyünk van.

Egy kétszárnyú kapu tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe: amellett, hogy színvilága vagy stílusa igény szerint akár a kerítés mintáját is követheti, mivel középen nyitható, a fennmaradó szabad terület teljes mértékben egy szépen parkosított kertté formálható. Így hát, ha elegendő szabad területtel rendelkezünk a két különnyíló szárny mozgatásához, akkor szinte minden - már meglévő - kerítéshez egyszerűen hozzáépíthető.

A kétszárnyú kapu árak azért is nagyon kedvezőek, mert a beépítésük során különösebb szerelvényeket nem igényelnek és a kőműves munka szempontjából is igen kecsegtetőek, hiszen nem kell hozzájuk betonalapot építeni. A kétszárnyú kapuk emellett nem csak zajmentes, nagyon halk működéssel koronázzák meg zavartalan pihenésünket, de a beszerelés során használt rozsdamentes acélpántokkal még stabilabbá, a komplett zárszerkezettel pedig még praktikusabbá tehetjük használatukat.

NE VÁLASSZA EL EGY GOMBNYOMÁS A TÖKÉLETES KÉNYELEMTŐL!

A Kerítéstrendnél kapható GUARDI kétszárnyú kapuk, igény szerint komplett kapuautomatikával is felruházhatók annak érdekében, hogy még kényelmesebb legyen a reggeli elindulás. Ha nem szeretne mindig megkérni valakit arra, hogy az beparkolás során a biztonság kedvéért megfogja a kaput, vagy ha szimplán csak szimpatikusabbnak találja azt, hogy a ház elé megérkezve ki sem kell szállnia autójából, hogy beálljon udvarába, akkor kérje bátran automatikával felszerelve.

kétszárnyú kapu árak a kivitelezéssel együtt
A kétszárnyú kapu keskeny, akár igen szűk helyre is könnyedén beépíthető! Kedvező kétszárnyú kapu árak a Kerítéstrendnél!

A kapuautomatika beszerelése során, a GUARDI Magyarország Ktf. legkiválóbb szakemberei igény esetén teljes szolgáltatással vesszük le Önről a terhet, hiszen annak bekötését, illetve működésének betanítását mi vállaljuk, így nem szükséges újra szakember segítségéhez folyamodni. A kapuautomatika minden tekintetben biztonságos, hiszen bármilyen hirtelen elé gördülő kisebb-nagyobb akadály esetén, azonnal abbahagyja nyitási-vagy zárási funkcióját. A kétszárnyú kapu telepítésénél különös figyelmet kell szentelni annak mechanikai stabilitására, hiszen nem csak megfelelő helyet kell biztosítani a szárnyak szabad mozgatásához, de azok masszívabb külleme miatt, a szárnyat tartó oszlopok megfelelő rögzítésére is figyelni kell. A kétszárnyú kapu beszerelése során a szakmai oldal mellett különös figyelmet szentelünk az esztétikusság megtartására is. Ha GUARDI termékek, akkor csakis kiváló minőség!

EGYEDI ELKÉPZELÉSE VAN? MI AZT IS MEGVALÓSÍTJUK!

A Kerítéstrendnél folyamatosan arra törekszünk, hogy olyan széles termékpalettával lássuk el a piacot, amelyből mindenki egészen biztosan megtalálja az igényeihez, és persze a lakókörnyezetéhez leginkább passzoló típust! Ennek eredményeként legalább 30 féle GUARDI típusból választhat a klasszikus, időtlen designt képviselő daraboktól kezdve a közkedvelt kovácsoltvas típuson át a legmodernebb, innovatív stílusosokig. Ha pedig megszületett a döntés, akkor következhet a bőség zavara, hiszen egy több tucat impozáns színből választhatjuk ki a szívünknek kedves árnyalatot.

A kerítéséhez keres megfelelő kétszárnyú kaput? A kétszárnyú kapu esetében is fennáll az a lehetőség, hogy a kerítéssel megegyező színű és típusú kétszárnyú kaput is kérhessünk! Tetszik, ha a kerítés mögül, mi magunk is ki tudunk kukucskálni az utcára, vagy pont, hogy annak a híve vagyunk, ha a privát szféránk teljes mértékben meg tudjuk tartani? Teljesen mindegy, hogy melyik tábort erősítjük, a kétszárnyú kapu beláthatósága szabadon variálható, így a termékpalettában vannak nyitottabbak típusok, de akár teljesen zártak is.

kétszárnyú kapu árak tekintetében számos típus közül választhatunk
A kétszárnyú kapu kisebbik szárnya igény szerint akár kiskapuként is szolgálhat!

AKÁR EXTRA NAGYMÉRETŰ KÉTSZÁRNYÚ KAPU BEÉPÍTÉSE IS LEHETSÉGES!

Általánosságban a középen felnyíló kétszárnyú kapuk a standard típusok, de igény szerint aszimmetrikus kapuk kivitelezésére is lehetőség nyílik, bármilyen elképzelésben. Hogy mit is jelent ez? Ha kedve tartja, akkor kialakíthatunk egy akár több méter széles szárny mellé egy azzal teljesen azonos kinézetű, 1 méteres személyi kaput is a másik szárnyban, hogy teljes harmóniában tündököljön az összkép!

A legtöbb esetben egy személygépjármű kényelmes áthaladásához választanak méretet az ügyfelek, azonban előfordulhat az is, hogy munkánkból adódóan egy kisebb teherautó fog időnként üdvözölni az udvarunkon. Ha a lakókörnyezete adottságai lehetővé teszik, akkor a Kerítéstrendnél kapható GUARDI kétszárnyú kapuk rendkívüli méretekben is kérhetőek! Így akár 7 méter széles kétszárnyú kaput is meg tudunk valósítani, szárnyanként 3-3,5 méteres szélességgel, hiszen a GUARDI Magyarország Kft. választásával nincs lehetetlen küldetés!

A KIVÁLÓ MINŐSÉG, A KÉTSZÁRNYÚ KAPU ESETÉBEN IS GARANTÁLT!

A Kerítéstrend, mint a GUARDI termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója, csakis prémium minőségű és ezzel együtt, igen hosszú élettartamú kerítésekkel és kapukkal szolgálja ki ügyfeleit országszerte. A kétszárnyú kapu még mindig nagyon közkedvelt választás, ha szeretjük a masszív, robusztus szerkezetet az alumínium bármilyen stílusban formázható, innovatív kinézetével párosítani. A kettő összhangjából pedig brutálisan hosszú élettartalmú, gondozásmentes és nem utolsó sorban esztétikus kaput kaphatunk a pénzünkért cserébe.

Ha a kétszárnyú kapu felkeltette az érdeklődését, és a tartósság mellett, nem csak a helyigény, de az esztétikusság is ugyanolyan fontos szerepet tölt be a választás során, akkor a kétszárnyú kapu árak felől bátran érdeklődjön a Kerítéstrend munkatársainál!

KAPCSOLATFELVÉTEL

kétszárnyú kapu árak a helyszíni adottságok függvénye

CSERÉLJE LE RÉGI KAPUJÁT MODERNEBB KIVITELRE! 

Egy kapu hosszú ideig tehet nagyon hasznos szolgálatot, és akár több évtizeden át garantálhatja otthonunk védelmét, biztonságát. Alkalomadtán érdemes lehet azonban megfontolni a régi kapunk cseréjét. Egy igazán nívós minőségben gondolkodik? A GUARDI alumínium kétszárnyú kapukkal borítékolható lesz a gondozásmentes minőség!

AMIKOR ELÉRKEZIK A CSERE IDEJE

A kapu lecserélésének számos oka lehet kezdve az egyszerűbb esztétikai okoktól, egészen a jelentősebb funkcióbeli problémákig. 

 • Megeshet, hogy házépítés előtt állunk, azonban a telek, amit megvásároltunk egy olyan kapuval rendelkezik, amely kinézetben egyáltalán nem passzol majd az újonnan felhúzott otthonunkhoz. Ebben az esetben nagyon egyszerű a képlet, hiszen számtalan stílusos és modern kapu közül találhatjuk már meg a biztos befutót. 
 • Ugyanez a menetrend érvényes egy szimpla házfelújítás esetén is, amely egy remek alkalmat kínálhat a kapu stílusbeli megújulására. A GUARDI egyre bővülő kínálatában például már nagyobb eséllyel találhatunk a lakókörnyezetünkhöz színben és formában illő típust. A legkedveltebb modellek az úszó-, tolókapuk és kétszárnyú kapuk. 
 • Abban az esetben, ha a kapu már nagyon régen – vagy talán soha nem is volt még – lecserélve, akkor felléphetnek bizonyos problémák a működtetésben. A mozgó alkatrészek elkopnak, nehezen nyílik ki a kapu vagy csak elromlik a kapuautomatika. Az alkatrészek cseréje ma már sok esetben nem éri meg a fáradozást, arról nem is beszélve, hogy mennyi időbe telne a beszerzésük, újbóli beépítésük. 


kapucsere Guardi termékekkel elegáns kétszárnyú kapu
A GUARDI termékeivel egy időtlen választás elé nézhetünk!

KÉTSZÁRNYÚ KAPU: TÖKÉLETES MEGOLDÁS HELYHIÁNY ESETÉRE

Gyakori eset, hogy egyszerűen nincs elég hely az udvarunkon, vagy bizonyos okok miatt nem lenne kivitelezhető egy úszó- vagy tolókapu beépítése. Ez általában akkor sem fog összejönni, ha már rendelkezünk egy korábban kialakított kiskapuval és nem szeretnénk tőle megválni. Ha ezekről a modellekről emiatt le is kell mondanunk, a kétszárnyú kivitelezés tökéletes megoldás lehet a problémáinkra abban az esetben, ha a kapunyílás előtt tudunk egy kis helyet szorítani. Ez a kaputípus - ahogy neve is elárulja - a két kapuszárny oldalra nyílásával nyit utat. A GUARDI kétszárnyú kaput tehát bátran ajánljuk mindazoknak, akik egy kiváló ár-érték arányú, biztonságos, gondozásmentes és esztétikus megoldást keresnek udvarukra. A GUARDI kapuk kétség kívül egy nagyon kényelmes használatot jelentenek abban az esetben, ha a kapuautomatika ötletét sem vetjük el. 

EGYEDI IGÉNYEK MEGVALÓSULÁSA 

Ha GUARDI kétszárnyú kapu választásáról van szó, akkor jelenleg több, mint 20 féle modell és 250 féle RAL színvilágból találhatja meg a kedvencét. A GUARDI kétszárnyú kapuk esetében lehetőség adódik egyedi megvalósításokban is gondolkodni. A standard kivitel mellett, cégünk örömmel vállalja az egyedi tervezést és méretet is. Ha a helyzet úgy kívánja meg, akkor ipari méretben történő legyártás is megvalósítható, hiszen akár 7 méter(!) széles kapu is kérhető, szárnyanként 3-3,5 méter szélességben. Ezen felül aszimmetrikus kétszárnyú kivitelű kapu megvalósításában is gondolkodhat, hiszen egy nagyobb méretű szárny mellé, egy 1 méter széles kiskapu is kérhető, mindezt szín- és modell azonos megjelenésben.

EGY GUARDI KÉTSZÁRNYÚ KAPUHOZ TÖKÉLETES TERVEZÉS TÁRSUL

Egy kétszárnyú modell kivitelezésénél sok tényezővel kell számolni, melybe a kapu tökéletes méretezésre is beletartozik, így fokozott figyelemmel kell lenni a tervezés során. Cégünknél, az Ön által megálmodott kétszárnyú kapu egyenesen a GUARDI gyártóüzeméből landol az otthonába. Ez többek között egyet jelent azzal is, hogy már az előzetes helyszíni felmérés során kollégáink, nagyon pontosan leveszik a méreteket, így a beépíteni kívánt kapu mm pontosan legyártásra kerülhet. 

A GUARDI kétszárnyú kapumodellje – a kerítéseknél már jól megszokott módon – egy komplett rendszerben érkezik meg, mely által garantálható a kapu egységes megjelenése és egyszerű szerelhetősége a helyszínen. Arról nem is beszélve, hogy nem kell minden egyes elemet külön-külön megrendelnie és nem emészti majd fel energiáját ezek keresgélése sem. Tegye meg az első lépést, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, ha kapu cseréről van szó! A GUARDI minőségében nem fog csalódni!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása