Kerítéstrend logó
Alumínium kerítés
hogy ne kelljen többé kerítést festeni!
Modern kerítések a Kerítéstrend kínálatából

CARPORT AVAGY KOCSIBEÁLLÓ

Valahol minden kocsi tulajdonos vágyik arra, hogy a legnagyobb biztonságban tudhassa féltve őrzött autóját. Habár egy garázs beépítése még mindig az egyik legismertebb módja ennek, ma már azonban utat törtek maguknak egyéb költséghatékony megoldások is. Az egyik ilyen úttörő a GUARDI nyitott kocsibeálló fémből.


MILYEN ESETEKBEN LEHET SZÜKSÉGES EGY KOCSIBEÁLLÓ KÉSZÍTÉSE?

Gépjármű tulajdonosként minden esetben helyet kell biztosítanunk az udvarunkon egy vagy akár kettő gépkocsi számára, hiszen bárki életében eljöhet az a pont, amikor:

 • a már meglévő kedvenc mellett újabb autóval bővül a család, és szükség lesz még egy biztos fedélre,
 • vendégek érkeznek hozzánk akár több napra és szeretnénk biztosítani az autójuk számára egy biztonságos helyet, 
 • olyan helyre költözünk, ahol valamilyen oknál fogva nem megoldott egy hagyományos garázs beépítése, vagy éppen a jelenlegi költségvetésünkbe nem férne bele.

A carport, másnéven kocsibeálló készítése pont ezt a célt szolgálja, hiszen gyorsan és egyszerűen tudhatjuk vele biztonságos fedél alatt féltve őrzött gépjárművünket! 

A carport amilyen egyszerű, olyan nagyszerű szolgálatot tesz: mivel színterezett alumíniumból készül, amellett, hogy teljesen gondozásmentes használatot tesz lehetővé, pofon egyszerűen saját kezűleg is összeszerelhető. Az alumínium konstrukciónak köszönhetően egy biztonságos, masszív és időtálló kocsibeálló tulajdonosává válhatunk, amely alatt még egy nagyobb méretű autó is kényelmesen elférhet.

megfizethető alumínium kocsibeálló ár
Egy nyitott kocsibeálló fémből könnyen beilleszthető otthonába

MIRŐL ISMERSZIK MEG AZ IDEÁLIS CARPORT?

Az időjárási viszontagságok elleni védelem, az esztétikusság és a költséghatékonyság pont olyan tényezők, amelyek elsődleges szempontok egy kocsibeálló készítése során.

 • IDŐTÁLLÓ KIVITEL

Egy nyitott kocsibeálló kiválasztása előtt mérlegelnünk kell a szerkezet anyagát. A megfelelő anyagválasztás mind a kocsibeálló ár, mind a későbbi élettartam, mind pedig az esztétikusság szempontjából is lényeges kérdés. Manapság a legelterjedtebb autóbeállók fából, acélból, betonból, vagy alumíniumból épülnek fel.

Milyen anyagból készüljön a kocsibeálló szerkezete?

 • A fából készült carport még mindig nagyon közkedvelt választás, azonban legnagyobb előnyük sajnos a hátrányukká is válik. A fából készült beállók egy meghitt és természetes érzetet sugároznak, azonban mivel egy teljesen természetes anyagról van szó, az idő múlásával veszít szerkezeti adottságaiból, elöregedik, korhad, vetemedik. Ennek eredményeképpen pedig, aki fából készült kocsibeállót választ udvarára, annak számolnia kell az évenkénti gondozással, hiszen csak így tartható fent a fa természetes szépsége és állapota.
 • Az acél a fánál már jóval nagyobb szilárdsággal örvendezteti meg a carport tulajdonosokat. Hátránya azonban, hogyha tartós esőzésnek, hóhatásnak vagy páratartalomnak van kitéve, akkor a nedvesség hatására korrózió alakulhat ki a felületén.
 • Az alumínium egy könnyed súlyú, kiválóan formálható és környezetbarát anyag. A kis súlyának köszönhetően jóval kevesebb helyszíni munkával jár annak beépítése a kertünkbe. A fával ellentétben, még különösebb felületkezelés nélkül sem rozsdásodik és remekül ellenáll az időjárásnak is. Az alumínium szerkezetek így tehát kiválóan alkalmasak egy kocsibeálló készítése céljából is. Jó hír, hogy a GUARDI autóbeállók is időtálló alumíniumból épülnek fel, így nem csak gondozásmentes használatot tesznek lehetővé, de gyakorlatilag évek múlva is ugyanúgy festenek majd, mint a beépítés pillanatában. Ezt az időtállóságot pedig tovább fokozzuk egy speciális lakkvédő eljárással, ami a GUARDI saját fejlesztése. Így tehát a nagyszerű kocsibeálló ár hosszú élettartammal párosul.

kedvező kocsibeálló ár
Önnek is a téli időszak a legnagyobb mumusa? Ne a hó letakarítással kezdje minden reggelét! Egy nyitott kocsibeálló fémből megóvja gépjárművét a káros környezeti hatásoktól!

 • VÉDELEM AZ IDŐJÁRÁS ELLEN

A GUARDI carport egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy extrém stabilitással rendelkezik. Különböző hóteher bírással rendelhetőek (1,5-3,0 kN/m2): nem számít, hogy a hőmérő higanyszála meddig ereszkedik le, és ezzel együtt mekkora hótakaróval kell szembesülünk reggel az ablakon kitekintve, örökre elfelejthetjük az elindulások előtti hótakarítás fáradalmait. A monszunként ránk zúduló esőtől, de még a borsó nagyságú és igen nagy károkat okozó jégesőtől sem kell féltenünk többet autónkat, hiszen a carport jégesőnek is ellenálló lemezzel vagy polykarbonát tetővel is rendelhető, emellett egy esztétikusan beépített csapadékvíz elvezetéssel is fel lesz ruházva. Nyáron a fokozott UV sugárzás miatt nem csak bőrünket kell különösen óvni, de még az autónknak sem tesz jót a közvetlen napfény, így egy nyitott kocsibeálló fémből a nyári időszakban is remekül helyt áll, hiszen még a legnagyobb melegben is védi autónkat a felesleges átforrósodástól.

 • PRÉMIUM MEGJELENÉS

Amennyiben elhatározásra jutottunk és egy GUARDI carporttal szeretnénk véget vetni egy garázsbeépítés nyűgjének, akkor lehetőségünk adódik eldönteni, hogy megjelenésben hogyan is fessen a jövendőbeli szerkezetünk. A nyitott kocsibeálló esztétikája tehát nem elhanyagolható szempont, hiszen a legtöbb esetben nem csak egy praktikus elemmel fogjuk gazdagítani udvarunkat, hanem egyfajta látványelemet is, amely jól harmonizál a lakókörnyezettel. Egy kisebb kert esetében például kifejezetten „jól áll” majd egy nyitott kocsibeálló fémből, hiszen amellett, hogy egy látványos és modern elemmel bővülhetünk, az oldalfalak nélküli kivitelnek hála, optikailag nem csökken majd az udvarunk mérete.
A Kerítéstrend üzletében kapható carportok több mint 250 fajta színválasztékkal biztosítják, hogy mindenki megtalálja az otthonához leginkább passzolót! Emellett pedig egy GUARDI alumínium kocsibeálló a már meglévő építészeti környezetbe illeszkedve is tökéletes esztétikai élményt nyújtsanak majd!

 • KÖNNYŰ ÖSSZESZERELÉS

A megvásárlást követően a kiváló minőségű carport szinte azonnal rendelkezésére áll, és biztonságos tárolást tesz lehetővé gépjárműve számára! A GUARDI kocsibeállók úgy lettek kialakítva, hogy akár saját kezűleg is összeszerelhetők. Ha azonban segítségre lenne szükségünk, akkor sem kell kétségbe esni, hiszen a Kerítéstrend munkatársai készségesen állnak a rendelkezésére kocsibeálló készítése során!

Egy nyitott kocsibeálló fémből remek kiegészítője lehet bármelyik ingatlannak, épületnek. Gondolta volna?! Egy carport, nem csak autóbeállóként nyújt kiváló megoldást, de még terasztetőnek, télikertnek, pergolának vagy előtetőnek is használható! További információért keresse bizalommal munkatársainkat! Sokan talán nem is gondolnánk, de sok esetben a maga egyszerűségében rejlik a dolgok szépsége. Amíg egy garázsnál macerás lehet az állandó ajtónyitogatás, addig ez egy fedett kocsibeálló esetében fel sem merülhet.

 • KÖLTSÉGHATÉKONY KOCSIBEÁLLÓ ÁR

Egy GUARDI kocsibeálló készítése költséghatékonyságban messze felülmúlja egy hagyományos garázs beépítésével járó tényleges költségeket. Így tehát a költséghatékonyság sem egy elhanyagolható szempont, ha carportról van szó, hiszen egy hagyományos garázzsal ellentétben sokkal olcsóbbak. Nem kell minden munkafázishoz külön szakembert keresni, nincs szükség kőműves munkára, burkolóra, festőre, garázsajtóra és kapuelektronika beszerelésére sem. Arról az apróságról nem is beszélve, hogy az újonnan épített garázsok szinte mindenhol jóváhagyást igényelnek. Egy GUARDI kocsibeálló ár után érdeklődik?

Amennyiben felkeltette érdeklődését egy egyedülálló GUARDI kocsibeálló készítése, és szeretné egy stílusos, biztonságos és nem utolsó sorban, gondozásmentes szerkezettel praktikusabbá tenni mindennapjait, hívjon bennünket bizalommal!

Ha megfizethető kocsibeálló ár, akkor Kerítéstrend!

KAPCSOLATFELVÉTEL

A SZÉLSŐSÉGES IDŐJÁRÁSI KÖRÜLMÉNYEK SZORÍTÁSÁBAN

Akadhatnak olyan körülmények, amelyek nem teszik lehetővé a személyautónk biztonságos és gondos tárolását. A GUARDI fedett kocsibeálló választásával végre leszámolhatunk ezzel a problémával is, hiszen gyorsan és egyszerűen tudhatjuk le az elhelyezéssel kapcsolatos terveinket.

alumínium kocsibeálló ár

HOGYAN VÉDHETI MEG AUTÓJÁT AZ IDŐJÁRÁS VISZONTAGSÁGAITÓL?

Bizonyára sok autótulajdonos életében előfordult már, hogy valami miatt megsérült a kocsi fényezése, vagy egyéb részeit érte valamilyen kisebb-nagyobb káresemény. A változékony, már-már szélsőségesnek mondható időjárási körülmények ugyanis a felületeket sem kímélik. Az évek alatt pedig szépen lassan megkophat a festés, az autó pedig veszít esztétikus megjelenéséből. Ha éppen nem az eső vagy a hó esik, akkor a nap káros UV-sugárzása teszi próbára a járműveket. Habár az ellen valóban nem sokat tehetünk, ha az utcán parkolva éri autónkat egy zivatar, de az udvarunk berkein belül már annál inkább.

GARÁZS, AVAGY AZ AUTÓ SZENTÉLYE

Talán nem kell hosszasan magyarázni, hogy sok embernek mit is jelent egy autó. Nem csak egy egyszerű használati tárgy, de egyben a szemünk fénye is, amelyre gyakran úgy tekintünk, mintha a saját gyermekünk lenne. Ezért minden áron óvni-védeni szeretnénk azt. A kertes ház tulajdonosok körében adja magát a dolog, hogy egy garázsban pihentessük kedvencünket, de mi lehet a megoldás akkor, ha erre valamiért nincs lehetőségünk? Ilyen élethelyzetek lehetnek, ha:

 • még csak most építkezünk, és a garázsra nem jutott idő,
 • új autóval bővült a család, és nincs már több hely a garázsban,
 • gyakran jönnek hozzánk vendégek, akik autóval érkeznek.

GUARDI KOCSIBEÁLLÓ: A SOKOLDALÚ ALTERNATÍVA

A Pantheon nevet viselő GUARDI kocsibeálló választásával egy csapásra megoldódhat a biztonságos tárolással kapcsolatos elképzelésünk. Ami pedig a megjelenését illeti, már messziről szemlélve is kitűnhet a környezetéből. Páratlan eleganciát és exkluzív érzetet sugall magából. Nálunk a színek tekintetében sem lesz hiány, hiszen jelenleg 250 féle RAL árnyalatból választható ki. Ezt a lehetőséget már azért is érdemes megfontolni, mert a széles termékválasztéknak hála, nagyobb eséllyel találhatunk az ingatlanunkhoz megfelelő típust színben és méretben is.

jól kalkulálható alumínium kocsibeálló ár
Megfizethető alumínium kocsibeálló ár! Formálja saját ízlésére a Kerítéstrend jóvoltából!

A gyönyörű megjelenés pedig további páratlan előnyökkel társul, hiszen gyakorlatilag örökre elfelejthetjük a soha véget nem érő karbantartás gondját. A GUARDI carport színterezett alumíniumból épül fel. Ennek hála teljesen gondozásmentes, ellenáll még a legzordabb időjárásnak is, és hosszú ideig megtartja eredeti állapotát. Az alatta parkoló autót sem kell különösebben félteni, hiszen a termék különböző hóteherbírásokkal rendelhető, de már önmagában is extrém stabilitást ígér. Emellett pedig nem érdemes elfelejteni, hogy még a jégesőnek is ellenálló lemezzel vagy polikarbonát tetővel is kérhetjük.

Másik legfontosabb előnyei közé tartozik, hogy az udvaron szinte bárhová elhelyezhető. Így nem csak az autónk parkolhat alatta, de használhatjuk előtetőként, vagy akár grill partit is rendezhetünk ide egy borongósabb napon.

MEGÉRI A BERUHÁZÁST EGY FEDETT KOCSIBEÁLLÓ, VAGY LEGYEN INKÁBB GARÁZS?

Egy új garázs megépítése általában nem kevés összegbe kerül. Itt nem csak a tervezést, és az anyagköltségeket kell megfizetni, de a brigádot is, akik ezt megépítik nekünk. Amíg egy hagyományos garázs megépítése akár hosszú időt is igénybe vehet, addig egy GUARDI kocsibeálló azonnal a rendelkezésünkre áll. A megvásárlást követően a helyszínre szállítjuk azt, és néhány egyszerű lépésben felépíthető lesz. Mivel nem igényel speciális szaktudást, így akár bárki, saját kezűleg is megoldhatja a szerelést. Ezzel többek között pénzt és energiát spórolhatunk meg maguknak.

A GUARDI alumínium kocsibeállókkal tehát nincs többé újratervezés, napokig tartó fúrás-faragás, és feleslegesen eltöltött helyszíni méricskélésekre sem a beépítés során. Pontosan olyan méretben és kialakításban érkezik meg hozzánk, ahogy mi azt előzetesen megrendeltük. Így már teljes joggal mondható el, hogy az alumínium kocsibeálló ár minden tekintetben kifizetődő választás lesz majd számunkra.

Érdeklik a további részletek is? Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

KAPCSOLATFELVÉTEL

VÁLASSZON MEGFIZETHETŐ ALTERNATÍVÁT!

A garázs egy csodálatos hely: nem csak biztonságban tudhatjuk vele féltve őrzött gépjárművünket, de még a legzordabb időjárási körülmények között is védett helyet biztosíthatunk az elhelyezésre. Ám mi a helyzet akkor, ha bizonyos oknál fogva nincs lehetőségünk garázs beépítésére, olyan helyen lakunk, amely nem rendelkezik önálló garázzsal, vagy csak eddig nem volt autónk, és a közeljövőben szeretnék beruházni rá? Az ilyen esetek áthidalására kiváló megoldást jelenthet egy fedéllel rendelkező beálló is, hiszen egy utólag beépített garázs nem mindig a legolcsóbb megoldásként szolgál. A Kerítéstrendnél kapható típus amilyen egyszerű, olyan nagyszerű, és számos előnyével teszi komfortosabbá és praktikussá mindennapjainkat.

MIÉRT ÉRDEMES MEGFONTOLNI ENNEK LEHETŐSÉGÉT?

 • Felejtse el az égető nyári napsugarakat, vagy a jégkárokat! A legnyilvánvalóbb előnye elsősorban a napsütés, eső, jég és hó elleni védelemben mutatkozik meg. A nyári, perzselő forróság szemmel látható károkat okozhat a gépjárművek felületén, azonban egy ilyen „építmény” alá beparkolva, teljes egészében védelmet nyújthatunk ez ellen. Ha az időjárás a napsütésből hirtelen borúsra fordulna, akkor sem kell többé tartanunk még a legnagyobb jégesőtől sem, hiszen ezek a típusok, tetszés szerint jégesőnek is ellenálló lemezzel vagy polykarbonát tetővel érkeznek meg otthonunkba. Ezen felül, ha elég közel helyezzük el otthonunkhoz, akkor még a legkellemetlenebb esőzés közepette sincs szükség az esernyővel bajlódnunk ahhoz, hogy beszálljunk autónkba.
 • Spóroljon időt- és energiát a karbantartással! Kevés felhasználó-barátabb „építmény” létezik egy alumínium autóbeállónál: bárki számára egyszerűen használható, kisgyermekek közelében is biztonságos a használata, és a legnagyobb sietségben sem kell az ajtó nyitásával-zárásával időt eltöltenünk. A Kerítéstrendnél kapható típus kiváló minőségű, színterezett alumíniumból készül, amely nem csak extrém stabilitást nyújt a mindennapok során, de abszolút gondozásmentes használatot tesz lehetővé.

alumínium carport: kiváló védelem minden évszakban
Védje stabilan értékeit és gondolkodjon megfizethető megoldásokban!

 • Szerelje össze akár saját kezűleg! Egy carport, a hagyományos garázshoz viszonyítva nem csak jóval olcsóbban beszerezhető, de összeszerelése sem fog nagyobb fejtörést okozni egy újonnan vásárolt szekrénynél, így nem csak pillanatok alatt összerakható, de azonnal használatba is vehető.
 • Alakítsa kedve szerint! Az autóbeálló kinézetét teljesen egyedi igényeinkhez szabhatjuk, hiszen a Kerítéstrendnél kapható típusok több, mint 250 féle RAL színből választhatók ki, így akár lakóotthonunk színéhez is igazíthatjuk a kinézetét! Arról nem is beszélve, hogy ezáltal nagyobb esztétikai élményt nyújthatnak egy beépített garázsnál.
 • Fontos számára a környezetvédelem? Válassza a fenntarthatóságot! A fából készült típusokkal ellentétben egy színterezett alumíniumból készült darab teljes biztonsággal használható, hiszen még a legnagyobb forróság ellenére sem fenyeget majd az esetleges kigyulladás veszélye. Ezen kívül az alumínium anyaga teljes mértékben újrahasznosítható, kiválóan formázható, és egy igen hosszútávú befektetésnek számít.
 • Egy carport, de többféle felhasználási mód! Gondolta volna?! Az egyik előnye a beépített, zárt garázzsal ellentétben, hogy csak akkor foglalja a helyet, ha éppen használatban van. Így tehát egy igazi értéket adhat lakóotthonuknak, hiszen nem csak garázsként funkcionálhat, de ha éppen nem parkol az autónk alatta, akkor máris pihenő sarok vagy egy kerti parti helyszínéül szolgálhat.

Ma már egy autó szinte minden háztartásban megtalálható, és habár mindannyian igyekszünk olyan helyen tárolni, ahol a lehető legtovább meg tudjuk őrizni eredeti állapotát, ennek ellenére sincs mindig lehetőség egy beépített garázsban tartani. Ha nem szeretnék lemondani a fedett helyen tárolásról, és egy költséghatékony alternatíva után nézelődünk, érdemes megfontolni a kocsibeálló nyújtotta lehetőségeket.

Ha a fent olvasottak felkeltették az érdeklődését, és egy kiváló ár-érték arányú, hosszú élettartalmú alternatíva után keresgél, ne késlekedjen felvenni a kapcsolatot a Kerítéstrend munkatársaival!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása